Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

преди 5 минути, miro20 написа:

защото то мозък там няма.... :) 

Кой да уточни къде има мозък???

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 26 минути, attj написа:

Само в повелите на Соросоидната Тролската централа е и пътят, и истината, и живота, амин! Който не вика поне по три пъти на ден "хайл Зеленски" е путиноид, ватенка и чугун! Аз казах!!!

Въпросът бе към Миро от Русе.    

195.211.96.93  е в Украйна и всичко  наблюдава и контролира.  Само допълвам.   Някакви шматки се мислят за безконтролни.  Няма подобни истини - всичко се контролира.  Даже контролиращи се надбягват.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Само в повелите на Соросоидната Тролската централа е и пътят, и истината, и живота, амин! Който не вика поне по три пъти на ден "хайл Зеленски" е путиноид, ватенка и чугун! Аз казах!!!

Сигурен ли си къде е това с "хайл" ??

F6fbZLNXoAEuqhI?format=jpg&name=large

Докато в Украйна съвсем от оня ден... евреите си празнуват радостно празниците ... Странна работа а ? :) 

Къде са нацистите, викаш ?

И да, чугуни сте. Квадратни и то :)

преди 10 часа, attj написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

защото то мозък там няма.... :) 

Ти нямаш. Не се притеснявай.

Дай плочата отново за казаците, руснята в Донбас бла бла бла ? :)  Доказала си се че мисъл няма в теб., Само зациклена плоча без промяна от 2014 г. :) 

Вече 9 години Крим и Донбас не са в Хохлия.   Това около Киев не е Украйна.   Няма как да правят преврат и да се считат за правоприемници на всичко предишно.   Ясно е още какво ще се случва...     На такива като Миро обаче въобще не им е ясно и те все не са разбрали.  Радиоточки.

преди 1 минута, attj написа:

Вече 9 години Крим и Донбас не са в Хохлия.   Това около Киев не е Украйна.   Няма как да правят преврат и да се считат за правоприемници на всичко предишно.   Ясно е още какво ще се случва...     На такива като Миро обаче въобще не им е ясно и те все не са разбрали.  Радиоточки.

преди 10 минути, miro20 написа:

Дай плочата отново за казаците, руснята в Донбас бла бла бла ? :)  Доказала си се че мисъл няма в теб., Само зациклена плоча без промяна от 2014 г. :) 

:giggle1:

преди 2 часа, miro20 написа:

Сигурен ли си къде е това с "хайл" ??

Сигурен съм! В държавата в чиято армия има/ше цял полк с признати от цял свят за нацисти бойци!

Във повечето армии по света може да единични случаи на войници с татуирани свастики, така че не се пъни да ми "доказваш" нещо с такива снимки. Тея елементарни тролски похвати може да си ги завреш... 

Знам че и от тази новина ще ти прилошее.. :

«Я посвящаю эту награду всем нашим детям, убитым российскими террористами. Мы этого никогда не забудем»: Владимир Зеленский получил премию Atlantic Council Global Citizen Awards

«Это не моя награда, и я посвящаю ее всем украинским мужчинам и женщинам в военной форме. Нашим отцам и матерям, которые воспитали таких храбрых украинских солдат. Всем учителям и всем врачам, которые не покинули Украину с первых дней полномасштабной войны. И, конечно же, я посвящаю эту награду всем партнерам: США, ЕС, всем смелым странам, которые были с нами и поддерживали нас», - заявил Президент на торжественной церемонии вручения.  

Atlantic Council Global Citizen Awards – награда, которая ежегодно вручается Атлантическим Советом во время недели Генеральной Ассамблеи ООН в Нью-Йорке.

Присуждение премии означает, что награждаемый внес исключительный и значительный вклад в укрепление трансатлантических отношений. Это высокая оценка усилий по улучшению состояния мира.

И реципрочно пък... никой не иска да общува с военопрестъпниците рашисти :

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Във повечето армии по света може да единични случаи на войници с татуирани свастики, така че не се пъни да ми "доказваш" нещо с такива снимки. Тея елементарни тролски похвати може да си ги завреш... 

А да, сещаш ли се колко пъти питах вас, мурзилките квадратни ватенки, когато изкарваха пленените азовци от Азовсталь в Мариуполь, нали прецизно ги събличаха и снимаха.

И тогава питах - от 2000 човека, защо имаше снимки на само неколцина с нацистки татуировки или символи ??? Как ли не ги въртяха и с лупа оглеждаха татуировките им, и пак не намериха освен няколко.

Или както ти казваш - "в повечето армии по света може да има еденични случаи на татуирани свастики"

Та, благодаря ти че сам се самозатапи отново :) 

Бива ли всеки път да се подхлъзваш на сосбтвените си банани, направо съм изумен колко си плитък :) 

пп

За отношенията с Полша.Не се и съмнявам че ще се разберат :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

И тогава питах

И аз питам: До вечерта на 21.02.2022г, азовци бяха ли признати от цял свят за терористична (в случая разбирай "нацистка") организация?

