Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Искам да си взема предплатена карта на БОБ. Не искам да подписвам никакви договори нито да ходя всеки месец да се редя на гишета. Не ми трябва интернет нито разни промоции, просто искам картата да стои активна месеци наред да могат да ме търсят на нея. След като фрог ме прекараха искам да знам на тези боб колко време е валидността след последното зареждане?

• Отговори 59
  • Прегледи 13,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да си взема предплатена карта на БОБ. Не искам да подписвам никакви договори нито да ходя всеки месец да се редя на гишета. Не ми трябва интернет нито разни промоции, просто искам картата да стои активна месеци наред да могат да ме търсят на нея. След като фрог ме прекараха искам да знам на тези боб колко време е валидността след последното зареждане?

Това е във параметрите на която и да е предплатена карта, без значение от оператора или(би трябвало да е така) и на прекупвача. Как точно сте прекаран от фрог и въобще какво е това нещо "фрог".

До 1 година. Всяка година на датата когато си взел картата трябва да платиш 10лв ,за да продължи валидността така беше примата на МТел ,а БОБ е създаден от МТел :hush:  т.е. условията за предплатената карта може да са същите. А да първоначално трябва да платиш такса 14,90 лв това е стартовия пакет: http://www.bob.bg/starter-kit-bob.php

• Автор

Това е във параметрите на която и да е предплатена карта, без значение от оператора или(би трябвало да е така) и на прекупвача. Как точно сте прекаран от фрог и въобще какво е това нещо "фрог".

фрог бяха предплатени карти на ония глобул дето станаха на майка им питката. преди картите важаха по година и нещо след последното зареждане, а тези го направиха на 2 ли 3 месеца и то при минимум 10 лева заредени и искаха задължително всеки месец да се абонираш за някакъв план с неща които не ти трябват и в крайна сметка излизаше по-скъпо от редовен абонамент.

п.с. при виваком също са направили нещо подобно но не знам точно как

До 1 година. Всяка година на датата когато си взел картата трябва да платиш 10лв ,за да продължи валидността така беше примата на МТел ,а БОБ е създаден от МТел :hush:  т.е. условията за предплатената карта може да са същите. А да първоначално трябва да платиш такса 14,90 лв това е стартовия пакет: http://www.bob.bg/starter-kit-bob.php

Аз този сайт го видях това беше първото нещо, ама там не пишат тънките условия, затова създадох тема - ако има тук техен потребител да сподели уловките.

Редактирано от Последен Потребител (преглед на промените)

фрог бяха предплатени карти на ония глобул дето станаха на майка им питката. преди картите важаха по година и нещо след последното зареждане, а тези го направиха на 2 ли 3 месеца и то при минимум 10 лева заредени и искаха задължително всеки месец да се абонираш за някакъв план с неща които не ти трябват и в крайна сметка излизаше по-скъпо от редовен абонамент.

п.с. при виваком също са направили нещо подобно но не знам точно как

Аз този сайт го видях това беше първото нещо, ама там не пишат тънките условия, затова създадох тема - ако има тук техен потребител да сподели уловките.

Аз съм техен потребител ама ползвам смартбоб!

BoB нямат предплатени карти. 

Можеш да сключиш договор без месечна такса, плащаш само това, което говориш. Единствено операторът си запазва правото да прекрати едностранно договора, при няколко последователни нулеви сметки. Не знам дали се прилага на практика.

При виваком нищо не правят. Карам си на тафирата, която като заредя говоря един месец за 13 стотинки, а след това на стандартното 32, докато пак не заредя 10лв. Картата важи 1 година.

• Автор

При виваком нищо не правят. Карам си на тафирата, която като заредя говоря един месец за 13 стотинки, а след това на стандартното 32, докато пак не заредя 10лв. Картата важи 1 година.

