Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв имейл използвате

Featured Replies

Да, спамът е по-малко. Да не би да имате доказателство, което да оспорва моето твърдение? Разбира се, че нямате, защото е така. ;)

Откъде пък ще ги имам, да не би да се очаква да поствам тук снимки от защитена с минимум 2 закона и Конституцията поща, за да доказвам, че спамът в mail.bg е несравнимо повече от тоя в abv.bg, в пъти е повече.Искаш доказателства къде е повече спамът, но и ти не предлагаш такива, защо ли?

Освен споменатите по-горе abv.bg и gmail.com съм принуден от обстоятелства (служебен, който не съм избирал аз, затова и не го споменавам) да ползвам mail.bg. Дневно получавам на него средно 20-25 имейла, понякога двойно. Отварям си пощата на всеки кръгъл час, т.е. около 12-14 пъти дневно, не обичам разните подсказващи разширения. Също толкова проверки правя и в abv.bg, където потокът е средно 20-тина имейла дневно. Но ако затегна контрола в abv., спамът ще намалее още повече, да не говорим колко подателя съм блокирал - нещо, което няма как да направя в mail.bg.

Далеч съм от мисълта, че abv.bg е супер решение - напротив, не е и си има откровени кусури, но няма място за сравнение спрямо mail.bg по отношение на спама.

В gmail.com спамът е далеч, далеч по-малко (ако игнорирам откровения терор от страна на Гугъл - всички го плюем, но и ползваме постоянно), но пък не ми харесва нито визията му, нито ми е удобен за каквото и да е.

В gmail.com спамът е далеч, далеч по-малко (ако игнорирам откровения терор от страна на Гугъл - всички го плюем, но и ползваме постоянно), но пък не ми харесва нито визията му, нито ми е удобен за каквото и да е.

Аз не го плюя. Ако не ти харесва визията му, има теми за тази цел.

...Ако не ти харесва визията му, има теми за тази цел.

Ако бе прочел коментара ми, щеше да разбереш, че не хокам пощата, а собственика ѝ. Теми за поща... Ако имам бяла трошка (луксозна кола) и я боядисам черна, по-хубава (по-калпава) ли ще стане? 

Освен това, изказвам моето си мнение. Сигурно на мнозина им харесва гугълската поща, нека ѝ се радват, не ми пречи.

Gmail-а няма равен! Имам и на hotmail и на abv, но бих наредил така

1.Gmail

2.Hotmail

3.Yahoo

4.ABV

и т.н

Един домеин е 20-на лв на година, ако си решил да правиш сериозен бизнес е редно да си имаш поща върху която да имаш пълен контрол и която не може да ти бъде открадната.

А абв-то може да се ползва да си пращаш снимки на баби и дядовци и то ако не държите много на конфиденциалност.

Outlook изглежда не зле но е факт че съм имал коресподенции с определени физически лица  които през нея не съм успял да изпратя за разлика от пощата си в Зохо. Относно нивата на СПАМ - 2те пощи го филтрират доста добре.

Една от другите мейл услуги която също харесвам е тази на Yandex

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Gmail. Да, доволен съм. Добре изглежда, а ми харесва защитата с SMS. (така съм сигурен че никой няма да ми гепи steam акаунта)

...добавям и обема на пощата, който постоянно се увеличава, харесвам, че ми сортира рекламите от личните писма и се справя добре със СПАМ-а. 

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

ползвам един дето се хоства на сървъра на работа (там спама се филтрира автоматично), и 3 в абв. имам и gmail, щото имам регистрация в youtube (като правих регистрация в youtube ставаше да се регистрира на съшествуващ мейл, после измекярите насила ми натрапиха gmail), но не го ползвам щото не ми харесва да ме шпионират и да ми четат пощата...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

За регистрации и спам, не можаха да разрешат този проблем със спама, mai.bg, g-mail за android, outlоok. Интересно, като пратих на познат в GMX, e- mail , ми каза, че е спам,пробвах и от gmail-a, outlook, пак спам било.

Използвам abv и gmail доста време. Аbv ми е най-вече за регистрации, при Gmail използвам и Google Drive. Като цяло и от двата съм доволен.

Редактирано от DVB_Racer (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Само Gmail. Имам два акаунта. Направих си втори защото след време разбрах че е добре да имам акаунт с името ми преди ет джимейл дот ком.

Имам и Outlook - той е за клауда и лаптопа

Нямам бг акаунти в бг ел пощи. Преди време имах в абв но го зарязах защото разбрах, че не става и за деца тази услуга. Като нямам бг акаунти не подпомагам и някой мутра бизнесмен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.