Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпросче,цветно DVD/CD?

Featured Replies

От къде можем да си го закупим това устройство, и как се казва?

Иска ми се да мога да си направя в домашни условия някой друго DVD/CD със снимки на каква цена ще излезе това удоволствие?

Предварително Благодаря на хората взели участие по темата.

Редактирано от Compare (преглед на промените)

И аз като Вас ще попитам? Кое е устройството? Акаунт от 2006 година, да не може да напише 2 приказки на кръст!

Да или http://www.testberichte.de/computer-hardware/2530/drucker/cd-dvd-drucker.htmlза това .

Много благодаря за помоща и оказаната простотия на някой съфорумници

Оказаната "простотия" е от липсата на достатъчна информация в уводният Ви пост. Ще Ви помоля в бъдеще да нямате съответното отношение към колегите си!

Да или http://www.testberichte.de/computer-hardware/2530/drucker/cd-dvd-drucker.htmlза това .

Извинявай пич но питаш точно като 7 годишната ми дъщеря. "Тате може ли парички? За какво са ти ? Ми да си купя нещо!!!"

Лошото е, че продължаваш в същия тон.

Питаме те, повечето учтиво какво точно CD/DVD искаш да си купиш, а ти ни даваш линк към мастилено-струйни принтери можещи да печатат върху принтабъл дискове!!!!

Та айде пак да питам сега дискове върху които може да се печати ли ти трябват или принтер?

Ако търсиш цветни дискове май няма поне аз не съм виждал. Дисковете са бели и си печатиш къвто цвят ти трябва. 

Редактирано от pconline (преглед на промените)

6 човека те чакаха на линия половин час да обясниш какво търсиш и пишеш благодаря за "оказаната простотия". Единственият, който е написал простотия , това беше само ТИ!

Заглавие на темата:  

Въпросче,цветно DVD/CD?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Колеги моля да спрете. Надявам се постващия да си е взел бележка. 

Не виждам нищо лошо или някакво нарушение от наша страна, за да отправяш предупреждения, модераторе! Намесвай се когато трябва!

Не виждам нищо лошо или някакво нарушение от наша страна, за да отправяш предупреждения, модераторе! Намесвай се когато трябва!

Не предупредих, а помолих колега,след което изразих "надежда".Има разлика. 

Що не заключите тая тема ? най малкото заради заглавието а не да правите забележка на колегите че се мъчат да разберат за какво иде реч . 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.