Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Дали има българка, която да не работи в неделя? :rolleyes:

E тука вече ме затапи :) Ето един поздрав за теб и за всички, като теб и продължавай в същия дух :tongue2:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нишууу не сте оспамили, уеее... Аз ли требе да дойда за да почнат празните приказки ...

Кооо стаааа - Хайдук, Скала, Жоро, Иване, Мойра?!?!? :) 

От мъка двор оправям - изранявам, плочки поставям, камъни копая... ще звънна на Пламен Богданов да даде малко кремче за ръце ... :no-no:

Нишууу не сте оспамили, уеее... Аз ли требе да дойда за да почнат празните приказки ...

Кооо стаааа - Хайдук, Скала, Жоро, Иване, Мойра?!?!? :) 

От мъка двор оправям - изранявам, плочки поставям, камъни копая... ще звънна на Пламен Богданов да даде малко кремче за ръце ... :no-no:

хах тоз как е не са ли го набили още

Мое пък и да си е изял боя... кой го знай ... или Цецку го пази! :whist:

Така ме мързи и ръцете ми са се протъркали, все едно съм бил на ръчна 3 часа ... аман, не требе да работя толкова много ... 

Jhoro сигурно си има градинари, падат му пари от джобовете докато ходи на него ... :) 

Мое пък и да си е изял боя... кой го знай ... или Цецку го пази! :whist:

Така ме мързи и ръцете ми са се протъркали, все едно съм бил на ръчна 3 часа ... аман, не требе да работя толкова много ... 

Jhoro сигурно си има градинари, падат му пари от джобовете докато ходи на него ... :) 

айде почивай вече

наздраве

cheers-martini.jpg

• Автор

хах тоз как е не са ли го набили още

как да го набият - той сега, след този двор, ще е позаякнал  muscle-flexing-smiley-emoticon.gif

Jhoro, ко стаааа ... Имаше един кючек: Милионерчеее ... не се подигравай се пееше - черпа те с него... Опп...

Да почивам? От ми е тая почивка - хормонът ме държи, Хайдуче, държи ме, че ме е треснал постпубертет напраооо, ще вляза в 30-та с късен пубертет!

• Автор

Jhoro, ко стаааа ... Имаше един кючек: Милионерчеее ... не се подигравай се пееше - черпа те с него... Опп...

Да почивам? От ми е тая почивка - хормонът ме държи, Хайдуче, държи ме, че ме е треснал постпубертет напраооо, ще вляза в 30-та с късен пубертет!

ти кючеците го остави - земи да почерпиш с някой домашна ракия (ез значение каква) или винце.

cheers.gif

ти кючеците го остави - земи да почерпиш с някой домашна ракия (ез значение каква) или винце.

cheers.gif

Това да ти е проблемът, Жоро! ;) Ти намери допълнение +18, ако може по 2 на човек, ама да не са англичанки без чувство за хумор и съ заформи кОпон...

903046961-Cartoon-drunk-man-with-champag

ко да кажем бабите

• Автор

ко да кажем бабите

надявайте се да ви излезе късмета

Хах, пак бягаш от темата за купонЪ ... аре, има престояла ракийка в нас (и друг алкохол се намира)... ше си спретнем тийм форум билдинг ... :) 

Неделя винаги е било скучно ... пууууу !!! 

да я

images?q=tbn:ANd9GcQLH0-kLVKc5TjUZXj7cDt

Щот си добро момче, шти дам да направиш няколко кръгчета с инвалидната ми количка.

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Щот си добро момче, шти дам да няколко кръгчета с инвалидната ми количка.

Благодаря! Тъкмо няма да има нужда да те изпреварвам на светофара, че много псувам докато шофирам кончето си ... ;)

old-people-in-our-days_o_1741273.thumb.j

Ахахаха, това беше добро! :lol6:

Ахахаха, това беше добро! :lol6:

Така е в отношенията ... Ай че се разлигавих ... :)

c3dcd6beee4dff4614dcb05436fac82d.thumb.j

айде спим

лека нощ и сладки сънища

8390690l.jpg

До сега чистих басейни и мириша на хлор баси.

айде спим

лека нощ и сладки сънища

Добрутро, днес ще бъде тежък ден - само в пътуване ... Сполай и късметец на всички за новата седмица, че отивам малко на екскурзия до петък (на няколко хиляди километра).

... жив и здрав да се върна и да оцелея кат бат ни Спиро...

Ever_Wake_Up_ever-wake-up.thumb.jpg.ff39

добро утро идиотчета

501547102.gif

лек път Сиско и да ни донесеш армагани

Как е хавата, мушмороци? ;)

Поздрави от слънчева Добруджа.

Времето днес е идеално - става за разходка до морето, че и за кърска любов :P

Как е хавата, мушмороци? ;)

Поздрави от слънчева Добруджа.

Времето днес е идеално - става за разходка до морето, че и за кърска любов :P

леко да не та налазят буболечки

:P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.