Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

velony, обичайно ако си взел устройство на такса те са в правото си да си го платиш изцяло и тогава да се откажеш от тях.

• Отговори 59
  • Прегледи 13,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 часа, velony написа:

http://www.vivacom.bg/bg/residential/za-nas/novini/finansi?read=vivacom-namaljava-neustojkite-pri-prekratjavane-na-dogovorite-si-v-polza-na-svoite-abonati

Там пише: Вторият етап влиза в сила от 1 май 2015 г. и предвижда максимална неустойка от 3 месечни такси за всички договори за една или две години, като абонатите ще трябва да възстановят и използваните отстъпки за дългосрочен договор. Тази част от текста, която съм удебелил не знам какво трябва да значи, но може да струва доста.

Означава, че не може да очакваш да преподпишеш договор, да си вземеш последен модел телефон на диференциална цена и да очакваш че можеш да си прекратиш договора само с предплащането на 3 месечни такси...

Тази сутрин получих съобщение, че услугите на BOB се предлагат вече и в "Хенди", а плащането на сметките може да става и в EasyPay. Това според мен означава, че няма да има закриване.

Споко ;) .

преди 21 минути, RudeBoy написа:

Тази сутрин получих съобщение, че услугите на BOB се предлагат вече и в "Хенди", а плащането на сметките може да става и в EasyPay. Това според мен означава, че няма да има закриване.

Споко ;) .

Ам аз до сега само това повтарях. По различни начини го казах, белкем повечето да ме разберат, ама има доста твърди глави.

• 1 година по-късно...

Здравейте ?   Има ли някакви нови промоций от Bob....

на 1.09.2017 г. в 19:18, Person написа:

Здравейте ?   Има ли някакви нови промоций от Bob....

боб.jpg

вчера сутринта, отидох и прехвърлих номер на Telenor към BOB на планът от предния пост
в сайта им пише, че се активира до два часа
днес в 13.00, картата все още не е активна и съм все още на Telenor
някой знае ли, колко време ще трябва да чакам още?

Правят проверка в Теленор дали имаш задължения към тях, за това се бави прехвърлянето...

преди 20 минути, Person написа:

Правят проверка в Теленор дали имаш задължения към тях, за това се бави прехвърлянето...

аз така или иначе, имам задължения към Теленор, защото имам и други телефони към този оператор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.