Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с форматиране на хард диск

Featured Replies

Здравейте колеги.Имам следният проблем и се нуждая от вашата помощ.Имам външен хард диск,който е Seagate 2Tb (2.5)  имах информация във него и реших да го форматирам,след старт на формата и минаване на известно време Windows-a ми даде грешка.Опитах и през Computer/Manage и т.н. в момента още чакам не знам какво ще излезне.Пробвах и през Windows инсталатор - и там грешка,пробвах и под XP същият резултат.Диска в момента няма файлов формат и при включване ме кара да го форматирам.Как да се справя с този проблем?

post-360868-0-33453500-1439120313_thumb.

post-360868-0-98631200-1439120377_thumb.

Опитах и low level format през mini winxp и дава format error occured at offset найстина не знам какво да правя

Ето ти линк и за този проблем. Вероятни повреден кабел. Има ли възможност диска да се извади от кутията и да се закачи директно към компютър?

• Автор

Ето ти линк и за този проблем. Вероятни повреден кабел. Има ли възможност диска да се извади от кутията и да се закачи директно към компютър?

Сложих го директно в лаптопа когато правих Low level format с тази програма незнам дали ще има резултат,но се съмнявам да има такъв.Преди ми показваше хард диск в My computer сега не ми го показва?

Сложих го директно в лаптопа когато правих Low level format с тази програма незнам дали ще има резултат,но се съмнявам да има такъв.Преди ми показваше хард диск в My computer сега не ми го показва?

Има вероятност и самия хард диска да си е заминал.

А имало ли е случай, да си го изтървал по пода или земята ? (както искаш го разбирай), но честно отговори.

А имало ли е случай, да си го изтървал по пода или земята ? (както искаш го разбирай), но честно отговори.

Не е задължително да го е изпускал на земята. Едно леко тръсване или лек удар и диска си заминава.

Не е задължително да го е изпускал на земята. Едно леко тръсване или лек удар и диска си заминава.

Емо! Ако не беше ми написал, така и нямаше да зная. Аз питам колегата, а не теб. Важно е той какво ще отговори.

Емо! Ако не беше ми написал, така и нямаше да зная. Аз питам колегата, а не теб. Важно е той какво ще отговори.

Аз знам, че знаеш колега. Имаш голям опит и знания, които са неоспорими. Доказвал си го много пъти. Просто го казах да допълня темата. Не е нищо към теб.

Аз знам, че знаеш колега. Има голям опит и знания, които са неоспорими. Доказвал си го много пъти. Просто го казах да допълня темата. Не е нищо към теб.

Моето изказване също не е насочено към теб, но така му "подсказваш", а аз съм написал това:  "... но честно отговори." Сега я отговори, я не.

• Автор

Моето изказване също не е насочено към теб, но така му "подсказваш", а аз съм написал това:  "... но честно отговори." Сега я отговори, я не.

:D диска не е изпускан пробвах и програмата която предложи колегата стига до 4% и диска се изключва от компютъра.Вчера диска беше на 94% здраве (sentinel) сега е на 71% причегърта 1-2пъти и така.Сервиз за хард дискове дали ще вземе скъпо за ремонт?

:D диска не е изпускан пробвах и програмата която предложи колегата стига до 4% и диска се изключва от компютъра.Вчера диска беше на 94% здраве (sentinel) сега е на 71% причегърта 1-2пъти и така.Сервиз за хард дискове дали ще вземе скъпо за ремонт?

Свърши се с този диск. НОВ!

В гаранцията на диска не влиза ли и възстановяване на информацията?

не

Откъде знаете, колегата не се е сетил да ни осведоми за марка и модел на диска, за да видим дали няма подобна опция.

Такива услуги не се предлагат от нито един производител безплатно.

Гаранционното обслужване покрива само хардуерни повреди и то не всички. До сега не съм видял някой производител (било и софтуерен )да дава пълна гаранция включваща възстановяване на информацията или покриваща финансовите загуби при невъзможност да стори това.Ако повредата е в електрониката на диска ,то вероятно информацията ще си остане там.

Гаранционното обслужване не е услуга , а задължение....

... включващо подмяна на устройството и то ако клиента "няма начин да бъде набеден че е виновен"

За загубена информация никой производител не носи отговорност.

Преди 7-8 месеца се възползвах  от гаранцията на WD Black и ми го върнаха след ремонт със всичко което беше записано на него.Ако проблема е бил напр .задрали глави или лагери на на шпиндела тогава диска щеше да бъде чист.

Преди 7-8 месеца се възползвах  от гаранцията на WD Black и ми го върнаха след ремонт със всичко което беше записано на него.Ако проблема е бил напр .задрали глави или лагери на на шпиндела тогава диска щеше да бъде чист.

И със същият сериен номер на диска нали ?

Да. И  надпис на торбичката "Refurbished".

:shock11:

Това изяснява много неща!

За коя фирма става дума?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.