Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 700-800 лв

Featured Replies

• Автор

Имаше някакви проблеми с прегряване този модел, но може и с ъпдейт да са го оправили.

Ако е от процесора, обаче, ще му спънат производителността, което хич не е добре.

Иначе по-слаба камера от G4 и хората се оплакваха доста от батерията, която изкарвала по-малко и от СГС6.

За 160-170 лева разлика определено плюса е в полза на G4.

Значи един вид да не се набутвам с него да не съжалявам после.

Значи за сега съм се спрял на LG G4,LG G3 32GB,HTC Desire Eye e1,HTC One M8,HTC One M8S,Huawei P8 i Sony Xperia Z3.Имам голям избор ,но аз по принцип като купувам телефон умувам 3-4 месеца.

Редактирано от Мартин Димитров (преглед на промените)

• Отговори 131
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ще ти отговоря по следния начин: аз бих взел G4.

Значи G4 ще бъде :) само,че не се знае кога ще го взема ,но се надявам до Нова година да стане.

Ти уж не искаш нещата "на хартия", но някой като ти палне фитила и веднага него. :D

Няма лошо, все пак, но както ти казаха горе - отиди в някой магазин, поразгледай 2-3 модела, който се държи по-добре, той да е, всеки телефон си има кусур.

• Автор

Ти уж не искаш нещата "на хартия", но някой като ти палне фитила и веднага него. :D

Няма лошо, все пак, но както ти казаха горе - отиди в някой магазин, поразгледай 2-3 модела, който се държи по-добре, той да е, всеки телефон си има кусур.

Мислиш,че при LG G4 i Sony Xperia Z3 нещата са на хартия ли?По-добре такива телефони да взимам от колкото Meizu.

Мислиш,че при LG G4 i Sony Xperia Z3 нещата са на хартия ли?По-добре такива телефони да взимам от колкото Meizu.

Доказани марки са.

Добре де, ще ти кажа тогава една случка, щом са доказани марки. Преди време с един приятел си взехме монитори, той Samsung, аз по-"неизвестна" марка. На втория месец, монитора му беше в сервиза, изгоряли пиксели и разни други проблеми с екрана, без да го е удрял и тн.

Та, в тоя ред на мисли си вземи една NOKIA 3110 Classic, защото е доказана марка и ще ти пасне перфектно.

Меизу тепърва се доказват, можеш да прочетеш това:

Meizu успя да постави пореден рекорд със своите продажби, съобщи Джак Вонг, президент на китайската компания. Meizu бележи ръст в продажбите от над 50% за януари, спрямо предходния месец. Компанията е продала повече от 1,5 млн. смартфона. На фона на резултатите на другите производители, цифрата не изглежда особено голяма, но все пак няма как дКитайската компания планира да увеличи производствените си мощности и до края на годината да произвежда поне по 3 млн. апарата месечно, с което да настигне конкурентите – Xiaomi и Huawei.а се отрече, че резултатите на компанията са отлични.

Та, крайното решение си е твое, както и парите.

И всичко е на хартия докато не пипнеш телефона и да видиш как се държи и дали ти харесва. :)

Успех!

На теб каква памет ти трябва принцинпо? Колко гигабайта?

• Автор

На теб каква памет ти трябва принцинпо? Колко гигабайта?

Ами поне 16 ГБ вградена и да поддържа поне до 64 ГБ карти памет.

Ами поне 16 ГБ вградена и да поддържа поне до 64 ГБ карти памет.

Четох в няколко сайта,че повечето потребители на LG G4 имат най-различни проблеми с устройството

Аз съм с сони зед 3 компакт от няколко месеца и лично за мен този телефон си е върха!

2гб рам.11.6 гб място без карта,като потдържа до 128гб карта.

4 ядрен процесор на 2.5

лек е,много удобен и не се притесняваш ако го намокриш.Аз моя го изпуснах в леген с вода и нищо му няма.Батерията спрямо тегло/размери е учудващо добра.Браузвам яко,гледам клипове от тубата и т.н. и пак ми издържа 3 дни(игри не играя).

