Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за конфигурация, бюджет до 2700 лв.

Featured Replies

Но най-добрите дъна са Asus.Реално,може да спести и да сложи GB,но Асус си е Асус.

Хаха, Асус най-добрите... Най-добрите в гафовете, малко теми има по форумите с проблеми с дъна на ASUS (и с интел, и с амд). 200 серията- охладителя от нвидия картите директно на 280Х.

От друга страна, GB дъна работещи има и от 1995. Глезотии- Асрок и Асус. Качество- Gigabyte.

Хаха, Асус най-добрите... Най-добрите в гафовете, малко теми има по форумите с проблеми с дъна на ASUS (и с интел, и с амд). 200 серията- охладителя от нвидия картите директно на 280Х.

От друга страна, GB дъна работещи има и от 1995. Глезотии- Асрок и Асус. Качество- Gigabyte.

За 11 години в компютърна фирма най-много проблеми има със MSI после Асрок следват Асус и Гигабайт на едно ниво много може да се спори кои са по-добри - но темата е друга.

едит: ако гледаме само high класа асус може би са по-добри , за ниския клас може и да е гигабайт по-добър

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Нали се сещаш че се купуват основно евтини дънна та това какво ходи в сервиза не говори нищо

освен че клиентите ви предпочитат MSI и Асрок пред Асус и GB както и че предпочитат калпави захранвания.

Аз преди 4 години подарих една антика на приятел с дъно на Epox което няма надут кондензатор за толкова години.

Да но за тия години са ползвани все маркови захранвания на делта и сиисоник.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Нали се сещаш че се купуват основно евтини дънна та това какво ходи в сервиза не говори нищо

освен че клиентите ви предпочитат MSI и Асрок пред Асус и GB както и че предпочитат калпави захранвания.

Аз преди 4 години подарих една антика на приятел с дъно на Epox което няма надут кондензатор за толкова години.

Да но за тия години са ползвани все маркови захранвания на делта и сиисоник.

Клиентите нищо не предпочитат , квото им са даде това ползват нямат и идея кво вземат.

MSI техномаркет или полис напълни пазара , асрок се слага на бюджетни конфигурациии , GB и Asus според ситуацията както и цената за съответната конфигурация.

Не ти говоря за 10-50-100 дъна за тезигодини говоря ти за много повече , е ако не гледам сервиза кво да гледам форумите ли?

едит: и аз имам албатрон на 12 години без надут кондензатор все пак за сега говорим когато китай превзе света не за преди това.

като се има предвид че двете компании са работили заедно за малко http://www.dailytech.com/ASUS+and+Gigabyte+Form+New+Joint+Venture/article3706.htm

всяка една е окрала всичко ценно от другата затова може би и до днес се развиват еднакво добре.

То две GTX970  по принцип нямат смисъл и заради малкото видеопамет - 3.5 GB. При по-висока резолюция ще се удари таана на паметта и ще почнат ограниченията. GTX980Ti  е с 6 GB видеопамет, напълно достатъчна и за сегашните и за новите игри на 4K  дори ако се налага.

Най-добре е да се повиши бюджета с 300 лева и има конфигурация с на;-добрата карта на пазара. А относно процесора най-добре е да поизчака broadwell

ЕДИТ: 1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR 

Обща стойност - 3 044.38 лв. с ДДСAko не ти се чака broadwell ето моето предложение но както казах е с 300+ лева

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Най-добре е да се повиши бюджета с 300 лева и има конфигурация с на;-добрата карта на пазара. А относно процесора най-добре е да поизчака broadwell

Покупката на Broadwell неоправдана в сравнение с 4790k (че дори и с 4690к).По-добре да си вложи парите по-качествени други компоненти.

Редактирано от _Grim_ (преглед на промените)

Аз това го повтарям отдавна ама всички се подхилкваха и мрънкаха нещо за 15% приръст и други глупости.

Е това е бъдещето господа и дами та кой е взел Санди да се радва и да не мрънка.

Аз това го повтарям отдавна ама всички се подхилкваха и мрънкаха нещо за 15% приръст и други глупости.

Е това е бъдещето господа и дами та кой е взел Санди да се радва и да не мрънка.

