Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Не знам какво точно каза спрямо темата, предполагам е мотото как за всички процеси са виновни злите хамериканци [emoji4]

Аз говоря за нещо толкова простичко и логично.... -  че на тази 2.65 % окупирана от руски диверсионни групи и руски спецназ територия на Украйна, никога не е имало такива "борци за независимост"  , не са имали абсолютно никакви значими проблеми , които да не могат да бъдат решени в рамките на това което е било до сега.

И които измислени "проблеми" никой никога не е повдигал за над 25 години независима Украйна.

Липсата на етнически проблеми важи и  за останалата 97 % от Украйна, в която си живеят мирно и спокойно и украинци и руснаци .

Разликата с която сравних и Беларус е...  в светлината как Кремъл "оценява" подконтролните си марионетки .

И как ви "водят за носа" с отдавна доказани фейкове за "бандеровци" , "хунти" и подобни простотии

Акцента ми беше върху лъжата изобщо и двойните ти стандарти. Тоест според теб за едните си затваряш очите а за другите не можем да ти затворим устата 24/7

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 754k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

преди 4 минути, BMW Маниак написа:

Акцента ми беше върху лъжата изобщо и двойните ти стандарти. Тоест според теб за едните си затваряш очите а за другите ме можем да ти затворим устата 24/7

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Спрямо темата... и ако подхвана нелогичната ти връзка... бих казал  точно обратното ... Проблема на злите ти хамериканци е че не си мръднаха пръста за Украйна, и позволиха на Путлер да си вилнее необезпокоявано. Тепърва гласуват и отпускат парична и военна помощ и логистика .

Но може би това е по правилното , цивилизовано и трезво решение, отколкото да се размават томахавки ....

Санкциите, приложени заедно с цивилизования свят срещу агресора,  са точно този деликатен кинжал, който отдавна причини неимоверно много повече загуби отколкото Путлер  влага, или е загубил чисто във военно отношение в този конфликт.

преди 13 минути, miro20 написа:

хамериканци е че не си мръднаха пръста за Украйна

как да не са си мръднали пръста?украйна преди ционистите да си мръднат пръста по спомен имаха икономика на 7мо място в европа!след като вложиха 5 милиарда долара какъв е резултата!внесоха им демокрация,пратиха им демократи ,фалшива война,фалшив флаг,циониско правителство,изнесени над 40т.злато,търговия с органи,проституция,педераси,наркотици,тръбата им взеха,оръжейния бизнес процъфтява!!

в момента украйна е единствената държава по зле от нас!единственото спасение е след като чичко Путин се оправи в сирия да се заеме с украйна и след това идва на Балканите да гони соросоидна паплач!

преди 5 минути, glen написа:

след като вложиха 5 милиарда долара

Пак стари фейкове..... :):) останалите глупости също не ми се коментират

Ама и си вЕрвате...

преди 8 минути, glen написа:

и след това идва на Балканите

Наистина националнокастрираните индивиди понякога прекалявате с пропагандата си ....

Все някой друг "трябва да дойде за да ви ОПРАВИ"  :)

Желателно и да е някой диктатор :) 

Който ще унищожи всички други , но не и теб , разбира се :lol6:

преди 1 час, glen написа:

как да не са си мръднали пръста?украйна преди ционистите да си мръднат пръста по спомен имаха икономика на 7мо място в европа!след като вложиха 5 милиарда долара какъв е резултата!внесоха им демокрация,пратиха им демократи ,фалшива война,фалшив флаг,циониско правителство,изнесени над 40т.злато,търговия с органи,проституция,педераси,наркотици,тръбата им взеха,оръжейния бизнес процъфтява!!

в момента украйна е единствената държава по зле от нас!единственото спасение е след като чичко Путин се оправи в сирия да се заеме с украйна и след това идва на Балканите да гони соросоидна паплач!

Има ли една държава, където да са се намесили англосаксонците и да е процъфтяла след това? То не са гладовете в Индия, милионите изтребени индианци в Сев. Америка? От съвременните може би единствено Саудитска Арабия, и то в замяна на проливане на невинна кръв и на проповядване на радикален ислям, и прибиране на 90% от печалбите от петрола им. Може би военно-окупираната Западна Германия, която тролът превъзнася? Очевидно са имали по-различни цели с Германия, не да ги връщат в първобитния строй като при нас. Жалко за украинците, които още от 90-те години колко страдат, а това е голям народ, с най-плодородната земя в Европа, обаче случиха и те на предатели. Които някои даже имат наглостта да ми хвалят.

преди 56 минути, Lumberman написа:

Очевидно са имали по-различни цели с Германия, не да ги връщат в първобитния строй като при нас.

