Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Много лошо не е на лошо ;)

Благодаря, Мойра ... :) Дано е така! Ти наработи ли се?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добрутро ... когато нещо тръгне на зле, върви на зле ... :( 

не тъй - щото ще има жабки дет ша щъкат из блатото нъл

не тъй - щото ще има жабки дет ша щъкат из блатото нъл

Днес с този дъжд не успях да си завърша другата конструкция - ще има пирани, хахахахахха, за да не ги изядат котките ... ;) 

Благодаря, Мойра ... :) Дано е така! Ти наработи ли се?

Първо трябваше да ме попиташ дали ми се е работело ;)

Поработих малко...:shy11:

Сега се забавлявам

8632fb7217a3d9d3247691cd87b9d406.gif

:D

Първо трябваше да ме попиташ дали ми се е работело ;)

Поработих малко...:shy11:

Сега се забавлявам

8632fb7217a3d9d3247691cd87b9d406.gif

:D

Хахахахахахха, дооообре ... виждам че ти е весело ... ше ида си сипя нещо за пиене, кото намеря в хладилника (Боже, някой е хвърлил онези маслини - хахахахах, но сега някаква майонеза от две седмици седи наполовина в хладилника - не мога вече ... :brick wall:)... 

Скоро ше се забавляваме в нова тема ... кой ше я пуска? 

Който е на линия, когато заключат тази.

Мислете заглавие!

Който е на линия, когато заключат тази.

Мислете заглавие!

Усещане за идиот - как ти се струваа? :super:

Перфектно! :yanim:

Перфектно! :yanim:

Усещане за идиот ...

Летя по улици, които нямат спирачки на калника; вървя към небесните двери, в които лястовичите крила се оглеждат нощно време докато прелитат над Охайо.

Идиотствам докато котаракът се облизва след като е изял малка червендалеста мишка с откъсната опашка, крила се някъде между бурканите на съседката... и пръскам идиотщина като нов одеколон на Рефан, който си е чисто менте, но се пробва да пръска като истински Армани ... 

Ето ти и ориенти за темата ... Наздраве!

Усещане за идиот ...

Летя по улици, които нямат спирачки на калника; вървя към небесните двери, в които лястовичите крила се оглеждат нощно време докато прелитат над Охайо.

Идиотствам докато котаракът се облизва след като е изял малка червендалеста мишка с откъсната опашка, крила се някъде между бурканите на съседката... и пръскам идиотщина като нов одеколон на Рефан, който си е чисто менте, но се пробва да пръска като истински Армани ... 

Ето ти и ориенти за темата ... Наздраве!

Наздраве!

Хахахахахахха, дооообре ... виждам че ти е весело ... ше ида си сипя нещо за пиене, кото намеря в хладилника (Боже, някой е хвърлил онези маслини - хахахахах, но сега някаква майонеза от две седмици седи наполовина в хладилника - не мога вече ... :brick wall:)... 

който пита ша пуска

ко ся и майонезата искаш да ми пробуташ а

въх то усещанията са у Изповеди уе

ей горката планета бе

Предлагам майонеза на 2-3 седмици. Фирмата е известна за България - на женско име е... заменям я срещу бутилчица бира - без значение от марката - на мъжко или женско име ще е ... Ако има навити за трампата - пишете ми ЛС!

Усещане за майонеза ... 

Мажа, мажа върху загоряла филия от прегрял тостер, мажа все едно измазвам китайската стена ... майонезено е днес небето, сипе капки роса над кадифената ми коса ... 

Предлагам майонеза на 2-3 седмици. Фирмата е известна за България - на женско име е... заменям я срещу бутилчица бира - без значение от марката - на мъжко или женско име ще е ... Ако има навити за трампата - пишете ми ЛС!

Усещане за майонеза ... 

Мажа, мажа върху загоряла филия от прегрял тостер, мажа все едно измазвам китайската стена ... майонезено е днес небето, сипе капки роса над кадифената ми коса ... 

ауу тая с женското име отдавна я развалиа - пресечена на бучки - не я щъ

ма ша та черпя биричка немаш гриж

03.gif

ауу тая с женското име отдавна я развалиа - пресечена на бучки - не я щъ

ма ша та черпя биричка немаш гриж

Алоооууу, моят хладилник да не е МРАЗ??? - напълно гъз-арски Харистон ... мое пази маслини, майонеза и всичко друго с "м" направо с години ... кат го сложиш и марсианците ще му #усетят вкуса ... Ни съ гъбаркайте с плешивия Сисон ... ъъъъъ, с хладилника на Сисон, не бе - с мухлясалото ядене на Сисон ... а така ... 

