Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 1600 лв максимум.

Featured Replies

Нитрото е без задна планка а е 8 лв. по-скъпо та на мен не ми харесва иначе хората си го препоръчват.

Трябва да се спомене и G1 на GB която е със 1 година по-дълга гаранция на същата цена и също е със задна планка.

Не знам доколко добре се справя с тия два вентилатора (не съм търсил ревюта) но по-дългата гаранция си е предимство.

Отделно не се налага демонтаж на касетките тъй като е по-къса. Нитрото и PCS+ са над 300 мм.

Ето монитор - LG 23MP47HQ.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Отговори 82
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Обща стойност - 1 615.81 лв. с ДДС

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Къртиш... захранването гони видеото като цена...

Между другото бих ти препоръчал nitro, макар и да няма backplate. Като охлаждане е най-доброто за 390, тиха, хладна и се клоква отлично.

Редактирано от TheLion17 (преглед на промените)

Много ме радват коментарите на Виктор ;)

Ти майтап ли си правиш с тоя почетен потребител?

Къртиш... захранването гони видеото като цена...

Между другото бих ти препоръчал nitro, макар и да няма backplate. Като охлаждане е най-доброто за 390, тиха, хладна и се клоква отлично.

Гони видеото като цена защото по принцип идеята на конфигурацията която съм предложил е след време да се съберат пари за добър охладител и да се клокне до 4.2ghz primerno.

То не че не може и сега може да се вземе някой за 30 лева но няма да издържи на голям клок.

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Аз съм ги подкарал отдавна всички игри. Въпросът е ти кога ще ги подкараш ;)

Все  пак идеята на Виктор има смисъл. Тая 370 е почти боклук, но пък си има процесор, с който ще подкара всяка видеокарта в близките години и всяка игра в радиус две години и то с 60  fps. От там нататък е въпрос до ъпгрейд на видеокарта. Всичките тия години се убедих едно - няма нищо по-добро от това, човек да е подсигурен с добър процесор, за предпочитане доста по-добър от средното, което се продава  в момента на пазара. Па било то и след клок.

Редактирано от FORD МанЯк (преглед на промените)

Аз съм ги подкарал отдавна всички игри. Въпросът е ти кога ще ги подкараш ;)

Вероятно когато си взимал книжка аз съм спрял да наливам хиляди левове във детски играчки.  ;)

Та някой ще караме новия модел на Форд други ще карат GTA5.

Вероятно когато си взимал книжка аз съм спрял да наливам хиляди левове във детски играчки.  ;)

Та някой ще караме новия модел на Форд други ще карат GTA5.

Аз забравих кога съм вземал книжка. Толкова отдавна беше, че имам чувството, че никога не съм се явявал на шофьорски изпит :P

Говоря сега със стари шофьори и общо взето никой не се впечатлява нито от коли, нито от жени. 

И да не съм съвсем офтопик, ще кажа и по темата нещичко. Вземай каквото ще вземаш, после ще оправяш нещата. То така човек се учи от грешките си. 

Редактирано от FORD МанЯк (преглед на промените)

Ако слушаш FORD МанЯк ти трябва последно поколение 8-нишков клокнат на 5GHz и 980TI за да движат игрите не на макс но поносимо.  :)

пс. Първото ми предложение е с i5-6600K и е точно 1 600 лв. но е без охладител та трябват още пари.

Ако правилно съм разбрал въпреки че пише BOX процесорите идват без охладител.

• Автор

:D :D

По принцип питам, щот ми се забива в главата, че I5-4460 все пак е най-слабият от i5-ците и да.

Наистина е най-слабия. Иначе с отключен от новото поколение излиза към 2 000 лв. ако сложиш R9 390 или GTX970.

Без клок старата платформа - http://nikem-bg.net/cart/46974p1r53059p1r48235p1r46717p1r49904p1r51435p1rf.html

Със клок старата платформа - http://nikem-bg.net/cart/51772p1r51946p1r3063p1r52597p1r46974p1r53059p1r48235p1rf.html

Със клок новата платформа - http://nikem-bg.net/cart/52597p1r46974p1r53059p1r48235p1r2224p1r54144p1r52202p1rf.html - Тук охладителя е задължителен.

• Автор

Ще трябва да се мисли, щот 2к са си 2к и все пак с тях и кола може да се вземе. 

Благодаря ти много за помощта ( и на другите също) и ако има нещо, което да питам, ще пиша. 

Редактирано от Gabriel55 (преглед на промените)

Може малко да се редуцира цената, като се използва старата памет. 

Обща стойност - 1 248.61 лв. с ДДС

Най-добре изчакай да пуснат, до месец новите заключени процесори и тогава взимай окончателно решение какво да взимаш.

Редактирано от RAMI_ (преглед на промените)

Ако слушаш FORD МанЯк ти трябва последно поколение 8-нишков клокнат на 5GHz и 980TI за да движат игрите не на макс но поносимо.  :)

пс. Първото ми предложение е с i5-6600K и е точно 1 600 лв. но е без охладител та трябват още пари.

Ако правилно съм разбрал въпреки че пише BOX процесорите идват без охладител.

Не бе, аз му казах какво  да прави, ти го обърна на коли, а аз  и на жени. Вграденното видео не е чак толкова зле с DDR4  памет. С DDR 3  е зле, да. В крайна сметка никой не го кара да дава 700 лева за видеокарта. може и нещо  за 200-250, защо не и  на старо? Ако толкова иска карта за игра, ще му продам една изгодно. Дори ще му я дам по-евтино, отколкото е най-евтината налична в OLX. И пак ще е по-добре, щото пък утре може да я продаде, да добави пари и да си вземе нещо добро. Макар че колко по-добро от GTX750Ti  ще вземе с малко пари? Не много, но пък е опция.  Шегувам се разбира се за картата, не се продава. Някой да не си мисли, че искам да правя бизнес във форума? Ксеона също не се продава, освен ако някой не даде добра цена. 

Не бе, аз му казах какво  да прави, ти го обърна на коли, а аз  и на жени.

Точно. Единия е зле от към коли, а другия от към жени. Познайте кой кой е в случая. :D  Или пък и двата варианта.

Ксеона също не се продава, освен ако някой не даде добра цена. 

Предлагам ти петарка. Все пак ще се отървеш.

Точно. Единия е зле от към коли, а другия от към жени. Познайте кой кой е в случая. :D  Или пък и двата варианта.

Предлагам ти петарка. Все пак ще се отървеш.

С педерасти не търгувам. 

Аз ти давам 20 лв. за 750TI и една 5670 GD5 със сменен охладител да не ти се разваля бройката в подписа. :)​ 

И съм хетеросексуален та имаме ли сделка?

И съм хетеросексуален та имаме ли сделка?

След сделката с билдера може и да не бъдеш вече. Ха...ха...

Лека и доходна от мен. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.