Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

......но за стари вече същесъвуващи абонати. Пробвай в момента да си закупиш или преминеш на тази тарифа-0.108лв. Не става. То и на всички предплатени таксата минимум е 2.40лв/месец. Положението е...ако 'щеш

• Отговори 59
  • Прегледи 13,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм на тарифа 2,90 лв. на месец: 100 мин. мобилни, 100 мин. стационарни, но то беше промоция, не знам като закрият БоБ дали ще останат тия тарифи .

преди 10 часа, velony написа:

Защо? Чи какво му е на сега.

Пак няма договори, цената на минута е  0,108 лв.

Има месечни такси и смартбоб е с двугодишен договор.

минибоб - 14,90 стартов пакет - 5,90 на месец - 100 минути към всички - 100 минути към фиксирани мрежи -  след изчерпване на включените в пакета минути: 0,108 лв. Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди. 

боомбоб - 14,90 стартов пакет - 14,90 на месец - 500 минути към всички национални мобилни мрежи - 500 MB за трафик в собствената мрежа -  след изчерпване на включените в пакета минути: 0,108 лв. Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди. 

максибоб - 14,90 стартов пакет - 14,90 на месец - 500 минути към всички мобилни мрежи в страната - 500 минути към всички фиксирани мрежи в страната - 500 SMS - 500 MB за мобилен интернет - след изчерпване на включените в пакета минути: 0,108 лв. Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди.

смартбоб - двугодишен договор!!! 14,90 стартов пакет - 9,90 на месец - 150 минути към всички мобилни мрежи в страната - 150 MB за трафик на данни за мобилен интернет 

преди 1 час, Person написа:

Не, но полонвина офиси са закрити.

Закрити са защото същите неща дето правиш в тях, може да ги направиш в магазините на М-тел, Хенди менди и тем подобни. За какво им са да имат "самостоятелни" офиси? Тъпо е и икономическо неизгодно.

преди 24 минути, П.е.т.ъ.р написа:

Има месечни такси и смартбоб е с двугодишен договор.

минибоб - 14,90 стартов пакет - 5,90 на месец - 100 минути към всички - 100 минути към фиксирани мрежи -  след изчерпване на включените в пакета минути: 0,108 лв. Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди. 

боомбоб - 14,90 стартов пакет - 14,90 на месец - 500 минути към всички национални мобилни мрежи - 500 MB за трафик в собствената мрежа -  след изчерпване на включените в пакета минути: 0,108 лв. Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди. 

максибоб - 14,90 стартов пакет - 14,90 на месец - 500 минути към всички мобилни мрежи в страната - 500 минути към всички фиксирани мрежи в страната - 500 SMS - 500 MB за мобилен интернет - след изчерпване на включените в пакета минути: 0,108 лв. Таксуването се извършва на равни интервали от 60 секунди.

смартбоб - двугодишен договор!!! 14,90 стартов пакет - 9,90 на месец - 150 минути към всички мобилни мрежи в страната - 150 MB за трафик на данни за мобилен интернет 

Ами ти май искаш съвсем ларш да я караш. Не ползваш телефон тогава и готово, щото и за предплатени карти вече се плаща периодично.

преди 40 минути, velony написа:

Ами ти май искаш съвсем ларш да я караш. Не ползваш телефон тогава и готово, щото и за предплатени карти вече се плаща периодично.

Просто казах че идеята на боб беше да плащаш само това което изговориш а от известно време не е така и те станаха като всички останали.

Абонат съм на Мтел от 98година. последните две години ползвам тарифен план който не е обявен и не мисля скоро да си сменям плана или оператора.

400 минути към всички. 200 минути към фиксирани мрежи. След изчерпване на 400те минути в мрежата на Мтел говоря напълно безплатно. Тарифирането е на 30 секунди.

Имам и мобилен интернет  и всичко това само за 12лв на месец.

Колко включени мегабайти на максимална скорост имаш на Мтел?

преди 8 минути, velony написа:

Колко включени мегабайти на максимална скорост имаш на Мтел?

Малко са 150 или 300 но след изчерпването им нета е използваем.

12931299_10206312448670419_8518317321715

на 4.04.2016 г. at 18:45, velony написа:

Закрити са защото същите неща дето правиш в тях, може да ги направиш в магазините на М-тел, Хенди менди и тем подобни. За какво им са да имат "самостоятелни" офиси? Тъпо е и икономическо неизгодно.

Далеч не е така. Примерно тук в града имат офис в който обаче се плащат още хиляда неща, като тръгнеш през EasyPay и там другите разплащателни системи, минеш през битови разходи и тн. и стигнеш вече до същинския Bob. Отвън магазина е толкова шарен от множеството логота на различни фирми и тн., чеее..

преди 1 минута, XYconstant написа:

Далеч не е така. Примерно тук в града имат офис в който обаче се плащат още хиляда неща, като тръгнеш през EasyPay и там другите разплащателни системи, минеш през битови разходи и тн. и стигнеш вече до същинския Bob. Отвън магазина е толкова шарен от множеството логота на различни фирми и тн., чеее..

Да защото как продавачката ще оправдае заплатата си, как ще се оправдае наема за мястото, където е магазина и куп други законови такси, ако единствено можеш да оперираш с БОБ там. Пък на това място е така, щото наоколо няма други такива места, където да ги платиш тия другите неща и най вероятно няма да го махнат, ако са ми верни разсъжденията.

