Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Дано и утре има слънце!

b7ecbe492db2b0c5e9e57ca8eed84094.gif

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Приятна съботна вечер, другарчета :)

tumblr_nnstasljxE1qedb29o1_500.gif

Приятна съботна вечер, другарчета :)

tumblr_nnstasljxE1qedb29o1_500.gif

мерси да ти се връща

ти на дъфка ли се бре другарке нещо пийване нема ли

546583115.jpg

Алооуууу, нишууу не сте оСПАМили? Как така?! Ни въй е срам?

Аз прекопах градина, скубах плевели, райграс (или неква друга трева?!) сях, изравнявах ... скапан съм. Ха честита събота на всички ... :) 

Алооуууу, нишууу не сте оСПАМили? Как така?! Ни въй е срам?

Аз прекопах градина, скубах плевели, райграс (или неква друга трева?!) сях, изравнявах ... скапан съм. Ха честита събота на всички ... :) 

спамим уе нъл некои сън не заспиват зарад нас хахаха то не бе злоба не бе чудо

чак са чудя как дишат

спамим уе нъл некои сън не заспиват зарад нас хахаха то не бе злоба не бе чудо

чак са чудя как дишат

Хах, усещане за скандал ли надушвам?! :) Да ти не пука - ако има къде да копаеш в некоя градинка, да си садиш трева (как звучи само!?!?), да си наместваш плочки - идеалнууууу ... красота. Днес времето беше с мен, направо ме усети отвсякъде ... бих ви поканил в моята градинка, но после ще трябва да ми платите за селския туризъм. :dollars::coins: К'ъф съм меркантил ... ни моа се понасям ...

Ей с това се отпускам след усърдния работен ден. Поздрав - туй си е УСЕЩАНЕ за арна музика ... :drum2:

Хах, усещане за скандал ли надушвам?! :) Да ти не пука - ако има къде да копаеш в некоя градинка, да си садиш трева (как звучи само!?!?), да си наместваш плочки - идеалнууууу ... красота. Днес времето беше с мен, направо ме усети отвсякъде ... бих ви поканил в моята градинка, но после ще трябва да ми платите за селския туризъм. :dollars::coins: К'ъф съм меркантил ... ни моа се понасям ...

Ей с това се отпускам след усърдния работен ден. Поздрав - туй си е УСЕЩАНЕ за арна музика ... :drum2:

немам градинка работя с черпака храня ги че се гладни нъл виждаш

немам градинка работя с черпака храня ги че се гладни нъл виждаш

Ето ви този хляб и тази риба - яжте от нея, ще има за всички - така е казал нашият Спасител, но всички били гладни след това; и идоли си направили и го разпнали - не го УСЕТИЛИ, че той е Спасителят... така е, винаги ще е така когато някой реши да се вслуша в хорското мнение. Ше ви взема на пролет у моята градина, ше спретнем грил и ше ловим гълъби и други хвъркати кат нема да има кабапчиня ...

Оставям кодирано съобщение за _мо_хи_ни_ и  jhoro:

Когато реша да animated1495.thumb.gif.fe531541af50d92a1 с частния хеликоптер на :dollars: да знаете, че преди това ще мина за малко през :eiffel: и ако не се :vacation6: някъде около Ривиерата, значи усшено ще съм пристигнал на мястото. Вие подгответе :cooking1: или пък :smiliewithegg:, защото отиваме на :singer:... 

Ше ви взема на пролет у моята градина, ше спретнем грил и ше ловим гълъби и други хвъркати кат нема да има кабапчиня ...

аз нема идвам щом гълъби предлагаш за йедене

аз нема идвам щом гълъби предлагаш за йедене

добре де, ако у гьоло дет ся го умувам къде да го копая, развъдя русалки, ще ядем рибешки опашки... с узо или мастика ... animated1332.thumb.gif.21816bdfd46487194

добре де, ако у гьоло дет ся го умувам къде да го копая, развъдя русалки, ще ядем рибешки опашки... с узо или мастика ... animated1332.thumb.gif.21816bdfd46487194

ан тъй Истински Мъж !

