Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

Направо ви се чудя! Мен тук всеки ден почти ме изкарват луд и че съм избягал от психиатрията и че съм с раздвоена самоличност и аз обяснявам примерно че съм с две глави! И се забавлявам а вие незнам защо така го приемате!:D

А уе адаш що та мразят толкоз у форумъ и аз незнам.. Е може би щото си се дразнил нещо, ама и аз нз... Вчера се опита и мен да подразнищ ама май нещо не ти се получи с тва ''дечко''... Аз ти простих още тогаз... Аз предлагам със сиската и пикасото се оправите,. като гоуеми хора и да не се карате повече.. Незнам каква ви е враждата, но... :) Само предлагам... АКо не стане ок.... просто предлагам... да не ме набиете мене ся тримата а??? :ph34r:

Аре уеее, некой да пусне новата тема: УСЕЩАНЕ ЗА ИДИОТ, че да я затворят тая вече ... 

Усетих аз, че си уморен, Иване, усетих ... Поздравявам те с това: 

https://www.youtube.com/watch?v=pJIuDFHC85E

Мани го тоя немоа го понасям.. Като малък биваше, ама ся е ......

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А уе адаш що та мразят толкоз у форумъ и аз незнам.. Е може би щото си се дразнил нещо, ама и аз нз... Вчера се опита и мен да подразнищ ама май нещо не ти се получи с тва ''дечко''... Аз ти простих още тогаз... Аз предлагам със сиската и пикасото се оправите,. като гоуеми хора и да не се карате повече.. Незнам каква ви е враждата, но... :) Само предлагам... АКо не стане ок.... просто предлагам... да не ме набиете мене ся тримата а??? :ph34r:

Мани го тоя немоа го понасям.. Като малък биваше, ама ся е ......

Иванеее, #усещам че се въртиш около щекотлива тема. Аз с никого НЕ съм се карал, просто не понасям детски номера и предпочитам да НЕ се занимавам... ;)  Ко му е на Бийбъра, уеее ... баща му го похвалил каква п*шка имал - туй ако не е #усещане за истинско американско семейство, ни знам ко друго мое да е ... 

Иванеее, #усещам че се въртиш около щекотлива тема. Аз с никого НЕ съм се карал, просто не понасям детски номера и предпочитам да НЕ се занимавам... ;)  Ко му е на Бийбъра, уеее ... баща му го похвалил каква п*шка имал - туй ако не е #усещане за истинско американско семейство, ни знам ко друго мое да е ... 

Аз чи съм идиот, идиот съм. и за тва ща питам ко значи аджеба туй щекотлива??? :D

Аз чи съм идиот, идиот съм. и за тва ща питам ко значи аджеба туй щекотлива??? :D

да ти пари от актуалност, но и да ходиш по тънък лед, задавайки въпроси по подобна тема ... нещо таквоз ... ;) 

да ти пари от актуалност, но и да ходиш по тънък лед, задавайки въпроси по подобна тема ... нещо таквоз ... ;) 

Пак ни тъ разбрах, амъ както и да е :D Тукъ съвсем ма объркъ

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Ох, свършиха ми лайковете ...

Все едно ромите да са убили неколко българи некъде и всички да внимават как говорят за скандала, а ти да питаш малко по-директно: "Що убихте онез българи? От скука ли?" - ей това е некъффф пример що е щекотлива тема ... Капиши?! :) 

Ох, свършиха ми лайковете ...

Все едно ромите да са убили неколко българи некъде и всички да внимават как говорят за скандала, а ти да питаш малко по-директно: "Що убихте онез българи? От скука ли?" - ей това е некъффф пример що е щекотлива тема ... Капиши?! :) 

Ся та разбрах :)

Глейте, мамицата му, таман днес почнах се бъзикам с ХАШТАГ и ся новата мисия у Вип-а е ХАШТАГ КОЙ? Хахахахахахаха :super: Според мен некой от режисьорите е тука потребител у форума - да си каже без бой! Хайдуче, ти ли бачкаш за Нова тв??? 

Глейте, мамицата му, таман днес почнах се бъзикам с ХАШТАГ и ся новата мисия у Вип-а е ХАШТАГ КОЙ? Хахахахахахаха :super: Според мен некой от режисьорите е тука потребител у форума - да си каже без бой! Хайдуче, ти ли бачкаш за Нова тв??? 

24b8ef2f570.jpg

Хахахахахааххахаха... според мен някой си прави експеримент с нас в този форум??? :party4:

Ще идваш ли на 31 октомври у Софията?:rolleyes:

Низнам... Ако ти си там няа идвам.. Искаш ме биеш знам те аз и няма идвам .. ако ти ши хоиш.. :(

Низнам... Ако ти си там няа идвам.. Искаш ме биеш знам те аз и няма идвам .. ако ти ши хоиш.. :(

Хахахахахаха, аз ще си махна косата за 31.10 ... ;) Ще направя жертва за всички вас... ше преодолея Егото си ...

Хахахахахаха, аз ще си махна косата за 31.10 ... ;) Ще направя жертва за всички вас... ше преодолея Егото си ...

Шо ми са смеиш уе :( Отивам да плача у ъгълъ :(

На моята плешивост се смея и на усърдието, което шъ требе да направя ... ;) 

Ей не ми каза как се казва, ся фасони!:(

Искаш ти кажа как се казва сисионе ли ???? 

Искаш ти кажа как се казва сисионе ли ???? 

Ко ше казваш, аз съм се представил в съответната тема, когато му е било времето - който иска, мое да види ... ;) 

Добра вечер и на потребител :dollars: - как е времето тамъ? 

абе на тия дет искат сами да си говорят как им викаха бе

дай намерим спонсорите уе

нема плачкаш ти мъж ли си ил захарен памук бе

абе на тия дет искат сами да си говорят как им викаха бе

дай намерим спонсорите уе

Аз съм намерил двама спонсори :dollars: (jhoro) и :coins: (_мохини_) ама требе да се ходи на английска земя... Другият вариант да идем на гости на Иван ... ;) 

А по-конкретното ти питане: самоговорители се казват тези, които си говорят сами, пише го в речника на БАН, утвърдено като книжовен стандарт от проф. Владко Мурдаров... 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Аз съм намерил двама спонсори :dollars: (jhoro) и :coins: (_мохини_) ама требе да се ходи на английска земя... Другият вариант да идем на гости на Иван ... ;) 

А по-конкретното ти питане: самоговорители се казват тези, които си говорят сами, пише го в речника на БАН, утвърдено като книжовен стандарт от проф. Владко Мурдаров... 

бе я у големото селу ша пийм колкот толкоз

самоговорители въх мъх мъх

Където Бог е решил и положил, ние само ще постелЕм и дано върви като по хмел и други съставки ... 

Хайде, аз ше бъда high by the beach, ако някой иска да има #усещане за името ми, да изчака няколко часа. Приятен лаф на вас! 

Където Бог е решил и положил, ние само ще постелЕм и дано върви като по хмел и други съставки ... 

Хайде, аз ше бъда high by the beach, ако някой иска да има #усещане за името ми, да изчака няколко часа. Приятен лаф на вас! 

Бог с нас и ние след него !

11059971_1011851448858258_60410344682420

Хайде някой да пуска новата тема: Усещане за идиот ... ;) :diadem2:

12115983_869844953112383_184580419590353

Добро утро :)

Дано и денят да е добър!

добро утро идиотчета

:P

8409983A.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.