Камерата е 20.7 мега пиксела и да ти кажа снимките са с добро качество.Предната е малко зле,но какво да се прави.

Качеството на клипчетата също е добро.Има доста приложения от сайта на сони които са доста полезни и лесно се използват(примерно с 360 секюритито си чистиш телефона от джънк файлове с 2 кликвания).

Лично мнение,но ако си вземеш Зед 3 няма да сбъркаш.

Освен ако не си с английско мислене и освен Самсунг и Аппъл друго да не ползваш,което мисля не се отнася за теб ;)

• Автор

Аз съм с сони зед 3 компакт от няколко месеца и лично за мен този телефон си е върха!

2гб рам.11.6 гб място без карта,като потдържа до 128гб карта.

4 ядрен процесор на 2.5

лек е,много удобен и не се притесняваш ако го намокриш.Аз моя го изпуснах в леген с вода и нищо му няма.Батерията спрямо тегло/размери е учудващо добра.Браузвам яко,гледам клипове от тубата и т.н. и пак ми издържа 3 дни(игри не играя).

Камерата е 20.7 мега пиксела и да ти кажа снимките са с добро качество.Предната е малко зле,но какво да се прави.

Качеството на клипчетата също е добро.Има доста приложения от сайта на сони които са доста полезни и лесно се използват(примерно с 360 секюритито си чистиш телефона от джънк файлове с 2 кликвания).

Лично мнение,но ако си вземеш Зед 3 няма да сбъркаш.

Освен ако не си с английско мислене и освен Самсунг и Аппъл друго да не ползваш,което мисля не се отнася за теб ;)

Ами аз сега съм с Галакси С3 и това определено щее бъде последния ми Сасмсунг.Страшно много бъгове,забивания и много други проблеми.А този Зед 3 компакт е с пластмасов корпус нали,а Зед 3 е с метален или аз бъркам нещо.

Рамката отстрани е заменена с пластмасова да,но лично за мен това не е проблем.129 грама телефонче с много добри размери ;)

Ако знаеш колегите с какъв ужас ме наблюдаваха да си поливам телефона с шише вода...но както казах - тук всичко живо ползва само Аппъл или Самсунг...

Редактирано от Carlsberg (преглед на промените)

• Автор

Рамката отстрани е заменена с пластмасова да,но лично за мен това не е проблем.129 грама телефонче с много добри размери ;)

Ако знаеш колегите с какъв ужас ме наблюдаваха да си поливам телефона с шише вода...но както казах - тук всичко живо ползва само Аппъл или Самсунг...

Ще имам 1 наум и за Зед 3 компакта

• Автор

Значи ще избирам между Huawei P8,LG G4 и Sony Xperia Z3 Compact за сега.

Редактирано от Мартин Димитров (преглед на промените)

Хращам бас, че до нова година ще направиш поне още 4-5 промени в предпочитаните апарати.

То при такова развитие на нещата е съвсем ясно, че ще познаеш. Има една поговорка: "Рибата  му още в реката, той сложил тигана на огъня" Младеж! Явно нищо няма да купуваш, а до Нова година има още цели 4 месеца. Ще видиш, колко модели докато се наканиш да купуваш ще са пуснати в продажба! Не е необходимо да правите теми за вашата "мечта".Наистина на някои тук им прави кеф да им отговарят хората  за това, за което си мечтаят. Телефоните са едното, а другото, компютърни конфигурации. Постът е насочен към питащият а не към  algor.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Хращам бас, че до нова година ще направиш поне още 4-5 промени в предпочитаните апарати.

Еми то мнението не си ли е мое?Като не ви харесва не пишете в темата.

То при такова развитие на нещата е съвсем ясно, че ще познаеш. Има една поговорка: "Рибата  му още в реката, той сложил тигана на огъня" Младеж! Явно нищо няма да купуваш, а до Нова година има още цели 4 месеца. Ще видиш, колко модели докато се наканиш да купуваш ще са пуснати в продажба! Не е необходимо да правите теми за вашата "мечта".Наистина на някои тук им прави кеф да им отговарят хората  за това, за което си мечтаят. Телефоните са едното, а другото, компютърни конфигурации. Постът е насочен към питащият а не към  algor.

