Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с лан карта

Featured Replies

А при мене как така винаги си намира драйверите а само си инсталирвам видео драйвера на интел .... Мисли и тествай преди да говориш наизуст знам че си линукс маняк

Ползваш машина с поддържани от Microsoft компоненти.
  • Автор

Еми когато бях ги разпитал бяха ми казали че са барали биоса влезнах в биос имаше настройка Reset default нещо подобно и се оправи върна първоначалните настройки след това качих драйверите който бяхте дали не си спомням дали са от твоя линк или друг но сам благодаря на всички че се отзоваха да ми помагат не беше кой знае какво но и докато си признаят преди това гадаех на боб леща кафе крака раце и на пърхут и така :) 

Е ТОВА НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ В НАЧАЛОТО  :)

E , ти си майстора  :) кажи какво направи за да я няма  :) забранена в биоса ? 

А при мене как така винаги си намира драйверите а само си инсталирвам видео драйвера на интел .... Мисли и тествай преди да говориш наизуст знам че си линукс маняк

Не съм привърженик на Линукс.Заблуждаваш се.

• Автор

Ако от мен зависи ще им сложа един хубав уиндоус 7 и готово да не се тармозя със драйвери но на такава слаба машина 

не би трябвало защото ще им сече + това процесора ще загрява да товари и после пак айде сложи ХР 

• Автор

Не пречи но е старичък въпреки че си работи добре аз дори във момента съм на XP и не смятам скоро да го сменя но понякога клиентите ми как  да го кажа  изобщо си нямат на представа какво е това компютър и дочуват  от някъде че е спряна подръжката на XP те си мислят че са го спрели и не работи и иска уиндоус 7 аз им отговарям че  са слаби машините но не разбират  искам да ви кажа че 90% идват роми при мен защото тук няма друг който ги оправя освен мен и затова :) 

Не пречи но е старичък въпреки че си работи добре аз дори във момента съм на XP и не смятам скоро да го сменя но понякога клиентите ми как  да го кажа  изобщо си нямат на представа какво е това компютър и дочуват  от някъде че е спряна подръжката на XP те си мислят че са го спрели и не работи и иска уиндоус 7 аз им отговарям че  са слаби машините но не разбират  искам да ви кажа че 90% идват роми при мен защото тук няма друг който ги оправя освен мен и затова :)

Ако си мислиш, че при Windows 7 или Windows 8 няма да инсталираш драйвери жестоко си се излъгал. Това, че машината е стара, не означава че Windows ще и инсталира всички драйвери или че ще инсталира правилните драйвери.

В твоя случай проблема е бил забранена лан карта в биос. Иначе драйверите от сайта на производителя са направени така, че дори и новобранец да се справи със свалянето и инсталирането им.

• Автор

Ако си мислиш, че при Windows 7 или Windows 8 няма да инсталираш драйвери жестоко си се излъгал. Това, че машината е стара, не означава че Windows ще и инсталира всички драйвери или че ще инсталира правилните драйвери.

В твоя случай проблема е бил забранена лан карта в биос. Иначе драйверите от сайта на производителя са направени така, че дори и новобранец да се справи със свалянето и инсталирането им.

Това го знам че и на Windows 7,8,10,vista се инсталирват драйвери да проблема беше забранена лан карта но те не са ми казали че са барали биоса мислеха че ще оправят синият екран от там и аз се търмозех като грешен дявол да открия проблема...  

Всяка машина кога е произведена , да си ходи с ОС . Не може на щайга от 10/12 години да и слагаш 7ца щото мангала искал , ама той иска и игри да играе на нея а е дал само 30 лева за нея 17 употреба  :)

Като иска 7ца - да оди в магазините има и със инсталирана , па може и с тия 8/10 таблетните ОС  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.