Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 700-800 лв

Featured Replies

От всеки по един ще си взема накрая.

Само един последен въпрос как мога да изтрия темата.

Темата няма да я триеш, защото ще е полезна и на други хора.

Казах ти и онзи ден да гледаш малко на нещата от по-друг ъгъл, ама пак запали моторетката.

• Отговори 131
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Темата няма да я триеш, защото ще е полезна и на други хора.

Казах ти и онзи ден да гледаш малко на нещата от по-друг ъгъл, ама пак запали моторетката.

Просто не мога да избера и това е.

Гледах днес една обява за Z3+ на 20 дни за 800 лева.

Ако го напънеш човека да свали още 30, това ще е супер цена за модела и не мисля, че има смисъл да се чудиш повече.

Всъщност от кой град си?

• Автор

Гледах днес една обява за Z3+ на 20 дни за 800 лева.

Ако го напънеш човека да свали още 30, това ще е супер цена за модела и не мисля, че има смисъл да се чудиш повече.

Всъщност от кой град си?

Добрич

Добрич

Мерси за предложението,но 2-ра ръка телефони не купувам.Иначе благодаря на всички за предложенията и насоките.Ако съм подразнил някой моля да бъда извинен.

Чудесно.

От голям град си - отивай в един Технополис и за 2-3 часа ще пробваш в ръка повечето модели, които сме дискутирали тук.

Това би трябвало да помогне малко.

• Автор

Чудесно.

От голям град си - отивай в един Технополис и за 2-3 часа ще пробваш в ръка повечето модели, които сме дискутирали тук.

Това би трябвало да помогне малко.

Не малко а много ще помогне :)

Всичко знаем.

Защо?

Няма смисъл да се опитваш да налееш...

По-горе и друг колега един продавач му казал, че връщали Z2 Pro, ама не му обяснил, че е нормално на 10 000 продадени да има и 100-ина върнати заради този или онзи дефект и видиш ли били дефектни и гадни всички.

Красота.

Не съм казал че са ги връщали, ами че имало мноого дефектни бройки, също че е бъгав. а VipKokata говорим за ранда ZUK сосбтвеност на Lenovo, създаден от Lenovo, и произвеждан от Lenovo нещо май не му харесва името (иначе е с sp810,fhd дисплей и общо взето яки характеристики)

• Автор

Давай тогава - може да се стесни кръга.

Темата я направих наистина малко рано.Ще изчакам поне до началото на следващата година за някой нов модел но иначе скоро ще отида до Технополиса и ще ги пробвам тези които ми предложихте.

От мен още един глас за Хperia Z2 който ти предложиха вече тук - http://www.emag.bg/smartfon-sony-xperia-z2-4g-bjal-86046/pd/D639LBBBM/

Има Full HD дисплей, рам повече от изискванията ти и камера дооста повече от 13мр. 

Едит - ако си решил да изчакваш около Коледа има добри промоции.

Редактирано от The_Nomad (преглед на промените)

• Автор

От мен още един глас за Хperia Z2 който ти предложиха вече тук - http://www.emag.bg/smartfon-sony-xperia-z2-4g-bjal-86046/pd/D639LBBBM/

Има Full HD дисплей, рам повече от изискванията ти и камера дооста повече от 13мр. 

Не знам и аз какво толкова се вманиачих по тия Сонита ама според мен са най-добрите.

Не знам и аз какво толкова се вманиачих по тия Сонита ама според мен са най-добрите.

Ми щом ти харесва взимай и не го мисли като че купуваш имот - със сигурност ще ти върши добра работа.Другия вариант както спомена да изчакаш е да излезнат нови модели и да паднат цените на сегашните. MWC е в края на февруари и може би ще има анонси на флагмани около този период.

Накрая ако оспамиш темата до 20 страници другия месец ти пращам моя зед3 компакт за без пари и ще си взема з5...ти все едно апартамент в който възнамеряваш да гътваш ще купуваш...