забеляза ли как пробутва идеята че социализма е фалирал!те,англоционистите бяха във фалит и ако не бяха подготвили фалита на СССР още при Андропов,и ако не бяха разграбили и поделили богатствата на цяла източна европа одавна да бяха фалирали!

те,троловете се радват и величаят богатствата ,високия стандарт на живот на ония,които продължават да грабят от нас и подържат изкуствен стандарт!!

но Русия се изправи,тя отново е световна военна сила,вече е все по трудно да се изнася демокрация на крилете на ф-16!!!няма откъде да се краде!

преди 10 часа, glen написа:

забеляза ли как пробутва идеята че социализма е фалирал!

Да, колкото и да не ви харесва и да си "завирате главата в пясъка" , СИВ фалира тотално и безвъзвратно.

А факта че не фалира само в една държава, не само в СССР , доказа че не е вина /или грешки/  на едно само цоциалистическо управление или "вожд", а характеристика на цялата система като такава.

преди 14 часа, glen написа:

забеляза ли как пробутва идеята че социализма е фалирал!те,англоционистите бяха във фалит и ако не бяха подготвили фалита на СССР още при Андропов,и ако не бяха разграбили и поделили богатствата на цяла източна европа одавна да бяха фалирали!

те,троловете се радват и величаят богатствата ,високия стандарт на живот на ония,които продължават да грабят от нас и подържат изкуствен стандарт!!

но Русия се изправи,тя отново е световна военна сила,вече е все по трудно да се изнася демокрация на крилете на ф-16!!!няма откъде да се краде!

Те и в момента на американците няма да им стигнат активите на три Америки да си изплатят главницата по външния дълг. Едвам успяват да изплащат лихви и цуцат ресурси отде що могат. Като за последно. Ако не бяха измамили Франция и другите държави със златото през 70-те години и не бяха едностранно махнали златното покритие на долара, и не бяха го вързали към нефта, ако не бяха преди това го направили и световна резервна валута, отдавна щяха да са фалирали и да са последни прошляци. Но и фалитът им само се отлага във времето и е неизбежен. Проблемът е, че целият свят, който се е обвързал финансово и икономически със САЩ и тяхната империя, и им вярва и се прекланя пред величието им, ще бъде покосен заедно с тях. Тогава всички "американски мечти" ще се изпарят, и ще трябва да се плати цената за всичкия "просперитет" и беззаконие... което те всячески ще се опитат да избегнат и да прехвърлят тежестта на други, и да се вдигнат от пепелта невредими.

В Америка има и много хубави работи и читави хора, от които да можем да вземем пример, но положението там щеше да е съвсем различно ако не бяха войните и грабежът, който осъществяват вече толкова години, за да са на връх света. Не че и тяхната ционистка креатура СССР не е била чудовищна, но в крайна сметка, като всеки Франкенщайн, се обърна против създателите си. И благодарение на безгръбначни, безскрупулни и продажни люде, в крайна сметка рухна в ръцете на създателите и опонентите си... от което и ние пострадахме, макар и да се радвахме тогава.

Редактирано от Lumberman (преглед на промените)

преди 17 часа, miro20 написа:

как за всички процеси са виновни злите хамериканци

Най-сетне и ти да кажеш нещо вярно!

преди 4 часа, miro20 написа:

Да, колкото и да не ви харесва и да си "завирате главата в пясъка" , СИВ фалира тотално и безвъзвратно.

А факта че не фалира само в една държава, не само в СССР , доказа че не е вина /или грешки/  на едно само цоциалистическо управление или "вожд", а характеристика на цялата система като такава.

Фалира, защото впрегнахте всички усилия десетилетия наред, за да го фалирате. Но споко, ще дойде време, когато злините скъпо ще платите!

на 12.05.2017 г. в 10:38, miro20 написа:

Не позна... просто не обичам лъжи :)

Ама вас като ви харесва да ви водят за носа...

Време е пак да ни кажеш за профсъюзния дом в Одеса -  наистина ли там руснаците са се затворили, самоизгорили и самоубили - само и само да бъдат обвинени властите в Киев???   Уж повторението е майка на знанието....Ти си невероятен трагикомик с бандеровски убеждения.   Постоянно всички те лъжат и те водят за носа - както навремето все това се е случвало с Вашия идол - Бандера.   Вие и да лъжете дори не умеете - значи не ставате за политици. За какво въобще ставате???

преди 1 час, Agentpat™ написа:

Фалира, защото впрегнахте всички усилия десетилетия наред, за да го фалирате. Но споко, ще дойде време, когато злините скъпо ще платите!

:lol6:

По темата... Не че е нещо ново, и вече го знаем от изтеклите писма на Сурков и как се осъществява административното управление /освен военното/ от Кремъл

Но очевидно някои хора започват да говорят....

Изобщо не ми дреме. Обаче ти си много навътре във всичкио. Явно любовта ти към истината е наистина огромна. 