ан тъй Истински Мъж !

Вие ми намерете истинска русалка, че понякога гласът на сирените заглушава всичко и пречи на един истински мъжага като Одисей да се прибере дома при арната си Пенелопка и да я шляпне по дупарата, питайки я: "Ко си правила на стана, ма? К'ва е тая прежда тук? И тия мъже кой чакат?" :lipstick:

Вие ми намерете истинска русалка, че понякога гласът на сирените заглушава всичко и пречи на един истински мъжага като Одисей да се прибере дома при арната си Пенелопка и да я шляпне по дупарата, питайки я: "Ко си правила на стана, ма? К'ва е тая прежда тук? И тия мъже кой чакат?" :lipstick:

Скалътъ е спец по русалките нъл оди да ги лови питай него

и той Истински Мъж йееееее

Скалътъ е спец по русалките нъл оди да ги лови питай него

и той Истински Мъж йееееее

292d08c6d3.thumb.jpg.91cc4e725790886230e

Не знаех, че има и мъжка русалка!?! Всъщност русалко ли е мъжкият им вариант или ??? 

Бе, Скалата с Калинката си НЕ ИСКА да ме запознае, русалка ше ми лови ... ;) 

ПОЗДРАВ:

Мъжете се превръщат в русалки

Image_4841179_308_0.jpg

Не само жените променят цвета на косите си спрямо настроението си. Мъжете започнаха да се боядисват с цветовете на морските русалки. Най-новият тренд запали мачовци по ярките тонове в косите.

Image_4841193_128_0.thumb.jpg.3501bd3093

Източник: http://www.bgdnes.bg/Article/4841170

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

292d08c6d3.thumb.jpg.91cc4e725790886230e

Не знаех, че има и мъжка русалка!?! Всъщност русалко ли е мъжкият им вариант или ??? 

Бе, Скалата с Калинката си НЕ ИСКА да ме запознае, русалка ше ми лови ... ;) 

въх таман викам ша чета за квантова физика пак мъш

ма тва Катрин Вачева бе

въх таман викам ша чета за квантова физика пак мъш

ма тва Катрин Вачева бе

Тва е по-скоро гаджето на Антон Стефанов :vacuumcleaner:

Хайде, аз си намерих филм от 1956 г. и ви оставям за сега ... :) 

Тва е по-скоро гаджето на Антон Стефанов :vacuumcleaner:

може и на лорд Евгени да е

Хайде, аз си намерих филм от 1956 г. и ви оставям за сега ... :) 

ко ша гледаш пак ли Хичкок

1138472802146.jpg

Ей това съм пуснал ... ;) После и Хичкок ... 

32839_1_large.jpg

ти са зарази уе къв тоз филм усещане за мъж оф майко

ти са зарази уе къв тоз филм усещане за мъж оф майко

Хахахахахаха, усещане за Спиро! :) Не, има един руски сайт - всичко ми е дублирано и онлайн, не свалям, не се мъча да чета лошо преведени субтитри от замунда (че английският ми е поносим, но само за четене) и понякога играя моя си игра на руска рулетка. Избирам си някоя година в диапазона 1940 - 1980, например, пиша в търсачката на сайта 1956 и гледам какво ще ми хване окото. С този филм се случи това.

Жоро, привет и на теб ... Валежно ли е в съботната вечер? Има ли русалки около теб? :diving:

Някои спят, а други вече закусват :D

Добро утро :)

Споен и усмихнат неделен ден!

добро утро идиотчета :P

l.php02412_zpslp1c0wtc.gif

boospider_zpsgxful0wx.gif

12074532_1067038443321035_66504923376605

12074532_1067038443321035_66504923376605

Определено! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.