Ами има, точно на около 200 метра има подобно нещо, само че там не може да си плаща сметката на боб и тн., пак същите битови сметки и други.

Иначе още преди нова година казваха, че Боб ще преустанови работата си (не офиса, а като цяло), да се пренасочим към МТел и вече с готови оферти за бивши абонати на Боб и дрън дрън. На един му писнало и звъннал до централата. От тогава насам нищо по тази тема не говорят. :D

преди 2 часа, XYconstant написа:

Иначе още преди нова година казваха, че Боб ще преустанови работата си (не офиса, а като цяло), да се пренасочим към МТел и вече с готови оферти за бивши абонати на Боб и дрън дрън. На един му писнало и звъннал до централата. От тогава насам нищо по тази тема не говорят. :D

Кой нормален след БОБ ще подпише договор с мтел?

Ние сме на БОБ, защото не искаме срочни договори. Ако БОБ се закрие Мтел губи поне 80-90% от клиентите на БОБ.

Аз лично повече с Мтел не смятам да подписвам нищо повече.

Мога да попитам утре през сайта на мтел за това дали се планува спиране на БОБ. И ще ви кажа какво са ми казали. Иначе следващият ми оператор ще бъде Теленор.

преди 1 час, velony написа:

Мога да попитам утре през сайта на мтел за това дали се планува спиране на БОБ. И ще ви кажа какво са ми казали. Иначе следващият ми оператор ще бъде Теленор.

От трън та на глог... Виваком е в пъти по-добре и предлагат по-адекватни оферти от алчните норвежци!

преди 1 минута, Viiipeer написа:

От трън та на глог... Виваком е в пъти по-добре и предлагат по-адекватни оферти от алчните норвежци!

Дай пример, че не се сещам за по-адекватни оферти. Доста хора, които познавам трудно са прекратили договори с тях, ставало с родилни мъки. Пък и тук имаше тема за това, че са забранили тетаринга /безжичното споделяне на интернет от телефон на компютър/. За това съм с доста резерви към тях.

преди 1 час, velony написа:

Дай пример, че не се сещам за по-адекватни оферти. Доста хора, които познавам трудно са прекратили договори с тях, ставало с родилни мъки. Пък и тук имаше тема за това, че са забранили тетаринга /безжичното споделяне на интернет от телефон на компютър/. За това съм с доста резерви към тях.

Ами разгледай тарифните планове и на двата оператора и си прецени, аз не виждам нищо свястно в диапазона 20лв...., за разлика от Виваком - 5GB - 500 минути, които са напълно достатъчни.

Кое им е "хубавото"......

http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

преди 50 минути, Viiipeer написа:

Ами разгледай тарифните планове и на двата оператора и си прецени, аз не виждам нищо свястно в диапазона 20лв...., за разлика от Виваком - 5GB - 500 минути, които са напълно достатъчни.

Кое им е "хубавото"......

http://www.telenor.bg/bg/plans/postpaid-plans

Офертата, която ми дадоха от Теленор е при прехвърляне към тях - 2000 национални минути, 2000 МВ на макс скорост. WhatsApp и Facebook трафик не харчи от този на максимална скорост за 15,99 лв/месец за 2 год.

БОБ е ( беше ?) услуга за бедни .Има и тетъринг , но е много скъпо . Отидох при БОБ когато Глобул стана Теленор и от 10 лв. годишна предплатена карта стана 4*10 лв . След това и при Мтел стана същото - не знам как е при Виваком .

Ако  спрат БОБ къде ще ходи Андрешко не знам ???

Редактирано от kinagli (преглед на промените)

В грешка си, БОБ е за тези, които не са заедно със "стадото", за хора които обичат свободата!

преди 4 часа, velony написа:

Доста хора, които познавам трудно са прекратили договори с тях, ставало с родилни мъки.

Те са единствения оператор към момента при който можеш да платиш 3 месечни такси и да прекратиш договора. Това в сила от 1 май 2015г.

При другите към момента няма такава опция (освен при боб, че е безсрочен).

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

И аз това щях да кажа, само че винаги ще се намерят разбирачи.

преди 6 часа, XYconstant написа:

Те са единствения оператор към момента при който можеш да платиш 3 месечни такси и да прекратиш договора. Това в сила от 1 май 2015г.

При другите към момента няма такава опция (освен при боб, че е безсрочен).

http://www.vivacom.bg/bg/residential/za-nas/novini/finansi?read=vivacom-namaljava-neustojkite-pri-prekratjavane-na-dogovorite-si-v-polza-na-svoite-abonati

Там пише: Вторият етап влиза в сила от 1 май 2015 г. и предвижда максимална неустойка от 3 месечни такси за всички договори за една или две години, като абонатите ще трябва да възстановят и използваните отстъпки за дългосрочен договор. Тази част от текста, която съм удебелил не знам какво трябва да значи, но може да струва доста.

Редактирано от velony (преглед на промените)

преди 9 часа, velony написа:

Офертата, която ми дадоха от Теленор е при прехвърляне към тях - 2000 национални минути, 2000 МВ на макс скорост. WhatsApp и Facebook трафик не харчи от този на максимална скорост за 15,99 лв/месец за 2 год.

Viiipeer ти говори за стандартни тарифи, а ти му говориш какво са ти дали при прехвърляне на номер...
Когато прехвърляш от друг оператор, винаги можеш да се пазариш и да получиш доста по-добри условия с голям процент отстъпка и повече минути и мегабайти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.