Я играяяяююю на гармошкеееее... К сожелениюю усещането за майонеза оно - толкько раз в холодилникеее ... :turkey4:

Ванко чаках  те да изиграем един баскет неска ти не дойде... :) Спокойно и утре и вдругитен имаш шанс да дойдеш :) Ви се похваля http://www.blitz.bg/sport/article/293895 ...Каня ви утре и вдругиден на мач на стадиона, а след това на кОПОн, АЗ ЧЕРПЯ ;) Ето и малко снимки от новото съоражение http://www.blitz.bg/sport/article/290864 :P

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Ванко чаках  те да изиграем един баскет неска ти не дойде... :) Спокойто и утре и вдругитен имаш шанс да дойдеш :) Ви се похваля http://www.blitz.bg/sport/article/293895 ...Каня ви утре и вдругиден на мач на стадиона, а след това на кОПОн, АЗ ЧЕРПЯ ;) Ето и малко снимки от новото съоражение http://www.blitz.bg/sport/article/290864 :P

аз те каня да играем на гармошке ... мое ни пуснат от въртолета на jhoro неколко "Ескимо" - ама не ги знаеш ти тея ареали ... ;) 

аз те каня да играем на гармошке ... мое ни пуснат от въртолета на jhoro неколко "Ескимо" - ама не ги знаеш ти тея ареали ... ;) 

Неска да беше видял какви мажоретки играха на откриванетооо :yanim: Неможах ги набарам аз у съблекалните ... хмхмххм :wub::lick lips:

Алоооууу, моят хладилник да не е МРАЗ??? - напълно гъз-арски Харистон ... мое пази маслини, майонеза и всичко друго с "м" направо с години ... кат го сложиш и марсианците ще му #усетят вкуса ... Ни съ гъбаркайте с плешивия Сисон ... ъъъъъ, с хладилника на Сисон, не бе - с мухлясалото ядене на Сисон ... а така ... 

Я играяяяююю на гармошкеееее... К сожелениюю усещането за майонеза оно - толкько раз в холодилникеее ... :turkey4:

кат поп Харитон а брау

на ти Чуберашката глеам не мож я намери

А да ве аз съм се нажмулил с бира и мисля пак да излизам щото вкъщи е като битов алкохолизъм!:D

А виж мога да дойда в Твърдица и да видя Мери!:shy11:

Мери ли ? Ти имаш позната от там?? 

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Неска да беше видял какви мажоретки играха на откриванетооо :yanim: Неможах ги набарам аз у съблекалните ... хмхмххм :wub::lick lips:

Бе, ей - ти нямаш ли УРОЦИ да учиш? Вместо да #усещаш миризмата на учебниците, на него му се приискало миризма на млади праскови ... бой ти требе... рано ти е за такива удоволствия ... :stop: Трябва те опазим чист идиот, да не ставаш като нас ... ;) 

кат поп Харитон а брау

на ти Чуберашката глеам не мож я намери

хахаххааха... ти се шегуваш, но аз помня такива неща като: черно-бял телевизор, домашен телефон, китеници, старо радио, дори радиоточка - иди им обясни на младите, че сме имали свят на игри, побои между деца и т.н., в който свят ги е нямало ИНТЕРНЕТ и МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ? Но си беше яко, въпреки че аз не хванах баш чавдари и други такива екстри, че съм 87 набор... 

Ехоо Иванее е тук! Нема братче сърдита работа!:(

Че тя Merryl от там ли? :eek:

Бе, ей - ти нямаш ли УРОЦИ да учиш? Вместо да #усещаш миризмата на учебниците, на него му се приискало миризма на млади праскови ... бой ти требе... рано ти е за такива удоволствия ... :stop: Трябва те опазим чист идиот, да не ставаш като нас ... ;) 

То сега ми е времето уе .. Ще ме опазваш??? Офф нали ти разправях аз нещо преDи няколко вечери ти май забрави а?? ? :D 

Че тя Merryl от там ли? :eek:

аз мислех че от Куртово Курнаре тая

То сега ми е времето уе .. Ще ме опазваш??? Офф нали ти разправях аз нещо преDи няколко вечери ти май забрави а?? ? :D 

Не #усещаш ли хумора и несериозността в коментарите ми (все пак сме в темата за идиотите) ... ;) Ей така ше пеем: Извади парите, Жорооо на сбирката на идиотите ... 

оп, оп

аз мислех че от Куртово Курнаре тая

Може би имаш предвид Конаре... :D Сериозно ли сте бе хора??? Аааа чи аз можи я познаам и да не знам че кисне тука у форумъ :D

Не #усещаш ли хумора и несериозността в коментарите ми (все пак сме в темата за идиотите) ... ;) Ей така ше пеем: Извади парите, Жорооо на сбирката на идиотите ... 

оп, оп

Уморен съм и ми е каша в главата и направо съм отвеян от вятъра ко ти прикааам :)

Може би имаш предвид Конаре... :D Сериозно ли сте бе хора??? Аааа чи аз можи я познаам и да не знам че кисне тука у форумъ :D

Уморен съм и ми е каша в главата и направо съм отвеян от вятъра ко ти прикааам :)

Аре уеее, некой да пусне новата тема: УСЕЩАНЕ ЗА ИДИОТ, че да я затворят тая вече ... 

Усетих аз, че си уморен, Иване, усетих ... Поздравявам те с това: 

https://www.youtube.com/watch?v=pJIuDFHC85E

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.