Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

А за мене нема Добър вечер! Хубу!:(

Добро утро Ванко :) Не си в настроение нещо тая вечер? Какво има :eek:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сисоне и Хайдучето са ми нацупени! Ма то аз съм идиот и всичко ми е простено!:ph34r:

С какво си прегрешил чеДо мое :) Дай Да изкупим греховете ти. :D

Сисоне и Хайдучето са ми нацупени! Ма то аз съм идиот и всичко ми е простено!:ph34r:

Така като за начало ти ТРЯБВА Да махнеш тая ге%йска снимка на бийбър и селена от профила ти...Освен това трябва Да се извиниш публично на хаДук И ПОДЧЕРТАВАМ НА СИСИОНЕ,. защото наистина си се Държал грубо, а и още нещо..Ако проДължаваш така ще ти баннат и този акаунт чеДо мое ;)

Deco - къде си уе, мърмоте? Шоколади ли опаковаш?! ;) 

Утре е празника на училището ни чеДо мое.. Спортния празник :) Ще бягам крос. после състезание с велосипеДи. и накрая стрийтболл.Ако искаш Да глеДаш шоу си поканен утре на сентъра на граД ТвърДиса :) А пък в сряДа в граДа имаме сбор и няма сме на Даскало.Ела на сбор.Ше има яДене. и пиене на корем... КанДиДат кметовете черпят на поразия... ;) Се наквасим ено убуу :D

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Утре е празника на училището ни чеДо мое.. Спортния празник :) Ще бягам крос. после състезание с велосипеДи. и накрая стрийтболл.Ако искаш Да глеДаш шоу си поканен утре на сентъра на граД ТвърДиса :) А пък в сряДа в граДа имаме сбор и няма сме на Даскало.Ела на сбор.Ше има яДене. и пиене на корем... КанДиДат кметовете черпят на поразия... ;) Се наквасим ено убуу :D

У среда това ли? После требе ме сложите некъде пиян да спя... ни моа при котките на кофите да се метна, че е студено вече ... боблаците на хайдука ще ме намокрят. 

У среда това ли? После требе ме сложите некъде пиян да спя... ни моа при котките на кофите да се метна, че е студено вече ... боблаците на хайдука ще ме намокрят. 

Ти за спането не се притеснявай :) Ела пък Другото вятър и мъгла :) Не сериозно, ако ДойДеш има къДе Да спиш :tongue2:

Колко е висок коша?

На менее ли говориш за баскета. че немоа загрея ? :D

12115540_888729491164671_306635646074413

Пирамиди, фараони ... нямаме алуминиева хартия във форума! Как ще направим крокодилското месо?! :) 

нема обиждаш боблаците ми уе те са възпитани боблаци, култура имат на мокрене

:D

Пирамиди, фараони ... нямаме алуминиева хартия във форума! Как ще направим крокодилското месо?! :) 

има един с царевица питай него

нема обиждаш боблаците ми уе те са възпитани боблаци, култура имат на мокрене

:D

И аз съм културен с мокренето, уе ... забърсвам си устата винаги ... Знаеш ли как се викат боблаците на Спиро? - спиртни боблаци ... :) 

thurstysheep.thumb.JPG.3cf93d65bdf2d873f

И аз съм културен с мокренето, уе ... забърсвам си устата винаги ... Знаеш ли как се викат боблаците на Спиро? - спиртни боблаци ... :) 

thurstysheep.thumb.JPG.3cf93d65bdf2d873f

ахахаха предадох му, люлей са на паужината от смех Спиро

%D0%BF%D0%B0%D1%8F%D0%BA%20Gif%20(3).gif

Хах, той и JHORO си се люлее някъде и само уайквъ без да коментира... ни гу е срам ... ;) 

Хах, той и JHORO си се люлее някъде и само уайквъ без да коментира... ни гу е срам ... ;) 

не от всека паужина мож да са коментира

затуй

:P

не от всека паужина мож да са коментира

затуй

Язе умрех в Кьолн - таман стигна до темата за идиотите и ми забие форума, изтормозих съ ... въъъъх ... само читъ, читъ и ни моа коментирам ... мое и jhoro ся да е само със смартфонъ си при некой талибанки-(с)екстремистки и да го мъчат ... ;) са люлеят там...

Язе умрех в Кьолн - таман стигна до темата за идиотите и ми забие форума, изтормозих съ ... въъъъх ... само читъ, читъ и ни моа коментирам ... мое и jhoro ся да е само със смартфонъ си при некой талибанки-(с)екстремистки и да го мъчат ... ;) са люлеят там...

па аз рекоф тоз са тъпче с вурстчета и ни му пука за нас едно здрасти не казва

кАжи тез със зеленчуци убави ли са че само таквиз има у фантастичните

па аз рекоф тоз са тъпче с вурстчета и ни му пука за нас едно здрасти не казва

кАжи тез със зеленчуци убави ли са че само таквиз има у фантастичните

Хайдуче ... вурстчета ядох, бретцелчета, кексчета, козуначета - всичко е арно! Нали си пила тука кафе от будка - после те боли корема; тука пия по 4-5 кафета и пак не мога се събудя, а тамъска едно екпресо ме изправи на крака и не ме остави да заспя цела нощ. Всичко им е арно на хората и НИКЪДЕ НЯМА сърдите продавачи. Мили, лъчезарни, любезни ... храната е идеална - как да си тръгнеш! :( 

• Автор

сори, ама тези дни бях зает - на работа. С пътуването - по 14 часа.

Само по път поглеждам през Тапаналк-а, ама за писане - зор, щото автобуса много друса (демек - люлее, наистина).

сори, ама тези дни бях зает - на работа. С пътуването - по 14 часа.

Само по път поглеждам през Тапаналк-а, ама за писане - зор, щото автобуса много друса (демек - люлее, наистина).

Пътувай си, Жоро, пътувай си, нали требе да трупаш парици в банковата сметка, че после кат' се сберем на форум сбирка, ще требе некой да плати сметката на това, което сме си изконсумирали. :) 

Надявам се, че си добре ... Добра ти вечер, Жорооооо ... 

• Автор

Пътувай си, Жоро, пътувай си, нали требе да трупаш парици в банковата сметка, че после кат' се сберем на форум сбирка, ще требе некой да плати сметката на това, което сме си изконсумирали. :) 

Благодаря за загрижеността, добре съм. Добра да е за вас - за мен след малко ще е "лека нощ".

zaspivam-ot-rabota.jpg

Пътят към Ада е постлан с добри намерения

a8jVggd_700b.jpg

I forgot I was making caramel at work and now I think I've just opened a portal to hell

и аз искам да спретнем една идиотска сбирка

Ей с това коте се запознах в Кьолн на Томас Ман Щрасе ...

DSC_0119.thumb.jpg.dcc32068d4111efbe24d5

и аз искам да спретнем една идиотска сбирка

Аре де ... пуснете тема за поне месец напред и да се сберем! :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.