Същите азовци официална част от коя армия бяха? От руската или от украинската?

Благодаря за вниманието :)

ПП: Опорката как примерно японците не се били допитали до собствените си тайни служби, разузнавания, контраразузнавния, местното ВКР и тн., а били вкарали "Азов" в официалният си списък на терористичните организации само по фейкове в жълтите вестници ги остави за пред децата от детската градина, макар че дори и те ще ти се смеят ако чуят тази небивалица.

Нито преди, нито сега имаш отговор на въпроса ми :)

Вече ти благодарих как се самозатапи и унижи сам с това дето "то навсякъде може да има татуирани свастики при военните"  :) :) :)

:yanim:

И да, японците не само не смятат Азов за терористична организация, но и се извиниха съвсем официално на украинците.

Факт  :hush:

преди 1 час, miro20 написа:

Нито преди, нито сега имаш отговор на въпроса ми :)

Вече ти благодарих как се самозатапи и унижи сам с това дето "то навсякъде може да има татуирани свастики при военните"  :) :) :)

Какъв ти е въпроса, Спекулантино?

Седя зад думите си че не можеш да съдиш по две-три снимки на татуирани със свастики войници къде точно са нацистите, щото така ще изкараш всяка армия "нацистка". Когато в състава на дадена армия обаче съвсем официално има цял полк от международно признати за "нацистки организации" групи, тогава положението е коренно различно!

И да, японците не само не смятат Азов за терористична организация, но и се извиниха съвсем официално на украинците.

Я пак ни кажи как японците при наличието на толкова и тайни и явни разнузанвателни служби и агенции... се подвели по клюки в жълтите вестници и за това вкарали "Азов" в официален правителствен списък на терористичните организации. Дай да се посмеем пак, плийс :help:

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Седя зад думите си че не можеш да съдиш по две-три снимки на татуирани със свастики войници къде точно са нацистите, щото така ще изкараш всяка армия "нацистка".

Именно де.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Какъв ти е въпроса

Цитирал си ми млко по нагоре начлото на въпроса, и питаш пак ????

да си алцхаймер не е проблем, но когато и написаното малко по горе не виждаш... това е идиотиозъм :) 

преди 46 минути, miro20 написа:

Именно де.

Цитирал си ми млко по нагоре начлото на въпроса, и питаш пак ????

да си алцхаймер не е проблем, но когато и написаното малко по горе не виждаш... това е идиотиозъм :) 

Така де. Казах ти че снимките не са доказателство, но ти питаш защо няма снимки за доказателство. Тук нещо се окъка

Хубаво. Ето ти една снимка. По твоята логика тя доказва ли че всички в ВСУ са нацисти? Изобщо доказва ли нещо една единствена снимка:

281595223_10228407822882831_9009064351488447421_n.jpg.34178f3403c3231f8d552543ec9d147f.jpg 

Обаче наличието в състава на ВСУ съвсем официално на цял полк съставен от представители на призната от цял свят за терористична (в случая разбирай "нацистка") организация бойци - е това вече е НЕОСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО за това къде са нацистите!

преди 2 часа, ivottoshev написа:

281595223_10228407822882831_9009064351488447421_n.jpg.34178f3403c3231f8d552543ec9d147f.jpg 

Пак се осра тошееееф пак се осра... :)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=символ+солнца+у+славян

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Така де. Казах ти че снимките не са доказателство, но ти питаш защо няма снимки за доказателство. Тук нещо се окъка

Отново като за алцхаймер като теб , да ти повторя въпроса

ОТНОВО :

А да, сещаш ли се колко пъти питах вас, мурзилките квадратни ватенки, когато изкарваха пленените азовци от Азовсталь в Мариуполь, нали прецизно ги събличаха и снимаха.

И тогава питах - от 2000 човека, защо имаше снимки на само неколцина с нацистки татуировки или символи ??? Как ли не ги въртяха и с лупа оглеждаха татуировките им, и пак не намериха освен няколко.

Или както ти казваш - "в повечето армии по света може да има еденични случаи на татуирани свастики"

Та, благодаря ти че сам се самозатапи отново :) 

Бива ли всеки път да се подхлъзваш на сосбтвените си банани, направо съм изумен колко си плитък :) 

Какво пак още  ще чуруликат Киевските радиоточки?   Избягаха 12 милиона украинци от държавата им.  Явно не е от хубаво.  Щом половината са в Русия - значи не са виновни руснаците и лично Путин.  Според мен обаче Путин е много виновен за проспиването на Майдана с последвалия бандеровски преврат.   Сега Украйна се движи уверено към редуциране или дори към  ново изчезване...   Като не си изплащат  кредитите - остава държавата им бързо да бъде разпарчосана.  Дори турците предупреждават Зельо за загуба на суверинитет.  Ама той не увира...  Като празна зелена тиква.

