Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

ivan1975, забрани от Devices and Printers да търси автоматично драйвъри, като щракнеш по иконката на компютъра там и щракнеш на Devices Installation Settings->избери втората опция, започваща с No... и Never...

Благодаря оправи се.

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

Здравейте от скоро сложих windows 10 и се появи един проблем при игрите тоест не ми работи v-sync когато са на цял екран а на window mode на някой работи.Проблемните игри са FIFA 15,The Crew, CS GO всички са оригинални.Ако има някакво решение моля за помощ.

Здравейте от скоро сложих windows 10 и се появи един проблем при игрите тоест не ми работи v-sync когато са на цял екран а на window mode на някой работи.Проблемните игри са FIFA 15,The Crew, CS GO всички са оригинални.Ако има някакво решение моля за помощ.

А да провери, за нова версия на драйвера на видеото? И с каква видео карта си?

Драйвера ми е най новата версия който излезе преди 2 дни някъде а видеокартата ми е gigabyte gtx 980 g1 gaming.Проблема го имам само под windows 10.

Редактирано от blade1980 (преглед на промените)

Драйвера ми е най новата версия който излезе преди 2 дни някъде а видеокартата ми е gigabyte gtx 980 g1 gaming.Проблема го имам само под windows 10.

От сайта ли го свали? Проблема ти е в драйвера. Пробвай да сложиш, по-стара версия, и виж дали ще работи. Също провери, в сайта на производителя, дали не са пуснали нова версия, или някакъв пач /фикс/.

От сайта ли го свали? Проблема ти е в драйвера. Пробвай да сложиш, по-стара версия, и виж дали ще работи. Също провери, в сайта на производителя, дали не са пуснали нова версия, или някакъв пач /фикс/.

Да драйвера го свалих от сайта на nvidia и до сега съм пробвал всички версий за windows 10 и проблема остава.За windows 8 само пробвах някои но не ми дава да ги инсталирам на windows 10.Ще видя по късно това за фикса

За windows 8 само пробвах някои но не ми дава да ги инсталирам на windows 10...

А пробва ли да щракнеш с десен бутон по инсталатора на драйвъра за 8 и да избереш Compatibility Troubleshooter?

Или да щракнеш с десен бутон по инсталатора на драйвъра да избереш Properties, раздел Compatibility и оттам от падащото меню да зададеш Windows 8, маркираш и долу Run as administrator. И потвърждаваш с ОК и Apply.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

А пробва ли да щракнеш с десен бутон по инсталатора на драйвъра за 8 и да избереш Compatibility Troubleshooter?

Или да щракнеш с десен бутон по инсталатора на драйвъра да избереш Properties, раздел Compatibility и оттам от падащото меню да зададеш Windows 8, маркираш и долу Run as administrator. И потвърждаваш с ОК и Apply.

Да всичко това е пробвано и примерно на f1 2015 не иска играта да работи на 60hz колкото ми е монитора а работи на 59hz и с пуснат v-sync имам тиеринг.Реално това ми е проблема при всички игри.

А с принудително зададени настройки за резолюция и честота в драйвъра на видеокартата пробвано ли е?

Я пробвай да направиш къстъм резолюция. Без да я вдигаш (ДСР)

То маи по подразбиране е спрян дср.Но ще пробвам да видя кво ще стане и ще пиша.

Пробвах само да настроя vsync да е на on a за херците и резолуцията не знам къде е опцията.

Десен бутон по десктопа избираш Screen Resolution, щракваш на линка Advanced Setting, щракваш на раздел Monitor.

Десен бутон по десктопа избираш Screen Resolution, щракваш на линка Advanced Setting, щракваш на раздел Monitor.

Там ми показва че монитора е на 60 херца луда работа моя комп а в играта 59.

Открих най накрая къде е проблема и той е в телевизора ми Samsung който е вързан към компа с hdmi кабел hama щом изключих кабела и пуснах игра нямах проблем и сега въпроса е как да реша проблема с включен телевизор :)

С инсталация на Media Feature Pack се оправи. Благодаря за помощта!

Редактирано от Sceep (преглед на промените)

Открих най накрая къде е проблема и той е в телевизора ми Samsung който е вързан към компа с hdmi кабел hama щом изключих кабела и пуснах игра нямах проблем и сега въпроса е как да реша проблема с включен телевизор :)

А да беше си признал в началото, че говорим за мултимонитор?

А да беше си признал в началото, че говорим за мултимонитор?

Извинявам се много наистина но не очаквах проблемът да е там защото на windows 7 проблем не съм имал както и на windows 8.Иначе телевизора е на 4 години някъде и не знам hdmi коя версия е.В настройките съм задал да се дублират дисплеите защото и двата дисплея монитора и телевизора моксималните им резолюций са full hd.На телевизора показва че работи на 60hz колкото е и монитора.

Благодаря ви на всички който се опитахте да ми памогнете проблемът е решен като смених опцията дублирай дисплея с опцията разшири дисплея и нещата станаха и нямам теиринг вече но сега е малко кофти защото курсора ми излиза извън дисплея но като няма пари за нов телевизор който да се разбира с windows 10 ще се кара така засега.Отново се извинявам за непълната информация с която ви подведох и ви благодаря за вашата помощ.

За тоя уиндоус 10 чета страшни неща в интернет - тотално следене на потребителя, нямаш възможност да влияеш на ъпдейтите (да ги избираш) ... На запад - избягвали да го слагат.  Вярно ли е това?

Хора. Какъв е този 3D Builder дето Микрософт са ми инсталирали вграден?! :swear2:  :computer8:  Пуууу, някой да ги е питал дали ми трябва тази смешка? Видяли ли сте какво си имате - какво сте повикали, а какво е дошло! Устата ми е препълнена с най-вулгарните всевъзможни псувни! Жалко, че ги сдържам заради правилата.

...

Най-лесно се достига до превключването с win2.gif+P

За тоя уиндоус 10 чета страшни неща в интернет - тотално следене на потребителя, нямаш възможност да влияеш на ъпдейтите (да ги избираш) ... На запад - избягвали да го слагат.  Вярно ли е това?

Нищо страшно. И нищо което вече, не се прави от други компании. Ако имаш опасения за личните си данни /макар че те вече са записани в сървърите на всички/, има вече достатъчно 'инструменти' дето се справят с този 'проблем'. Колегите ще ти дадат линк.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.