Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 700-800 лв

Featured Replies

• Автор

Мартине!

Ето едно предложение и от мен:  HUAWEI P8  Между 850 и 930 лева, но прочети повечко за него. Аз имах възможността да поработя половин ден с него.  Нямам забележки.За игри не мога да кажа, понеже не се занимавам с такива. Понеже разговаряте и коментирате с Алгор,  се извинявам за намесата. Можеш обстойно да го поразгледаш на живо във Виваком - 929 лева без абонаментен план.

Няма проблем ще го погледна и него.

Е ти пък, няма за какво да се извиняваш.

Това, че бях на линия одеве и се заговорихме с младежа не означава, че и останалите не може да се включвате.

Напротив - ти специално винаги изказваш аргументирани мнения За и Против, а точно те са обективни и ще му помогнат да се ориентира на момчето.

Кажи ми за този модел (защото и на мен им харесва) имаш ли поглед камерата как се справя и батерията как е в бойни условия?

Аз ще си позволя да те попитам: след като на няколко пъти препоръчваш този модел ти лично ползваш ли го или просто по характеристики на хартия мислиш, че е добър?

800-900 лева е цена, за която можеш да вземеш който и да е от повечето флагмани.

Кажи някой разцъквал ли си, как ти стои в ръката, усещаш ли някой като твоя апарат?

Като за начало иди във Виваком или Технополис и поразцъкай HTC One M9, Sony Xperia Z3 или Z3+, LG G4, както и препоръчания HUAWEI P8.

Виж кой как го усещаш в ръката си, кой софтуер ти допада най-много и това ще ти даде насока за избора.

Щом и филми ще гледаш на апарата мисля 5,5 инча ще ти е по-добре (тоест LG G4), иначе всички модели имат чудесни камери, издръжливи батерии (само P8 нямам идея как се държи) и чудесна производителност.

Към 6 - инчовите апарати как се отнасяш принципно?

Много ли ще ти е голям като размер?

Ами няма да ми е проблем и 6 инча да е

• Отговори 131
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами няма да ми е проблем и 6 инча да е

Обърни специално внимание тогава на Lenovo Vibe Z2 Pro.

Уникална камера, уникално издръжлива батерия, страхотна производителност и в съотношението цена-качество няма кой да го бие към момента.

• Автор

Обърни специално внимание тогава на Lenovo Vibe Z2 Pro.

Уникална камера, уникално издръжлива батерия, страхотна производителност и в съотношението цена-качество няма кой да го бие към момента.

Жалко,че няма слот за карта памет иначе е идеален

Ако само това е кусура, взимай и не се кахъри.

С толкова облачни услуги все ще се оправиш.

пп. Един приятел си е взел кабел и флашка 128-ца и не усеща факта, че няма слот за карта.

Z2 Pro е ужасно бъгав, дава дефекти, забива и т.н. Никой не е споменавал ZUK Z1 SNAPDRAGONN 810, който е производство на Lenovo, линк: http://www.zukmobile.cc/zuk-z1-5-5-inch-snapdragon-810-smartphone.html

• Автор

Z2 Pro е ужасно бъгав, дава дефекти, забива и т.н. Никой не е споменавал ZUK Z1 SNAPDRAGONN 810, който е производство на Lenovo, линк: http://www.zukmobile.cc/zuk-z1-5-5-inch-snapdragon-810-smartphone.html

Точно такъв тип телефони не ми се рискува да взимам

Би искал Lenovo(производство на леново) а не искаш ZUK(производство на леново) така ли да разбирам? Името не ти харесва или?

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

• Автор

Би искал Lenovo(производство на леново) а не искаш ZUK(производство на леново) така ли да разбирам? Името не ти харесва или?

Веднъж купувах подобен телефон и се оказа някаква реплика затова не искам да купувам такъв телефон.Това ,че на хартия има добри параметри не означава,че е толкова добър.

Z2 Pro е ужасно бъгав, дава дефекти, забива и т.н.  

Какви са тия глупости и откъде ги вадиш?

Колко време ползва апарата?

От къде е купуван?

Какво значи "ужасно бъгав, дава дефекти, забива"?!?!

Има специализирани форуми с теми по 10-20 страници и мнения от хора, които ползват апарата от месеци.

Интересно защо техните мнения (и моето също) е коренно различно от твоето?!?!

""Има специализирани форуми с теми по 10-20 страници и мнения от хора, които ползват апарата от месеци.

Интересно защо техните мнения (и моето също) е коренно различно от твоето?!?!""

Прав си и аз искам да кажа няколко думи във тази връзка.

Това, че има пълна свобода на словото в този форум, съвсем не значи че всеки може да си пише всичко ей тъй - само за да каже нещо. Още повече в технически раздели. Ще направя една сериозна забележка на модераторите, които се грижат за техническите раздели - за другите нямам чак такова наблюдение. Редно е, когато се забелязват такива изцепки, да се вземат мерки, особено, когато има пуснати теми от едно и също лице.Много лесно е да копираш нещо и да го предлагаш тук на хората. Същността примерно на тази тема е да може питащият да разбере максимално за устройството и неговите положителни и отрицателни страни, а не да се предлагат модели, които даже ги няма на българсият пазар официално.Когато човек дава съответното мнение, то той трябва да може да се аргументира евентуално за написаното от него.При конкретното лице изказало и написало мнения по страниците на този форум , забелязвам сериозно непознаване на техниката, най малкото боравене с нея.Ако всичко приемах като "него" и някои други, в този форум до сега от 2004 година щях да напиша поне 100000 коментара, от които никой нямаше да има полза. Той даже сам се е цитирал , предадено с прости приказки - "вчера дойдох, кога направих 400 поста" или нещо такова. Естествено, че е трудно да се следят и четат всички постове, но  от опит съм забелязал, че тук не се пише от хора, които масово присъстват в раздел "кулинария".20-30 човека пишат и останалите - четат.Не е трудно на един модератор във времето да си е изградил собствен мироглед, за тези, които масово отговарят по темите.И да се спре с това масово "обидил се" когато се прави основателна забележка на даден човек. За щяло и нещяло, хората се обиждат, но не за това, че някой ги е засегнал, а за това, че самите те са си виновни.Благодаря на всички за разбирането.