Spoiler

Знам че не ви дреме, и сте тук да си изливате комплексите , а някои и доказаната тотално фейкова  пропаганда. :) 

преди 2 часа, attj написа:

Време е пак да ни кажеш за профсъюзния дом в Одеса -

Не е време, но ако искаш мога да ти припомня. Виждам нямате отговор и на другите толкова обикновенни въпросчета :)

преди 10 часа, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Знам че не ви дреме, и сте тук да си изливате комплексите , а някои и доказаната тотално фейкова  пропаганда. :) 

Не е време, но ако искаш мога да ти припомня. Виждам нямате отговор и на другите толкова обикновенни въпросчета :)

На мен американците също са ми приятели - Миро обаче още за какво иска да ни лъже, няма как да ми е интересно.

преди 7 часа, miro20 написа:

Да, колкото и да не ви харесва и да си "завирате главата в пясъка" , СИВ фалира тотално и безвъзвратно

и каменната ера фалира,но не защото са свършили камъните!!!:lol6::laughing4:

преди 10 часа, glen написа:

И за какво му са на Мирко камъни в Украйна?

преди 36 минути, glen написа:

Така е. Прогреса върви и изтласква старите "каменарски технологии"  :) Благодаря за сравнението, и то наистина е много точно и помага да се разбере защо соца умря безвъзвратно.

Ще си позволя да те перефразирам... - Никой не е отменил стремежа на хората към благоденствие, социална справедливост, нормален и спокоен живот. Но го постигат в други дръжави и строеве.

Защо обаче такива като вас продължават да мечтаят колко "хубаво е било в каменната ера" , идея си нямам :)

Spoiler

преди 21 минути, attj написа:

И за какво му са на Мирко камъни в Украйна?

Отдавна съм установил че ботовете и механичните копипейстъри на пропаганда много лесно се изловяват с такива поговорки и сравнения, които те не могат да осмислят поради липса на асоциативно мислене, съответно не могат да отговорят адекватно :)

Мирко и в темите се оплете - кое е е за соца и кое е за Украйна?

преди 3 часа, attj написа:

Мирко и в темите се оплете

аз не разбирам защо го е яд че Крим се присъедини кьм Русия?гледай как се радват децата на чичко Путин!обичат го!

Действуй, Путин!

Президент, Президент, все спешат к тебе.

Наступает момент, поворот в судьбе.

Чтобы Крым не погряз в хаосе и зле,

Стань гарантом для нас мира на земле.

Припев: Действуй, Путин! - русский Президент.

И затми героев кинолент. У России сильный аргумент.

Путин, Путин, Путин - Президент! Путин, Путин, Путин - Президент!:lol6:

О да.. този и много други клипове и аз съм цитирал тук :):):)

До къде може да стигне промивката на мозъците ... Благодаря ти отново ... Абе не очаквах от теб такива ценни неща да припомняш :)

Дали осъзнаваш  какво виждаш обаче ???

Ето ти малко за размисъл над тази песничка :

Spoiler

преди 4 часа, attj написа:

Мирко и в темите се оплете - кое е е за соца и кое е за Украйна?

Я виж по нагоре кой заговори за соца  ? Май не съм аз а ? :) ама като ви се затапи устата, почвате да ревете че не е по темата... :):)

Цитиртал съм и други малоумни клипове в стил "руски Джордано"  :lol6:

И още стил Джордано...

От рашистко-нацистките ви клипове , да се върнем на темата...

- 4 мирни хорица загинаха в резултат на обстрел по Авдеевка от рашисткосепаратистките окупанти.

http://www.kasparov.ru/material.php?id=59182306CFA01

преди 10 часа, miro20 написа:

От рашистко-нацистките ви клипове , да се върнем на темата...

- 4 мирни хорица загинаха в резултат на обстрел по Авдеевка от рашисткосепаратистките окупанти.

http://www.kasparov.ru/material.php?id=59182306CFA01

Миро пак се излага. Правосеките са сътворили тази поредна провокация http://www.interfax.ru/world/562206

Виж, тази малоумщина вече сме я слушали. Същите твои терористи от ДНР твърдяха че при трагедията в Мариупол,  пазара и хората са обстреляни от украинските войски, а на въпроса защо снарядите и дупките от  попаденията сочат че са дошли от руска страна /ДНР/ , казаха че това са  украински снарди, които са направили завой на 180' :)

Че и сега.. няма как Авдеевка да е обстреляна от собствените си войски.

Мога да приема че никоя от двете страни не спазва прекратяането на огъня, и се обстрелват периодично , но на такива малоумщини, да ме извиняваш... :):)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Миро и преценка - той все не отчита най-важното.   В Мариупол и в Авдеевка живеят руснаци.   Миро, кое е малоумно??? Можеш ли да мислиш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.