Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изгубени надежди

Featured Replies

• Автор
преди 11 минути, Agentpat™ написа:

Е, доказа се като топ простакеса и пишман поетеса. Сега доволна ли си?

И нещо да си го имаш за домашно: 

Най-големият глупак е този, който мисли другите за глупаци.

Така по-лесно разбираш,Очко-бочко.Иначе ти е трудно.

преди 29 минути, Agentpat™ написа:

преди 29 минути, Agentpat™ написа:

Очко-бочко,не самопо-лесно го разбираш,иначе ти етрудно,ами и глупак е деликатна дума за топ простак като твоя милост.

• Отговори 96
  • Прегледи 7,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
на ‎10‎.‎12‎.‎2015‎ г. at 16:22, мо_хи_ни написа:

На доста интересна статия попаднах във връзка с Росица Копукова: http://www.kultura.bg/bg/article/view/15248

И още малко нескопосан ПиАр: http://literaturensviat.com/?p=41080

Обикновено наградите се изреждат прилежно по име и година на връчване. Особено, ако са международни…Жена на годината в САЩ? 

Малка подробност не знаете:заядливата професорка е съдена.Не от мен,от други.За това,че е променила творбата ми ,защото бях в Управителния съвет на писателски съюз, който тя не обича,на косъм бе и с мен да влезе в съда,но и се размина.Извини се.Нескопосана скрила се "списателко на нищословието",смятам този отговор ви е достатъчен.

А на мен кога ще ми отговорите в какъв тираж са ви творбите ? Че деликатно го пропуснахте в другата ви тема!

• Автор
на ‎11‎.‎12‎.‎2015‎ г. at 10:51, pa_pa написа:

А тези, които не притежават таланта, който Вие усещате? В кошчето за отпадъци? Или?

Където се чувстват добре,там да отидат.Не виждам ярък  поетичен и белетристичен талант на никого,в този блог.Като литературен критик,ако забележа някого,ще го отбележа,но няма такива.Има някои опити за любовни излияния,но в изкуството,както аз го ценя и разбирам и мои съратници по перо,не от Калдата,тези стихове са посредствени.

Що се отнася до Нел и Катеричката,те са от тип "абсолютни елементета",така че не ми правят коментарите им никакво впечатление.

преди 17 минути, Росица Копукова написа:

Където се чувстват добре,там да отидат.Не виждам ярък  поетичен и белетристичен талант на никого,в този блог.Като литературен критик,ако забележа някого,ще го отбележа,но няма такива.Има някои опити за любовни излияния,но в изкуството,както аз го ценя и разбирам и мои съратници по перо,не от Калдата,тези стихове са посредствени.

Що се отнася до Нел и Катеричката,те са от тип "абсолютни елементета",така че не ми правят коментарите им никакво впечатление.

Вие променихте представите ми за "скромност"!

преди 19 минути, Росица Копукова написа:

блог ли, ама то това е форум не блог

преди 22 минути, haidukpikaso написа:

и то компютърен

нещо много се е объркала...................

• Автор
преди 7 минути, haidukpikaso написа:

Правилно,благодаря за корекцията.Неволно е.

преди 8 минути, BMW Маниак написа:

Вие променихте представите ми за "скромност"!

Човек трябва да си знае мястото.

преди 3 минути, Росица Копукова написа:

Човек трябва да си знае мястото.

Разбира се. Аз лично много бих се радвал ако може да поканите и някой от професор на горе за да може да тръгне лафа дето има един такъв израз. Че понякога ме наляга една скука от сивото ми ежедедневие ...

ама хайде да не ви се оплаквам.

• Автор
преди 10 минути, emmi написа:

и то компютърен

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Разбира се. Аз лично много бих се радвал ако може да поканите и някой от професор на горе за да може да тръгне лафа дето има един такъв израз. Че понякога ме наляга една скука от сивото ми ежедедневие ...

Няма да Ви поканя.Не ставате за лаф с професор„

преди 12 минути, emmi написа:

и то компютърен

преди 4 минути, BMW Маниак написа:

преди 12 минути, emmi написа:

и то компютърен

Не много,малко.Много сте се объркали вие в други аспекти.

Току що, Росица Копукова написа:

Тука мисля че се объркахте. На вас си е бедна фантазията с колко професора съм си лафил в този форум.

преди 15 минути, Росица Копукова написа:

Не много,малко.Много сте се объркали вие в други аспекти.

то, тук сме повече технически лица.........................:rolleyes:

не работим с аспекти

преди 13 минути, BMW Маниак написа:

Тука мисля че се объркахте. На вас си е бедна фантазията с колко професора съм си лафил в този форум.

поне с пет

без да броим Белгийския

преди 17 минути, Росица Копукова написа:

Не много

п.п. Ако цъкнете на бутончето "редактирай" ще може да поизтриете излишните цитати в поста си

че много разводнено се получава

• Автор
преди 13 минути, emmi написа:

то, тук сме повече технически лица.........................:rolleyes:

не работим с аспекти

поне с пет

без да броим Белгийския

п.п. Ако цъкнете на бутончето "редактирай" ще може да поизтриете излишните цитати в поста си

Затова сте си постоянно объркани.

преди 18 минути, emmi написа:

Да редактира, но като не знае как. То това не е като да ръси "умните" си мисли. Мен ме е цитирала цели три пъти - явно много ме харесва. :D

преди 15 минути, Agentpat™ написа:

Да редактира, но като не знае как. То това не е като да ръси "умните" си мисли. Мен ме е цитирала цели три пъти - явно много ме харесва. :D

хора на искуството са това, ейййй.....

те са над тези неща с цитирането:whist:

Току що, emmi написа:

хора на искуството са това, ейййй.....