"Леле тия 400 мнения от къде излетяха? :D"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

LG G4

Примерно предложение е Samsung Galaxy A5 - има доста добра камера, процесор, дисплей... абе всичко му е добро, вписва в бюджета ти и покрива повечето изисквания. Според мен си заслужава да се купи, освен ако не държиш да си с S-класа.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/37358/samsung-galaxy-a5

Или пък Samsung Galaxy Note 2 или 3

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3654/samsung-n9005-galaxy-note-iii

Редактирано от frozener (преглед на промените)

• Автор

Примерно предложение е Samsung Galaxy A5 - има доста добра камера, процесор, дисплей... абе всичко му е добро, вписва в бюджета ти и покрива повечето изисквания. Според мен си заслужава да се купи, освен ако не държиш да си с S-класа.

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/37358/samsung-galaxy-a5

Или пък Samsung Galaxy Note 2 или 3

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3654/samsung-n9005-galaxy-note-iii

Аз ще гледам Самсунги да не си купувам защото правят много бъгове.В момента съм с Галакси С3 

Хахаха какви бъгове? Аз имам S2. Вярно е че Тъч Уиз-а е лагващ, но като цяло е добър телефона.

• Автор

Хахаха какви бъгове? Аз имам S2. Вярно е че Тъч Уиз-а е лагващ, но като цяло е добър телефона.

Като искам да го отключа отнема от 4 до 6 секунди,зацепва когато си иска ама до такава степен,че да трябва рестарт,когато пусна музика постоянно прекъсва.И това ако не е бъгав телефон незнам.

Виждал ли си дали не ти зацепва от непочистен кеш или малко свободна памет?

Редактирано от frozener (преглед на промените)

""Има специализирани форуми с теми по 10-20 страници и мнения от хора, които ползват апарата от месеци.

Интересно защо техните мнения (и моето също) е коренно различно от твоето?!?!""

Прав си и аз искам да кажа няколко думи във тази връзка.

Това, че има пълна свобода на словото в този форум, съвсем не значи че всеки може да си пише всичко ей тъй - само за да каже нещо. Още повече в технически раздели. Ще направя една сериозна забележка на модераторите, които се грижат за техническите раздели - за другите нямам чак такова наблюдение. Редно е, когато се забелязват такива изцепки, да се вземат мерки, особено, когато има пуснати теми от едно и също лице.Много лесно е да копираш нещо и да го предлагаш тук на хората. Същността примерно на тази тема е да може питащият да разбере максимално за устройството и неговите положителни и отрицателни страни, а не да се предлагат модели, които даже ги няма на българсият пазар официално.Когато човек дава съответното мнение, то той трябва да може да се аргументира евентуално за написаното от него.При конкретното лице изказало и написало мнения по страниците на този форум , забелязвам сериозно непознаване на техниката, най малкото боравене с нея.Ако всичко приемах като "него" и някои други, в този форум до сега от 2004 година щях да напиша поне 100000 коментара, от които никой нямаше да има полза. Той даже сам се е цитирал , предадено с прости приказки - "вчера дойдох, кога направих 400 поста" или нещо такова. Естествено, че е трудно да се следят и четат всички постове, но  от опит съм забелязал, че тук не се пише от хора, които масово присъстват в раздел "кулинария".20-30 човека пишат и останалите - четат.Не е трудно на един модератор във времето да си е изградил собствен мироглед, за тези, които масово отговарят по темите.И да се спре с това масово "обидил се" когато се прави основателна забележка на даден човек. За щяло и нещяло, хората се обиждат, но не за това, че някой ги е засегнал, а за това, че самите те са си виновни.Благодаря на всички за разбирането.

"Леле тия 400 мнения от къде излетяха? :D"

Този пост бих го отделил в отделна важна тема и ако има техническа възможност на форума всеки, при желание да пише тук трябва задължително да го прочете и да знае какво е добре да пише и как да се обосновава.

Евала за нервите и че ти се занимава да обясняваш неща, които би следвало всеки да прави от обща култура!

• Автор

Хм виждал ли си дали не ти зацепва от непочистен кеш или малко свободна памет?

Не мисля,че е от това редовно си го чистя а за паметта от 11 ГБ имам 7-8 свободни.Ама май проблема му е от това,че има само 1 ГБ РАМ а някой приложения имат по-големи изисквания може би това е една от причините.

Тъкмо ще се кефиш,щот мяза на iphone.

Телефончето наистина е добро, но трябва да се гледат и минусите, според това за какво ще го ползваш...

• Автор

Няма да сбъркаш, определено.

Поигра ли си с него, поразцъка ли го някъде, за да видиш как ти стои в ръката?

Ами все още не съм имал възможност да си поиграя с него но като размери той е същият като G3,а един мой приятел има G3 и съм боравил с него и ми хареса доста.Обаче до 900 лв  G4 ли остава най-изгоден вариант според теб за да знам да не бързам да купувам.

Имаше някакви проблеми с прегряване този модел, но може и с ъпдейт да са го оправили.

Ако е от процесора, обаче, ще му спънат производителността, което хич не е добре.

Иначе по-слаба камера от G4 и хората се оплакваха доста от батерията, която изкарвала по-малко и от СГС6.

За 160-170 лева разлика определено плюса е в полза на G4.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.