Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри до около 1500 лв.

Featured Replies

Хубава конфигурация си му спретнал,но може да му сложиш SSR430ST за по евтино (нищо против захранването на Тт,дори мисля,че е супер) и друго видеоммакар,че тая Асус (макар него да иска) май беше с по-малко фази и директен контакт на тръбите на кулера,които не се хващаха в/у чипа или се лъжа с Евгата;бай ти Кольо да фърли едно очо на платката и кулера или дай снимки да видя,та да кажа.

• Отговори 101
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хубава конфигурация си му спретнал,но може да му сложиш SSR430ST за по евтино (нищо против захранването на Тт,дори мисля,че е супер) и друго видеоммакар,че тая Асус (макар него да иска) май беше с по-малко фази и директен контакт на тръбите на кулера,които не се хващаха в/у чипа или се лъжа с Евгата;бай ти Кольо да фърли едно очо на платката и кулера или дай снимки да видя,та да кажа.

Първо него сложих но ме усъмни нещо че е с две линии на 12ката и го смених до като чакам отговор от билдера :)

Първо него сложих но ме усъмни нещо че е с две линии на 12ката и го смених до като чакам отговор от билдера :)

Те ги пишат две,ама е една.

Тия са лепнали старата S12 платформа,а уж е ново,но да се смята за една.

Картата как да се гледа в тубата...

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Само на Strix намирам :) даже махат радиатора и всичко се вижда :)

https://www.youtube.com/watch?v=Eqz4tDM6Wl8

как се вгражда youtube в поста?

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

• Автор

всичко много ме радва, ама мисля да взема 2х4 гейл дракон, какво би казал за тях? или някой от тези

всичко много ме радва, ама мисля да взема 2х4 гейл дракон, какво би казал за тях? или някой от тези

мога да кажа само като издържливост за този кингстон че е перфектен , за клок нищо не мога да ти кажа.

Все пак си е по-добре да вземеш малко по бърза CL9 рам , не че е кой знае колко по-добре но си е по-добре за същите пари :)

едит: хм пише че с XMP си е CL9 такаче май няма разлика но не съм сигурен :)

• Автор

мога да кажа само като издържливост за този кингстон че е перфектен , за клок нищо не мога да ти кажа.

Все пак си е по-добре да вземеш малко по бърза CL9 рам , не че е кой знае колко по-добре но си е по-добре за същите пари :)

едит: хм пише че с XMP си е CL9 такаче май няма разлика но не съм сигурен :)

какво би казал

тези 

или тези

заслужават ли си малкото пари отгоре тази която е 2400?  :)

какво би казал

тези 

или тези

няма да стане по-бърз компютъра ти или ако стане няма как да го усетиш реално :)

• Автор

няма да стане по-бърз компютъра ти или ако стане няма как да го усетиш реално :)

значи да не хабя пари за 2133 или 2400мегахерца?

няма смисъл вземай най-евтината 1600 CL9 рам с най-голяма гаранция и това е.

едит: ще ти кажа направо за да си сигурен , дъното подържа  до 1600 :) бях забравил че не съм ти казал

какво би казал

тези 

или тези

Не знам колко конфиги те се написаха с хубава рам и евтина или няма значение кой какво пише:

Tactical CL8- 124 лв,чипове micron;

Leggera CL9- 121 лв,чипове geil;

Sort CL9- 115 лв,чипове micron.

И трите са със стегнати тайминги,клокват се отлично,SPD Speed1600,1.5V.

Може да съм беден човек но никога не бих си взел 2ра употреба карта затова няма да коментирам

Евала човек, кефиш ме :) от моята партия ще излезеш ;)  Аз на старо се дърпам и от жена, какво остава за хардуер :P

Картата определено е изгодна покупка. Излиза 100 лв. по-евтино от най-евтиния вариант и е в гаранция.

Единствения минус е загубата на 2 месеца от гаранцията но пък се спестяват около 20% от цената.

пс. Частите не са лоши с изключение на кутията която трябва да се замени но цената им не е 1 500 лв.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Евала човек, кефиш ме :) от моята партия ще излезеш ;)  Аз на старо се дърпам и от жена, какво остава за хардуер :P

Жена на ново,особено ако е над 30 е леко странно......пък ако търсиш непременно ново ще те вземат за педофил! :D

Частите си ги избрал, а не можеш да ги добавиш в количката ли какво ?  :D  От любопитство питам, защо избра 390 ?

Че какво й е на 390-ката.И аз имам мераци за нея.

• Автор

Частите си ги избрал, а не можеш да ги добавиш в количката ли какво ?  :D  От любопитство питам, защо избра 390 ?

мисля че и трябва по-голямо захранване, и също така по-голям мемъри бъс, повече vram и естествено по-нова, в бъдеще игрите ще изискват все повече vram, както сам можеш да се досетиш

Че какво й е на 390-ката.И аз имам мераци за нея.

Не съм казал, че и има нещо, просто ми беше интересно защо изведнъж си промени мнението, а и съм енвидия фенбойче, макар да съм с амд карта

Жена на ново,особено ако е над 30 е леко странно......пък ако търсиш непременно ново ще те вземат за педофил! :D

Че кой ти е казал, че търся жена? Курви не ми трябват, ако имаш предвид факта, че много жени над 30 са точно такива. Която иска да си го начеши, мераклии много. Мен не ме търси за подобни авантюри. Както казва един колега...който си има путка за чесане да си я чеше, аз си имам пиене за изпиване.

Редактирано от FORD МанЯк (преглед на промените)

Че кой ти е казал, че търся жена? Курви не ми трябват, ако имаш предвид факта, че много жени над 30 са точно такива. Която иска да си го начеши, мераклии много. Мен не ме търси за подобни авантюри. Както казва един колега...който си има путка за чесане да си я чеше, аз си имам пиене за изпиване.

Исках да кажа,че като се има предвид,че момиче на 17 трудно ще намериш девствено,ако жена на 30 е,то значи нещо й има....демек бягай на далече ;)

Абе то пиенето си е пиене,ама когато ти трябва човек до теб,пиенето няма да помогне :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.