те са над тези неща с цитирането:whist:

Въх без редакции. Всичко убаво ще замине в небитието.

преди 17 часа, Росица Копукова написа:

Така по-лесно разбираш,Очко-бочко.Иначе ти е трудно.

Очко-бочко,не самопо-лесно го разбираш,иначе ти етрудно,ами и глупак е деликатна дума за топ простак като твоя милост.

Правописните ти грешки издават голям яд и безпомощност, драга ми Бозице. ;)

преди 15 минути, BMW Маниак написа:

Въх без редакции. Всичко убаво ще замине в небитието.

ти до къде стигна с покрива? 

пардон, обърках темите

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Току що, emmi написа:

ти до къде стигна с покрива? 

От две седмици пиша с червения химикал. Разбирай надхвърлих бюджета който бе определен за хамалите а имам и още работа с такива. Минаха случайни хора по пътя и чак им взеха телефоните, харесали им работата. Паднах от коня. Питам ами за инжИнера и проектанта не питаха ли ?!!!

Скапаха ми една машина, реших че мога да я оправя и ще ми е по еФтинко да не и ползвам гаранцията че само бензина ми че е колкото цялата и кога я пробвах вече ремонтирана разбира се се нараних. С целия мозък де имам в наличност реших да пробвам с ръка дали добре е опъната шкурката и дали ще пребуксува че това и беше проблема. Не искаше да се върти и буксуваше в задвижващата я ролка. Викам може ли за няма и 100 евро да се Усъкатя баси. Залепих на износената ролка три оборота шкурка де ползвам и бачка като часоФник.

Сега съм на най тънката част и се чудя на какво инджинерно решение да заложа без да мина с подпорни колони или опъващи въжета и направя гредите така че с времето си да не се огънат от собствената си тежест заради дистанцията 7.50м. Ползвам греди 4/18см на 6.10м дълги (бор) надени.

• Автор
преди 14 минути, Agentpat™ написа:

Правописните ти грешки издават голям яд и безпомощност, драга ми Бозице. ;)

Очко-бочко,как съм те пропуснала,за да те успокоя,че са проблеми с клавиатурата,ще я сменя.Вчера дане си изпаднал в нервна криза,та не се обади?

преди 12 минути, Росица Копукова написа:

Очко-бочко,как съм те пропуснала,за да те успокоя,че са проблеми с клавиатурата,ще я сменя.Вчера дане си изпаднал в нервна криза,та не се обади?

Бозице, вчера работих и нямах време да мисля за теб. Но се радвам, че ти си мислила за мен. 

преди 27 минути, BMW Маниак написа:

Скапаха ми една машина, реших че мога да я оправя и ще ми е по еФтинко да не и ползвам гаранцията че само бензина ми че е колкото цялата и кога я пробвах вече ремонтирана разбира се се нараних. С целия мозък де имам в наличност реших да пробвам с ръка дали добре е опъната шкурката и дали ще пребуксува че това и беше проблема. Не искаше да се върти и буксуваше в задвижващата я ролка. Викам може ли за няма и 100 евро да се Усъкатя баси. Залепих на износената ролка три оборота шкурка де ползвам и бачка като часоФник.

за лентов шлайф ли ми говориш ?

Еми приемам обективна критика но не от литературни критици.

23375111369_abfc4f0447_h.jpg

На дугарите от Хайти простира за дрехи кога си ги перат след работа. До тук само няколко чувала със прах са направили.

Знам че трябва да си боядисвам стените но още мисля дали да не лепя камък та за туй.

23375152749_778fe08420_h.jpg

23115003084_503e48213e_h.jpg

Ми да не гледам на комшията грозотията де ми спретна до задния двор реших да си направя закрит бокс за бегачката като е готова.

23660820781_93a81bfe50_h.jpg

Това са ми оръдията на труда! Като не слушах баща ми на времето като ме ръчкаше с остена да уча и сега да се отдам на интелектуален труд с химикала и да творя ...

23116425403_cd96dc2a2a_h.jpg

А тая ми такова мамата, но вече мина, работа от преди две седмици а и мисля че си личи българския гении с ония болт де замина в небитието и се наложи да го сека със секача. Добре че една дърводелка видия от 10 санта спаси положението. Тия китайци да идват и да си записват.

Копукова и тя може да се изкаже, няма само нейното творчество да търпи критика я !

https://farm6.staticflickr.com/5673/23634803922_d745e5ab33_h.jpg

преди 17 минути, emmi написа:

за лентов шлайф ли ми говориш ?

Да

преди 16 минути, BMW Маниак написа:

Еми приемам обективна критика но не от литературни критици.

https://farm6.staticflickr.com/5673/23634803922_d745e5ab33_h.jpg

честно казано и аз нещо не съм във възхита от лентовите шлайфове

или пребуксуват или лентата се измества и изхлузва

не съм пробвала как се работи с ел.ренде

защото аз лентовия го ползвам по принцип за по-грубото зашкурване преди делта-та

преди 6 минути, emmi написа:

честно казано и аз нещо не съм във възхита от лентовите шлайфове

или пребуксуват или лентата се измества и изхлузва

не съм пробвала как се работи с ел.ренде

защото аз лентовия го ползвам по принцип за по-грубото зашкурване преди делта-та

Мани, глей какво се направих тогава. Викам им на работниците аз пари броя с тая ръка.

За късмет имам и снимката, пращах я на една другарка де имаше някакъв проблем и искаше да ме видела. Викам и не ставам, нямаш ден. Знаех си че съм за работа зад бюро ама ...

https://farm1.staticflickr.com/578/23717452226_58f55e0913_h.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.