Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв имейл използвате

Featured Replies

Какъв имейл адрес използвате, доволни ли сте от него? Сигурен ли е? Добре ли изглежда?

Gmail. Да, доволен съм. Добре изглежда, а ми харесва защитата с SMS. (така съм сигурен че никой няма да ми гепи steam акаунта)

За лични нужди ползвам abv., не се оплаквам. За регистрации тук-там опирам до gmail, но никак не ми допада Гугъл всякак да ми се натрапва. Имам и служебен, който е крайно лошо направен, но за него нямам избор.

abv - Върши ми работа идеална, разбира се СПАМ филтрите можеше и по - добре да ги направят :)
gmail - задължен поради андроид устройство, но го използвам само с тази цел.

Служебен outlook - много съм свикнал и доволен от него.

Сигурно - няма такова нещо gmail не веднъж са ги хаквали и тях.

Icekiller, нали знаеш че при хакнат абв акаунт няма връщане ?

abv разбира се служебно и лично като си купих за първи път телефон с андроид и бях принуден да се регна в гмайл повярна отсякъде и обърквация :)

Аз ползвам Yahoo mail и Gmail. От двете услуги съм много доволен.

Да ползваш @абв за служебен mail е трагикомично :)

Използвам Abv.bg за ненужните регистраций и спама се трупа там. (единственото нещо което там не е спам, а този профил в този форум)

Сега има около 20к спам там.

Използвам abv.bg само за регистрации по форумите. Нещо не може да се справи със спама.

Прав си. За това съм го заврял в abv-то и не ми пука.

Какъв точно е проблема с абв ? Всеки го плюе но не казва защо аз от 13 години ги ползвам всекидневно и проблем съм нямал . Лошото е ,че на прекалено много и важни места го използвам и  не мога лесно да го сменя .

Какъв точно е проблема с абв ? Всеки го плюе но не казва защо аз от 13 години ги ползвам всекидневно и проблем съм нямал . Лошото е ,че на прекалено много и важни места го използвам и  не мога лесно да го сменя .

https://www.kaldata.com/forums/topic/160538-%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/

Прегледай темата и си направи сам извод.

• Автор

АБВ имат ужасна спам защита, поне по мое мнение. Затова ползвам mail.bg :)

Нямам и намерение да правя заменки. 

АБВ имат ужасна спам защита, поне по мое мнение. Затова ползвам mail.bg :)

Щото в mail.bg спамът е по-малко ли? Да не говорим, че няма опция за блокиране на адреси, което е абсурдно.

• Автор

Щото в mail.bg спамът е по-малко ли? Да не говорим, че няма опция за блокиране на адреси, което е абсурдно.

Да, спамът е по-малко. Да не би да имате доказателство, което да оспорва моето твърдение? Разбира се, че нямате, защото е така. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.