Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 726,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 5 часа, miro20 написа:

Това са си твоите критерии .

Ясно съм казал какъв е моят критерий за това дали има дадена армия е нацистка и съм казал че това не са няколко снимки на татуирани войници. Ето, пак прочети първият ми пост в дискусията:

на 21.09.2023 г. в 10:53, ivottoshev написа:

Сигурен съм! В държавата в чиято армия има/ше цял полк с признати от цял свят за нацисти бойци!

Във повечето армии по света може да единични случаи на войници с татуирани свастики, така че не се пъни да ми "доказваш" нещо с такива снимки. Тея елементарни тролски похвати може да си ги завреш... 

Насраний, издишаш от всякъде :popcorn2:

на 23.09.2023 г. в 19:18, ivottoshev написа:

Ясно съм казал какъв е моят критерий за това дали има дадена армия е нацистка и съм казал че това не са няколко снимки на татуирани войници. Ето, пак прочети първият ми пост в дискусията:

Насраний, издишаш от всякъде :popcorn2:

Наистина не те разбирам. Това че си цитираш някаква стара невярна простотия, като я посториш сега, прави ли я истина или аксиома някаква , която и имаш наглостта да предоставяшщ като аргумент ?????

:)

Вече ти благодарих че се осра като по учебник.

Питах те.. колко от 2000 пленени азовци намериха татуирани схвастики, и по малкото кадри, предположих че са няколко .

Именно защото ти ми твърдиш че няколко снимки и татуировки в една войска или подразделение, не били критерий че това е нацистка групировка.

на 21.09.2023 г. в 10:53, ivottoshev написа:

Във повечето армии по света може да единични случаи на войници с татуирани свастики, така че не се пъни да ми "доказваш" нещо с такива снимки. Тея елементарни тролски похвати може да си ги завреш... 

Ето - доказах ти ипоказах с ТВОИТЕ аргументи и твърдения че Азов не са нацисти. И ти благодарих, и сега пак ти блгаодаря :) 

Сега се гърчиш как да си заличиш осирането . Но всичко си седи :) 

И ще ти го припомням :) 

Между другото, да поздравим Азов :

Респект и уважение за загиналите украински герои !

Вярвам че ще се присъединиш  и поклониш пред тяхната памет

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, miro20 написа:

Питах те.. колко от 2000 пленени азовци намериха татуирани схвастики, и по малкото кадри, предположих че са няколко .

Именно защото ти ми твърдиш че няколко снимки и татуировки в една войска или подразделение, не били критерий че това е нацистка групировка.

Именно, Насраний, именно за това говоря. По няколко снимки на татуирани войници не можеш да съдиш за абсолютно нищо. Ще ти го напиша бавничко, та дано осъзнаеш какво точно пиша:

Моят критерий не са снимките, а фактът че съвсем официално във ВСУ има/ше цял полк от бойци, които също съвсем официално до 24.02.2022г, бяха признати от цял свят за членове на терористична (разбирай - нацистка) организация.

Ти показа някакви снимки на трима татуирани руски войници и изтъкваше това за доказателство че нацистите били в руската армия.  

Написаното наистина си седи и твоите комични опити да го отречеш и извъртиш, само затвърждават всеобщото мнение, че на теб най-много приляга титлата "смешник №1 на форума".

Благодаря ти че те има, Лоботомиро Двайсти. Респект, човече  :wors: 

преди 1 час, ivottoshev написа:

бяха признати от цял свят за членове на терористична

Я го покажи тоя цял свят. Аз сега проверих и намерих само Русия да ги е обявила за такива. Тука всички си те знаем, че за теб светът е Русия, ама ти си отричаш, та дай да видим кой друг ги е признал за терористи. 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Я го покажи тоя цял свят. Аз сега проверих и намерих само Русия да ги е обявила за такива. Тука всички си те знаем, че за теб светът е Русия, ама ти си отричаш, та дай да видим кой друг ги е признал за терористи. 

Примерно Япония добър пример ли е за теб? До преди 24.02.2022 са били в списъка, но след това изведнъж азовци от вълци са се превърнали в милички агънцета-багънцета :lol6:

https://www.unian.net/society/yaponiya-isklyuchila-polk-azov-iz-spiska-terroristicheskih-organizaciy-novosti-ukrainy-11779581.html?_ga=2.222968216.2031036062.1649516174-520422103.1649516174

Реално Майданът стана повод и причина за продължителен траур в Украйна.  Не могат да си преброят достоверно загиналите, безследно изчезналите и избягалите.   Превърнаха държавата си в огромно гробище.   Отговорността и вината са на превратаджиите в Киев, включително и на САЩ, които са ги финансирали.   И дори още продължават.  Алиансът НАТО е много миролюбив.

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Примерно Япония добър пример ли е за теб? До преди 24.02.2022 са били в списъка, но след това изведнъж азовци от вълци са се превърнали в милички агънцета-багънцета :lol6:

https://www.unian.net/society/yaponiya-isklyuchila-polk-azov-iz-spiska-terroristicheskih-organizaciy-novosti-ukrainy-11779581.html?_ga=2.222968216.2031036062.1649516174-520422103.1649516174

Ау, да, забравих, че го въртиш това с Япония. Ама нещо малко пак преувеличаваш с "цял свят". 

на 25.09.2023 г. в 15:10, N1K17Y написа:

Ау, да, забравих, че го въртиш това с Япония. Ама нещо малко пак преувеличаваш с "цял свят". 

на 25.09.2023 г. в 1:06, N1K17Y написа:

За путинистите като фейкомета тошеффффф  и камарата комундели, Рашистан е "целия свят". И аксиома в пропагандата.  

И мразят всичко останало.

Тези знаят за какво загиват. За Родината , семействата си, за народа си .

А рашистите - за недоклатения малоумен недофюрер в Кремъл

В страните от БРИКС е известно, че в Украйна бандеровците са употребени заради геополитически интереси на САЩ.  Главна цел е стокооборота на ЕС.    Майданът е началото на последвалите драматични събития.   Милиардите долари за американците не са нещо кой знае какво.  Не им е за първи път в света.  А когато в Киев най-после го осъзнаят - може да е прекалено късно.  Никой няма да върне живота на загиналите.     Виновните пак ще бягат насам-натам да се крият като мишоци -точно като своя национален герой Степан Бандера.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.