Пак се осра тошееееф пак се осра... :)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=символ+солнца+у+славян

Заради този символ, изкараха масовият убиец в Щатско нацист. Нима те са лъгали, или просто отново ставаме свидетели на двойни стандарти?

Ха, значи все пак е имало такива снимки? Нямам повече въпроси :)

ПП: Всъщност имам един въпрос: Ти снимки на колко руски войници прерови, за да покажеш онези тримата със свастиките :laughing4:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ха, значи все пак е имало такива снимки? Нямам повече въпроси :)

на 21.09.2023 г. в 10:53, ivottoshev написа:

Видя ли как за пореден път се самонавря там дето кучето се облизва само ? :) :) :)

Всеки път се опитваш да спекулираш с някакви твои измишльотини , и понеже си ниска топка, сам се нахедндяш на собствените си "аргументи" :giggle1:

Та, както казах, вече ти благодарих как се самозатапи, продължавай в същия дух :)  За мен бе удоволствие.

преди 3 часа, attj написа:

Избягаха 12 милиона украинци от държавата им.  Явно не е от хубаво.

Да, не е от хубаво. Рашистите нахлухте с огън и война. Ако не бе това напълно необосновано нахлуване , никой никъде нямаше да ходи  и бяга.

преди 3 часа, attj написа:

Сега Украйна се движи уверено към редуциране или дори към  ново изчезване...   Като не си изплащат  кредитите - остава държавата им бързо да бъде разпарчосана. 

Не видях например от историята Гемрания да е разпарчедосана след плана Маршал.

Същото очаква и Украйна. Обединена и силна, с огромна световна подкрепа и европейска най вече.

Прочете ли последните новни че се готви ускорено приемане на Украйна в ЕС ?

:)

копейките имурзилките сте в траур. Колкото по големи апокалиптични картини измисляте за Украйна, толкова повече реалността ви опровергава... ис ледва рев рев рев.... :) :)

преди 13 минути, miro20 написа:

Прочете ли последните новни че се готви ускорено приемане на Украйна в ЕС ?

Тази след преврата не е предишната.  И в НАТО не могат да я приемат с неутвърдени граници.   Няма ги там и казаците.   

Както съм казвал много пъти за НАТО - въобще няма нужда да я приемат там. И в момента тя е най най въоръжена с натовско западно оръжие, повече дори от самите членки на НАТО :)

преди 7 минути, attj написа:

Тази след преврата не е предишната. 

Същата си е. Но украинците пожелаха проевропейски курс, пожелаха да наритат олигарха Янукович, поискаха реформи, борба с корупцията и т.н.

Да, това не се хареса на Путлер, и започна войната.

Само че забравяш че никой не му пука отдавна какво иска или мечтае бункерния кремълски недофюрер :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Както съм казвал много пъти за НАТО - въобще няма нужда да я приемат там. И в момента тя е най най въоръжена с натовско западно оръжие, повече дори от самите членки на НАТО :)

И направиха гробище на НАТО-вски машини! 

преди 9 минути, miro20 написа:

Същата си е. 

Някаква недоуточнена Хохлия - без източните области и без Крим.   И без казаците.

Видя ли как за пореден път се самонавря там дето кучето се облизва само ? :) :) :)

Всеки път се опитваш да спекулираш с някакви твои измишльотини , и понеже си ниска топка, сам се нахедндяш на собствените си "аргументи" :giggle1:

Та, както казах, вече ти благодарих как се самозатапи, продължавай в същия дух :)  За мен бе удоволствие.

Къде видя противоречие в думите ми? Та чак пък съм се бил "самозатапил"  :giggle1:

Казах ти какъв е моят критерий за да смятам че нацистите са във ВСУ, и това не са някакви си снимки. Ти обаче по какво съдиш че дадена армия е нацистка? Пусна онези снимки на тримата руски войници със свастики, г-н Насраний, а след като признаваш че и във ВСУ има такива бойци, това означава ли че според твоите критерии и двете армии са нацистки?

преди 16 часа, ivottoshev написа:

това означава ли че според твоите критерии и двете армии са нацистки?

Това са си твоите критерии . Аз ти показах че има нацистки движения при рашистите, и дори са много повече ако се поинтересуваш . Има и татуирани фенове в руската армия.

Затова ти сравних с украинската, и ти тръгна да ми обясняваш че еденични случаи имало във всички армии и това не било критерий.

т.е. сам се само затапи с твоите камъни по твоята глава.

И сега кухий фейкометов тошеффффф ми казва че не бил  разбрал с какво се самозатапил ???? :) :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.