Един съвет от мен: по-добре не взимай сони. Мисля, че ще е добра инвестиция да закупиш смартфон с марка самсунг. ;)

Редактирано от boundless stranger (преглед на промените)

Ооо, съученико? Как така не си ми казал, че имаш регистрация тук? :D

Един съвет от мен: по-добре не взимай сони. Мисля, че ще е добра инвестиция да закупиш смартфон с марка самсунг. ;)

Не лъжи/подвеждай човека  :) Ако си вземе самсунг галакси гранд това ще е най-голямата грешка в живота му знам го от опит, а също така и някои други моделчета, но ако иска S5. S6 там може  :D 

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Темата я направих наистина малко рано.Ще изчакам поне до началото на следващата година за някой нов модел но иначе скоро ще отида до Технополиса и ще ги пробвам тези които ми предложихте.

:shock11:  :shock11:  :shock11:

Шест страници се изписаха, за да кажеш накрая, че ще чакаш...  :huh:  

До началото на следващата година ще има още 3 нови модела в твоя бюджет... тогава сигурно ще чакаш до средата на годината...  :no-no:

Аз бих ти предложил  Samsung Galaxy Note 4 :) /Предварително се извинявам ако не е в бюджета,но не съм ги гледам в България как са цените /.

3 GB RAM 32 GB вградена  ,4-ри ядрен процесор на 2.7 GHz,QHD Super AMOLED 518 ppi  дисплей, слот за карта памет и не на последно място камерата  / 16 Mpix/ . Успех с избора :)

За тия пари си вземаш с 810/helio x10

А в България има ли го някъде Z4

За европейския пазар името е Z3+ .

Вие не разбрахте ли, че пича изобщо няма намерение да купува телефон, а да се изфука и да си направи гаргара с вас?

• Автор

Вие не разбрахте ли, че пича изобщо няма намерение да купува телефон, а да се изфука и да си направи гаргара с вас?

Щом казваш

Щом казваш

Щом така мислиш наистина няма да си взема телефон.

Щом казваш

Уби ми мерака.А и без това аз съм ученик ако работех и си печеля парите сам щях да си взема какъвто искам.Аз парите сам си ги събирам и ми е трудно и затова направих темата ама явно никой не ме разбира

Щом казваш

Уби ми мерака.А и без това аз съм ученик ако работех и си печеля парите сам щях да си взема какъвто искам.Аз парите сам си ги събирам и ми е трудно и затова направих темата ама явно никой не ме разбира

Един път ще имам възможност да си купя скъп телефон и вие тука си мислите,че се фукам.

Редактирано от Мартин Димитров (преглед на промените)

От всеки по един ще си взема накрая.

Само един последен въпрос как мога да изтрия темата.

Ти явно темата не можеш да изтриеш, но те питам да ни отговориш ти сега, както всички ние ти отговаряхме. Толкова ли си гламав, та да не знаеш какво искаш да си купиш? А и като нямаш пари, къде си тръгнал да разпитваш и то баш за най големите модели?Още сопола ти на врата, а искаш телефон за 1000 лева. Знаеш ли за какво се ползва такъв телефон и от какви хора? Или да си като Петко? Барабар с мъжете! Събрали се един куп лапетии и напълниха форума с глупостите си. Смотаняци такива! Няма ли един модератор да ги сложи там дето им е мястото?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

....... Уби ми мерака.А и без това аз съм ученик ако работех и си печеля парите сам щях да си взема какъвто искам.Аз парите сам си ги събирам и ми е трудно и затова направих темата ама явно никой не ме разбира.....

Един път ще имам възможност да си купя скъп телефон и вие тука си мислите,че се фукам.

Ако работиш пак сам ще ги събираш. Между другото къде ги събираш? Няма значение, свършили са сигурно...

Не, защо да мисля така? Нали имаш възможност?

• Автор

Ако работиш пак сам ще ги събираш. Между другото къде ги събираш? Няма значение, свършили са сигурно...

Не, защо да мисля така? Нали имаш възможност?

Няма смисъл да пишете повече в темата нали се фукам.

Няма смисъл да пишете повече в темата нали се фукам.

Не исках да се карам с никого,но този Потребител 65 започна да ме обижда.Не му е на годините да обижда по-малки от него.

Всички които наблюдават тази тема може да започнат да ме псуват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.