една приятелка ми каза че са го направили автоматично да ти се пуска някакъв план. както си говорила с някой изведнъж и се включил роботния глас "остава ви една минута" и връзката прекъснала. после нямало вече известия каквистотинки ти остават във ваучера и т.н. абе пълен картел са тези истинска триглава ламя.

• 3 месеца по-късно...

Боб картата не е предплатена, говори се за 11ст на мин ако говориш изобщо тоя месец плащаш, ако не нищо не плащаш. На всеки 6 месеца просто трябва да се регистрира обаждане. Много по-добро е от предплатените карти, защото за да ти е активна картата не трябва да даваш 10лв, цените са много по-ниски (стандартно на предплатената карта е поне 30 ст.) и наистина неангажиращо.

• 4 месеца по-късно...

Здравейте! Не знам дали мястото е тук, но реших да попитам за БОБ. В началото на този месец отидох да си платя сметката и какво да видя- офиса им е закрит и има само една стрелка < . Тръгнах в посоката да им търся офиса. Него видях до като стигнах до офиса на Мтел и там я заплатих. Става въпрос за гр. Ямбол. Така и неразбрах ще имат ли нов офис или вече ще се плаща в Мтел ?

'Viiipeer' за съжаление аз не съм получил такъв SMS и за това и питам. Благодаря!

Редактирано от Person (преглед на промените)

Всички абонати на боб, трябва да са получили смс за това, че вече се плаща в магазините на Мтел.

на 3/24/2016 at 23:02, Viiipeer написа:

Всички абонати на боб, трябва да са получили смс за това, че вече се плаща в магазините на Мтел.

Аз не съм получил.Но и без това си плащам online!

Така, като гледам скоро май боб няма да има.... с тези умрели планове, ако не се раздвижат малко.

Дали це запазят BoB или не това не ме интересува. въпроса е да запазят тарифните планове, ако НЕ, пак ще избягам от там.....

Планът си върви. Една служителка от хенди ми намекна да съм минавал на Mtel, но няма как да стане.

на 3/31/2016 at 13:09, Viiipeer написа:

Така, като гледам скоро май боб няма да има.... с тези умрели планове, ако не се раздвижат малко.

Промоционални планове на БОБ има, но ако се прехвърлиш от Теленор или Виваком на БОБ. Аз плащав 5,90 и имам 200 национални минути. Просто служителите на БОБ и Мтел са изключително незапознати с тези и много други неща и въпрос е на късмет къде ще идеш и кой ще те обслужи. За тази промоция, на която аз съм, съм посетил 6 магазина на БОБ. Едната звъни на другата да я пита. Тъжна картинка.

И на това "промоция" ли му викаш? Мина времето на телефоните с копчета... Къде е интернет трафика от 3GB+?

преди 22 минути, Viiipeer написа:

И на това "промоция" ли му викаш? Мина времето на телефоните с копчета... Къде е интернет трафика от 3GB+?

Ами за тези пари това е най-доброто което може да се намери за гласова услуга. Аз ползвам WiFi мрежа и за сега и не изпитвам много голяма нужда от интернет от оператора. Free WiFi има на доста места в един град.

преди 10 минути, velony написа:

Ами за тези пари това е най-доброто което може да се намери за гласова услуга. Аз ползвам WiFi мрежа и за сега и не изпитвам много голяма нужда от интернет от оператора. Free WiFi има на доста места в един град.

Като 100 от тези 200 са за стационарни....

преди 3 минути, Viiipeer написа:

Като 100 от тези 200 са за стационарни....

200 национални, няма стационарни!

Идеята на Боб не беше лоша говориш плащаш. Помните ли началото!? без договори без такси цена от 11-12ст на минута към всички. Сега са като всички останали.

преди 8 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Идеята на Боб не беше лоша говориш плащаш. Помните ли началото!? без договори без такси цена от 11-12ст на минута към всички. Сега са като всички останали.

Защо? Чи какво му е на сега.

Пак няма договори, цената на минута е  0,108 лв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.