И откъде знаеш,че няма да купувам а?Може да си купя другия месец а може и този.Какъв ви е проблема на всички аз просто исках мнение от вас нищо повече.

И откъде знаеш,че няма да купувам а?Може да си купя другия месец а може и този.Какъв ви е проблема на всички аз просто исках мнение от вас нищо повече.

Я прочети колко мнения имаш и то все добри.Ако така търсиш кусури, че този нямал слот за карта, другият с 2 гига рам, ориентирай се на по голям бюджет и ще си разрешиш въпроса.Всеки ти е казал мнение за да подскачаш. А и си твърде малък, за да се разправяш с хората.Трябва да се сещаш, че след като сме те уважили и дали препоръки, ти трябва адекватно да отговориш, а не да се пъчиш.

• Автор

Я прочети колко мнения имаш и то все добри.Ако така търсиш кусури, че този нямал слот за карта, другият с 2 гига рам, ориентирай се на по голям бюджет и ще си разрешиш въпроса.Всеки ти е казал мнение за да подскачаш. А и си твърде малък, за да се разправяш с хората.Трябва да се сещаш, че след като сме те уважили и дали препоръки, ти трябва адекватно да отговориш, а не да се пъчиш.

Препоръчаха ми  LG G4,Huawei P8,Sony Xperia Z3 compact и доста други,но аз съм се спрял на тези и вие почнахте.Не е ли така?

По-кротко бре, младеж.

Имах предвид с поста си, че в следващите 3 месеца ще излязат още няколко очаквани (и надявам се добри) модели от известните марки и е съвсем нормално всеки да се загледа и да се преориентира към нещо по-ново.

Върни малко смукача и не подскачай толкова - всеки е написал нещо тук с идеята да ти помогне.

• Автор

По-кротко бре, младеж.

Имах предвид с поста си, че в следващите 3 месеца ще излязат още няколко очаквани (и надявам се добри) модели от известните марки и е съвсем нормално всеки да се загледа и да се преориентира към нещо по-ново.

Върни малко смукача и не подскачай толкова - всеки е написал нещо тук с идеята да ти помогне.

Знам и го оценявам.

Знам и го оценявам.

Просто за сега съм се спрял на тези модели а и най-вероятно ще се сдобия Huawei P8 

• Автор

Не бързай да се навиваш - има още много време.

Иначе ако вземеш P8 чакам обстойно мнение от първа ръка.

Може да съм подразнил някой с това мое постоянно сменяне на мнението ,но аз по принцип много трудно избирам дали ще е лаптоп дали смартфон и затова.

Прави като мен.Казвам си "събирам тия и тия пари и за тях ще гледам какво хубаво има с парата в джоба" след това просто взимам нещото което най-много ми харесва според бюджета.Само за лаптопа се пооакаха малко работите и се наложи да го взимам след месец близо,но той си беше и доста скъп така или иначе.

Asphalt 8.

А може ли да ми прпоръчате игра подобна на GTA 5, безплатна.

Веднъж купувах подобен телефон и се оказа някаква реплика затова не искам да купувам такъв телефон.Това ,че на хартия има добри параметри не означава,че е толкова добър.

Не е реплика, Lenovo сами казаха че това е техен бранд, а това е официалния сайт на ZUK тъй че

Какви са тия глупости и откъде ги вадиш?

Колко време ползва апарата?

От къде е купуван?

Какво значи "ужасно бъгав, дава дефекти, забива"?!?!

Има специализирани форуми с теми по 10-20 страници и мнения от хора, които ползват апарата от месеци.

Интересно защо техните мнения (и моето също) е коренно различно от твоето?!?!

Познавам човек от магазина на Lenovo, казва че постоянно са носили дефектни, а и го е тествал и каза че е цититирам ужасно бъгав.

ЕДИТ: Онзи горния цитат го сложих без да искам съжалявам 

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.