Аз.  ;)

• Автор

Много благодаря за съдействието, за едно нещо ме накарахте да размисля и това е SLI, мисля че ще е 980ti, ще ми трябват няколко дена да си преизчисля финансите и ще споделя какво съм решил, а пък дано стигнем до някакво крайно решение!

Страхотни сте!

Много благодаря за съдействието, за едно нещо ме накарахте да размисля и това е SLI, мисля че ще е 980ti, ще ми трябват няколко дена да си преизчисля финансите и ще споделя какво съм решил, а пък дано стигнем до някакво крайно решение!

Страхотни сте!

Ами ако събереш около 300 лева поразгледай мойта конфигурация, и разбира се смени ако нещо не ти харесва, а и смени тая смотана кутия с прозорец. Прозореца нищо не прави а разваля въздоховода (на мястото на тоя джам трябва да е едно място от където излиза топлия въздух) Смени я с FD CORE 2500 или друга която ти харесва без джам.

Ами ако събереш около 300 лева поразгледай мойта конфигурация, и разбира се смени ако нещо не ти харесва, а и смени тая смотана кутия с прозорец. Прозореца нищо не прави а разваля въздоховода (на мястото на тоя джам трябва да е едно място от където излиза топлия въздух) Смени я с FD CORE 2500 или друга която ти харесва без джам.

Избора му на кутия си е много добър.Във всички ревюта я хвалят именно за добрия въздуховод вътре поради многото свободно място поради позицията на хардовете вътре.Въздуха си излиза достатъчно добре отзад и отгоре.Отделянето на захранването от останалата част също я прави по-спретната вътре .Прозореца и предава по-добър естетически вид.Ако има негативи,то ще че прозореца се надрасква и че филтъра на захранването може да по-добър,не че въздуховода е лош.

Сега гледам Skylake  дава 50% повече от Xeon-a в Cinebench 15. Спрямо сандито е още повече. Така както изглежда, че няма прогрес, така изведнъж процесорите станаха с 50% по-бързи.А това се усеща при новите видеокарти, особено за тия, които говорим. Не е все едно дали сега ще дадеш няколко стотака за i7 2600K  на старо или да кажем два пъти повече за i7 6700K. Да, парите са доста повече, а производителността не толкова, но пък ако винаги гледаме показателя цена/производителност, то може би още трябва да си стоим на P4  и 8800GT, щото сега един P4  се намира за 5-6 лева, като на всичко отгоре се и клоква. А една 8800GT,  с която вървят доста игри без проблем, е няколко десетки лева. Логиката не винаги е правилна. Така, че нека си взема най-бързото, което е по възможностите на бюджета. Няма да сбърка. Ще сбърка тоя, който реши да спести 100 или 200 лева заради ядовете, които неминуемо ще следват след това. 

Намерих една машина втора употреба, едиснтвения минус е че е с просорец ама си истинско стъкло :D е имайки предвид харектеристиките му едва ли щти пука много но ето ги де:

Intel® Core™ i7 5930K processor OC

Corsair H100i GTX Extreme Water Cooling

Windows 8.1 (64-bit)

Asus Rampage V Extreme Mainboard

Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 2666Mhz

Samsung 250GB Evo 850 SSD

1TB Hybrid HDD

10x Bluray RW

2x NVIDIA GeForce GTX 980 4GB

Corsair Graphite 760T Case

Corsair RM 1000W Modular PSU

Ето линк: http://olx.bg/ad/prodavam-komp-ID5lEJ0.html#8094a7da06

Намерих една машина втора употреба, едиснтвения минус е че е с просорец ама си истинско стъкло :D е имайки предвид харектеристиките му едва ли щти пука много но ето ги де:

Ето линк: http://olx.bg/ad/prodavam-komp-ID5lEJ0.html#8094a7da06

Човек за какъв прозорец говориш :) минуса е че това е няква лъжа

Грешите, че рамта на видеото при DX12 ще се съединява, смисъл такъв има го като функция, но няма как със излизането на DX някак магично да почне да се съединява при сегашните игри за да може девелопърите трябва да си направят играта съвместима със тази функция, а това означава да пренаправят цялата игра така, че това съединяване на паметта ще бъде във бъдещите игри които ще бъдат под DX12, а това ще отнеме време :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.