Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

кой на ко му у главата на нея тигани, бриз от тигани

:lol6:

Алооууу, глей да не ти изчезнат плочките от тротоара :giggle1:

После ше требе jhoro да праща английска настилка по куриер... 

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

какво означава "... и ер" ???  :cant believe::cant believe:

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

тази пикасо обаче ме ревнува нещо ..:speak:

не ми дава да пиша  за Любовта :shy11:

сега нещо я е страх и да не хвана некой тиган за дръжката .. кво да правя ... не знам :(:speak:

нема зчезнат ни бой съ

имаме камери

:P

сега нещо я е страх и да не хвана некой тиган за дръжката .. кво да правя ... не знам :(:speak:

Ко ше пишеш за любовта - изветрела е тази тема като вода от Колон  :easter4: Хайдучето е душичка (цел Спиро отгледа сама!!!!)

нема зчезнат ни бой съ

имаме камери

Оооо, аз съм по-невидим от малката черна къса нинджа ... шти сбера плочките и ше си обзаведа двора от арно по арно ... :super:

не аз уе админите не дават ни разбра ли - ни можиии

Секс еротика и капка любов се казваше раздела - и бедна ти е фантазията колко теми имаше ... такивинка същите дето ти ги бълваш

Секс еротика и капка любов се казваше раздела - и бедна ти е фантазията колко теми имаше ... такивинка същите дето ти ги бълваш

У тея теми моеше ли да си мериш ... дръжката на тигана? Въх, къде съм блеял... аз тези години само у философията писах ... :doh:

Ко ше пишеш за любовта - изветрела е тази тема като вода от Колон  :easter4: Хайдучето е душичка (цел Спиро отгледа сама!!!!)

Оооо, аз съм по-невидим от малката черна къса нинджа ... шти сбера плочките и ше си обзаведа двора от арно по арно ... :super:

сбирай ги да не са мои я дреме ми хохо

Спиро днес са спусна пред монитора да ви прати поздрави и пак са качи на тавана сега там

%20Gif%2011_zpsvumr4upv.gif

У тея теми моеше ли да си мериш ... дръжката на тигана? Въх, къде съм блеял... аз тези години само у философията писах ... :doh:

сичко мерихме там сичко то дръжки то цици то точки търсехме

ех хубави спомени

сбирай ги да не са мои я дреме ми хохо

Спиро днес са спусна пред монитора да ви прати поздрави и пак са качи на тавана сега там

%20Gif%2011_zpsvumr4upv.gif

Многоооо палав е станал тоз паяк, уеее ... Ох, аз така и не отидох за бира и кроасан/шоколад от толкова мохабети ... :help wanted2:

Бе нема начин да нема начин ..Не Разбра лиии ...:D

• Автор

images?q=tbn:ANd9GcRms-2anMMogVQ8X0n2sc_

images?q=tbn:ANd9GcRms-2anMMogVQ8X0n2sc_

От името на форума: ще ни бъде тъжно без съветите ти за тиган ... арееее, Мънимейкърееее, чакаме да ни платиш сметката на събирането!!!!:money6:

https://www.youtube.com/watch?v=tDGiYN9uTT4

Бе нема начин да нема начин ..Не Разбра лиии ...:D

бе виждам уе - само горе у Премахване на зловреден софтуер не си пуснала тема за бриз на тигани

Не вярва в любовта та за туй. С няколко разбити житейски връзки е и така.

Но ти ако спреш с тия тигани и почнеш да развъждаш котки може да станете приятелки.

Не вярва в любовта та за туй. С няколко разбити житейски връзки е и така.

Но ти ако спреш с тия тигани и почнеш да развъждаш котки може да станете приятелки.

я у лево па ти бе да не съм ти се изповядвала случайно а

глей си чернилките там и не се занимавай с мене

я у лево па ти бе да не съм ти се изповядвала случайно а

глей си чернилките там и не се занимавай с мене

Твоите изповеди са ми скучни и много банални. Отгоре отгоре де съм запознат около битието ти кога си изпадала в откровения и от там пиша само.

Аз просто дадох съвет на новата "колежка" в темата не се занимавам с теб.

Иначе и "чернилките" гледам. Наскоро една бивша стана miss tiera republica dominicana 2015 ама стига съм ти се хвалел. Не че и по нашенско нямах няколко миски. Споко и аз съм като теб, само ме таковат и ме оставят.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Иначе и "чернилките" гледам. Наскоро една бивша стана miss tiera republica dominicana 2015 ама стига съм ти се хвалел. Не че и по нашенско нямах няколко миски. Споко и аз съм като теб, само ме таковат и ме оставят.

Гореща кръв имат тези мулатки - да ти се метне некоя, шти отнесе дръжката на тигана :top secret2:...направо беемветуу ти е скапала от пържене... една моя бивша си смени пола и сега от Пламена е Пламен, тъй че ... 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Твоите изповеди са ми скучни и много банални. Отгоре отгоре де съм запознат около битието ти кога си изпадала в откровения и от там пиша само.

Аз просто дадох съвет на новата "колежка" в темата не се занимавам с теб.

ми кат ти толкоз акъл да оплождаш Доминиканата

айде спим идиотчета

12088363_839366412850611_187422387519101

ми кат ти толкоз акъл да оплождаш Доминиканата

В Доминикана марскианки ли са оплождам?

От твоя  болд шрифт след твой редактиран (съкратен) цитат не мога да превключа на нормален !!!  Баси и специалния шрифт!

На 19-тия път стана.

добро утро идиотчета

8405587H.jpg

хахаха беемвето кат обижда и се болдна хахаха

• Автор

Добро утро и от слънчева Англия.

бе виждам уе - само горе у Премахване на зловреден софтуер не си пуснала тема за бриз на тигани

тя и там ще пусне, ама засега ползва само тигани със монтиран firewall :angry:, така че е защитена от malware и bugs (по котлона).  :wink12::wink12:

Добро утро и от слънчева Англия.

тя и там ще пусне, ама засега ползва само тигани със монтиран firewall :angry:, така че е защитена от malware и bugs (по котлона).  :wink12::wink12:

бах тез тигани

:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.