Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

И аз ще ти помогна за тоз, който си прави такъв майтап с нас с тоя дъжд..Ако дъждът не спре до понеделник вечерта ти предлагам да направим аксия :huh:

виште ко - предлагам да ми го събирате тоз дъжд барабар с боблаците и да ми го пратите на мене

на лято га стане мор да си имам

:D

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ше има ли кОпООН тая вечееееер? :) Последен шанс, защото утре някои пак тръгват на училище, а други на работа, а други си стоят по домовете си и спамят в тоя форум :D

:(

Де дъждът да беше виновен. Депресията при мен е от друго...

Добра ви вечер, Другари!

о Сисо добре дошъл яде ли вурстчета яде нъл на нас не донеси

Аз пък направих сефтето и преди малко запалих печката. Е друго си е като гледа човек огъня през стъклото..

Едно буре вино в мазето и двайсетита литра ракия, и едно прасе да бастиса човек преди Коледа - така се кара зима..

А наздраве! :drunk:

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

• Автор
о Сисо добре дошъл яде ли вурстчета яде нъл на нас не донеси

То ни съ знай какво "вурстче" е ял. Ама ако е вярно - той няма да си кажи.

То ни съ знай какво "вурстче" е ял. Ама ако е вярно - той няма да си кажи.

Изядох дедовия, връщайки се в ада. Цяла седмица гледах секси жени да си купуват книги, общувах с мили и любезни хора, гледах как се купуват плочи с класика и се върнах в мръсотията, нацупените хора и мангалите (в полета ми имаше циганя и сега във влака. Адолф, къде си????).

Поздравявам навсякъде, но ми се цупят. Ужас!!! Ще си го преболедувам де, не ми се говори... :(

лека...

Изядох дедовия, връщайки се в ада. Цяла седмица гледах секси жени да си купуват книги, общувах с мили и любезни хора, гледах как се купуват плочи с класика и се върнах в мръсотията, нацупените хора и мангалите (в полета ми имаше циганя и сега във влака. Адолф, къде си????).

Поздравявам навсякъде, но ми се цупят. Ужас!!! Ще си го преболедувам де, не ми се говори... :(

лека...

бил си на друга планета, ясно

тук че е кенеф знаем

barkoch1598_zps3hwmsw3k.jpg

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Morgen morgen nicht nur Heute sagen alle faule Leute!:D

Bald werde ich dir wieder schreiben,deshalb sollst du eine Uberraschung machenq alles uberwinden zu konnen!:P

Приятелю, сърдечно те моля, забрави че съществувам в този форум. Извинявам се, че те цитирах в друга тема.

Неприятно ми е да общувам с хора, с които не знаеш в какво настроение ще са се събудили: веднъж им кеф, друг ден те обиждат и се заяждат. Не искам да общувам с такъв тип хора.

Уважавам мнението ти, но дай ми един блокаж и не си прави труда да ме цитираш. ;)

Beste Grüsse

barkoch1598.jpg

С прибрани или извадени нокти ни я раздаваш? :ph34r:

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

С прибрани или извадени нокти ни я раздаваш? :ph34r:

за приятели с прибрани, за душмани никви целуфки само яко дране

добро утро идиотчета и успешна седмица

:wink12:

15%20-%201_zps5wsttijl.gif

добро утро идиотчета и успешна седмица

:wink12:

Хайдукс, пантите не си смазала, скърцат!

Днес влязох до един супер за нещо сладко и пред магазина видях едно тъжно коте. Купих му пакетче храна. Щастлив съм, че зарадвах четиринога гадинка днес ...

Добравечер ви, калдейци!

Пак вали :mad: Писна ми от тия дъждове бе. Промени се климата и като почне да вали, по 4 - 5 дена..все едно сме на тропиците..

Пак вали :mad: Писна ми от тия дъждове бе. Промени се климата и като почне да вали, по 4 - 5 дена..все едно сме на тропиците..

Мен ми е лабаво, днес по двора бачках, че си оправям едно място с плочки - то изравнявам, подравнявам, камъни вадя ама таквоз лабаво ми е, че повече от 30 мин не мога да се задържа на едно място.

Иначе в Блг дори малко слънце се показа, не знам как е при теб, но явно боблаците са сериозни.

Мен ми е лабаво, днес по двора бачках, че си оправям едно място с плочки - то изравнявам, подравнявам, камъни вадя ама таквоз лабаво ми е, че повече от 30 мин не мога да се задържа на едно място.

Иначе в Блг дори малко слънце се показа, не знам как е при теб, но явно боблаците са сериозни.

Тук в Североизточната част влага, дъжд, кал, облаци, мъгла..

А в момента пак вали и духа вятър на пориви. Шантаво време.

Ке праим им ли тая вечер аксия? :ph34r:

12108738_10201163355483277_3116611885366

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.