Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

обсъждат жена ти мда

:D

А бе, нещо изгубих нишката на този разговори. Съжалявам. :( Така е, когато човек върши 20 неща едновременно ... нека я обсъждат Ланчету, тя си е красива. Кат сме на КУПООООН, все нея зяпат, никой мен не поглежда ... 

Аз съм го блокирал!

Кой това? Спиро ли? ;) 

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А бе, нещо изгубих нишката на този разговори. Съжалявам. :( Така е, когато човек върши 20 неща едновременно ... нека я обсъждат Ланчету, тя си е красива. Кат сме на КУПООООН, все нея зяпат, никой мен не поглежда ... 

Кой това? Спиро ли? ;) 

Спиро добре днес го мернах у ъгъля

Като го гледам на снимката се отчайвам! Пълен потрес!

:D:D:D Мое да си имаш проблеми с нещо, аз НЕ обичам да се занимавам с хора с проблеми, Лека ти вечер ;) Ако това беше за мен, мерси ... направо съм земетресение, не потрес ;) 

Спиро добре днес го мернах у ъгъля

Хахахахахахаха... поздрави го с Август е септември ... както започваше: И слънцето изгря, Спиро се показа ... 

http://vbox7.com/play:924cfb60&pos=vr

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Ми анджък де не си хубавец!

Че па да не ми пука какъв съм на външен вид ;) ... Мисля, че си търсиш някого, с когото да се заяждаш. Усмихвам ти се, но насетне просто грозните ми очи са настроени да прескачат коментарите ти. Успех! ;) 

• Автор

А де, скарайте се - като децата сте. И Alex, и Vanko, и sisone (от 1 до 22) - сичкити   :hit:    :slap1::smash:

А де, скарайте се - като децата сте. И Alex, и Vanko, и sisone (от 1 до 22) - сичкити   :hit:    :slap1::smash:

Ха, НЕ аз започнах пръв, другарко ... а и ако някой е решил да се заяжда, аз нямам намерение да се занимавам ;) Ако исках скандали, щях да влезна в Биг Брадър ;) 

Ми той се има за красив и праща снимки! Аз си казах мнението! Ся да лъжа ли?

:D Пратих снимката за да се САМОИРОНИЗИРАМ и да покажа колажа с Лана, който се получи прилично за човек, който НИКОГА не е правил колажи. Иначе аз имам Мистър Ъгли София 2013 и 2014 ;) Пък и Мистър Плешив 2014! ;)

Винаги подхождам със самоирония към себе си, съжалявам ако някой не го е разбрал! ;) 

• Автор

Ми той се има за красив и праща снимки! Аз си казах мнението! Ся да лъжа ли?

Ха, НЕ аз започнах пръв, другарко ... а и ако някой е решил да се заяжда, аз нямам намерение да се занимавам ;) Ако исках скандали, щях да влезна в Биг Брадър ;) 

Идиотчета - кво да ги праиш.

Аде - сдобрявайте се, че темата взе да става много сериозна. Се едно сме в ... политиката или при Будааааа (туй май беше оня - Хелуинския, Боко)

Харе Рама, Харе Кришна ...  

• Автор

Jhoro, Haiduk - гутната да ви е НахтЪ! ;) 

И на теб, и на всички останали - весели, сърдити, сладки, кисели (и вкиснати) - няма да са делим.

И нидейти гледа като ей тая

YNE3D00Z.jpg

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

И на теб, и на всички останали - весели, сърдити, сладки, кисели (и вкиснати) - няма да са делим.

Няма съ делим, но Спиро вече не е с нас, на пантофа на Хайдука е... крачета, глава - всичко е размазано ... ;) 

• Автор

Въй - беки тъй стана ??? Ми ко щи прайм ся - шъ търсим друг Спиро ли ?? или Спирка (как звучи само)

Въй - беки тъй стана ??? Ми ко щи прайм ся - шъ търсим друг Спиро ли ?? или Спирка (как звучи само)

Може да търсим и Спирка с някоя сменена буква ... всичко е теория на конспирацията! :) Аре, уекъ, ше мяукам под прозорците на хората. 

За мен има време. Все още е 20 часа.

Комби нещо по оная работа ?

Хахахахахахаха... поздрави го с Август е септември ... както започваше: И слънцето изгря, Спиро се показа ... 

http://vbox7.com/play:924cfb60&pos=vr

мда я кат му е клинч има друго убежище знам аз

утре кат са весне непременно ще го поздравя, сега вечеря и отиде да наня

Няма съ делим, но Спиро вече не е с нас, на пантофа на Хайдука е... крачета, глава - всичко е размазано ... ;) 

ба какви приказваш отидЕ наня зад секцията преди малко

К'во ш прайте на дъжда?

ша чепкаме вълна тва ни пионерското поръчение

Спиро заспа и аз ша гушам писата баси то сабалям станало

лека нощ и уеко със стълбите

dbb53eefcd6890bdf422a8b2bc916483.jpg

А, стига сте спали, уе!

tumblr_mbfezbWhjK1qjhnqho1_500.jpg

weekend.jpg

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

мда я кат му е клинч има друго убежище знам аз

утре кат са весне непременно ще го поздравя, сега вечеря и отиде да наня

ба какви приказваш отидЕ наня зад секцията преди малко

Аз подучух, че си се изнервила и си му отпрала един чехъл на душичката ... :) А добрутро, от кога съм станал - ни моа се позная... 

добро утро идиотчета

:P

12118988_686215164849142_148204768867365

Аз подучух, че си се изнервила и си му отпрала един чехъл на душичката ... :) А добрутро, от кога съм станал - ни моа се позная... 

а да бе - аз животните ги боготворя, по-скоро на двуного е такоз кат шефа ми

• Автор
Ще си стиснеме ръцете! А Хайдука ще я закачам!

Ми жоро така каза той отворил темата и води колоната![emoji3]

Шъ я закачаш а - ми кът си закачалка, или откачалка :D

Добуриту и на теб, sisone22.

Добро ExaFlop! :) Слънцето ми беше залипсвало, чак му се зарадвах днес (тихо да ни чуй Хайдука ;) ).

а да бе - аз животните ги боготворя, по-скоро на двуного е такоз кат шефа ми

Знам, знам ... ако имах рибки, щях да ти ги оставя да ги гледаш. Преди се запознах с едно хъски. Душица, надуши ме, заговорих го и се въртя около мен ... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.