Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Глен Грийнвалд, известен американски журналист:
– Кои американски журналисти са задали поне малко неудобни въпроси на Зеленски?

Илон Маск му отговаря:
– Нека сме честни към тях: трудно е едновременно да правиш свирка и да говориш.

https://twitter.com/Glenn_Diesen/status/1755147217197813954

Този Майдан защо не е стигнал до сърцата на всички казаци?  Нали Зельо ги обяви за украинци?   Донски, Запорожки, Уралски, Кубански,  Волжки,   защо са против НАТО?   Отговорът е прост - заради своите руски братя и сестри  в  РФ.     Много хора още не са разбрали истината.  Вероятно заради цензурата и пропагандата.   Не им е нужно НАТО за нищо на тях.

на 7.02.2024 г. в 22:05, rado_svet написа:

Глен Грийнвалд, известен американски журналист:
– Кои американски журналисти са задали поне малко неудобни въпроси на Зеленски?

Илон Маск му отговаря:
– Нека сме честни към тях: трудно е едновременно да правиш свирка и да говориш.

https://twitter.com/Glenn_Diesen/status/1755147217197813954

Всъщност, Зеленски обиколи целия свят и са му задавани всякакви въпроси, на които е отговарял винаги и в пълнота.

Прекрасен пример е и срещата с путиниста и за съжаление, наш президент .

Можеш да прегледаш какви глупости му говори нашия мухльо  и как Украйна "искала да продължи войната" и т.н.  и какво му отговори Зеленски.

:hush:

Но виж, вица важи в пълна сила за Такер Карлсон  и интервюто му с бункерния плъх путлю.

Достатъчно е коментирано, и е именно отражение на вица ти .

Орбан с интересно предложение, за което и аз съмспоменавал много отдавна.

https://www.moscowtimes.ru/2024/02/11/premer-vengrii-predlozhil-sozdat-vukraine-bufernuyu-zonu-mezhdu-rossiei-izapadom-a121275

За създаване на буферна зона, може би както са десетки километри буфер между северна и южна Корея.

Защото десетилетия, а може би векове, украинците никога няма да простят терора , убийствата и разрушенията които вкара и приложи рашистан в Украйна

преди 19 минути, miro20 написа:

украинците никога няма да простят терора , убийствата и разрушенията 

Пишеш сякаш не са започнали първи хохлите с бандеризирането на Донбас.  Изпратиха ВСУ там.  ДНР не са терористи и АТО е незаконосъобразна -произнесе се наскоро съдът  в Хага.      Сега ще ги денафицират.     Май пак нищо още  не ти е ясно.

преди 36 минути, attj написа:

Пишеш сякаш не са започнали първи хохлите с бандеризирането на Донбас.  Изпратиха ВСУ там.  ДНР не са терористи и АТО е незаконосъобразна -произнесе се наскоро съдът  в Хага.      Сега ще ги денафицират.     Май пак нищо още  не ти е ясно.

Не не са започнали "хохлит първи" .

Хайде пак

С удоволствие всеки път ще ти задавам този въпрос, който руши цялата рашистка пропагандна кула от фейкове и лъжи :

- Посочете ми поне една жертва от ВСУ или от "укробандеровци" в Крим или Донбас , ПРЕДИ  рашисткото нахлуване и цепене на земи с война ?

Поне една жертва ми посочете, което да приемем за "оправдание" че рашистите сте нахлули с цел "защита на рускоезични" .

Винаги блокирате на този въпрос , защото знаете че не можете да ми покажете нито една жертва от ВСУ или от 'бандеровска хунта" :) 

И пак да ти повторя от съседната тема

- ВСУ започна АТО в Донбас седмица две СЛЕД като там бяха нахлули рашистктие войски и СЛЕД като почнаха да цепят недорепубликите.

Което всяка държава би предприела когато в нея нахлуват чуди войски и превземат с война градчета и територии.

СЛЕД . А не обратното.  :)

Не знам къде видя да споря със Хага, само да припомня че Хага чака военопрестъъпника путлю с основното обвинение за отвличането на над 700 хил. украински деца.

7 милиона казаци били търсещите  спасение в Русия, според Лавров  в ООН  - децата трябва да са доста повече?  

преди 5 часа, miro20 написа:

- Посочете ми поне една жертва от ВСУ или от "укробандеровци" в Крим или Донбас , ПРЕДИ  рашисткото нахлуване и цепене на земи с война ?

Преди карварите черз цветната революция да поставят укронацисти на власт в Киев, проблеми не е имало.

Та нали сам го казваш? Забрави ли?

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Преди карварите черз цветната революция да поставят укронацисти на власт в Киев, проблеми не е имало.

Та нали сам го казваш? Забрави ли?

Показа ли поне една жертва от "укронацисти бандеровци" в Крим или в Донбас ПРЕДИ там да нахлуят рашистките престъпници с войските си  и спецназа ?

НЕ.

Нямам повече въпроси :)

И пак не ме доцитираш.

Защо бре фейкомет ?

Много обичаш да се осираш с евтините си спекулации и съкратени цитати . Ето отново :

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

Подчертаното говори ли ти нещо ?

преди 44 минути, miro20 написа:

Показа ли поне една жертва от "укронацисти бандеровци" в Крим или в Донбас ПРЕДИ там да нахлуят рашистките престъпници с войските си  и спецназа ?

Хронологията, Лоботомиркоооо, хронологиятааа  :hit:

Ако искаш да си обективен, не може да четеш събитията от там от където ти изнася.

Сам казваш от къде започва всичко, а именно:

Разбирам те, че ти идва да си откъснеш ръката с която написа онзи пост и да се биеш с нея по тимберицата, но стореното си е сторено. Сам си разби опорката :laughing5:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Хронологията, Лоботомиркоооо, хронологиятааа  :hit:

Ако искаш да си обективен, не може да четеш събитията от там от където ти изнася.

Сам казваш от къде започва всичко, а именно:

Разбирам те, че ти идва да си откъснеш ръката с която написа онзи пост и да се биеш с нея по тимберицата, но стореното си е сторено. Сам си разби опорката :laughing5:

Току що цитирах по горе  целия ми израз. Не те разбирам какво се опитваш да спекулираш и какво не ти е ясно КОГа и СЛЕД какво започна войната . Подчертал съм ти го .

:) Ама се правиш на сляп :)

Колко още ще се излагаш и осираш  ?

Ах да... така и не ми показа поне един пример на жертва от "бандеровската хунта" ПРЕДИ да нахлуят рашистките  изроди в Крим и Донбас.

преди 31 минути, miro20 написа:

КОГа и СЛЕД какво започна войната .

Ах да... така и не ми показа поне един пример на жертва от "бандеровската хунта" ПРЕДИ да нахлуят рашистките  изроди в Крим и Донбас.

Войната започна след като укронацистите бяха поставени чрез преврат на власт в Киев от краварите. До тогава проблеми в Крим и Донбас нямаше, както и сам казваш!

Покажи ми едно нахлуване преди цветната революция в Киев :)

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Войната започна след като укронацистите бяха поставени чрез преврат на власт в Киев от краварите. До тогава проблеми в Крим и Донбас нямаше, както и сам казваш!

Покажи ми едно нахлуване преди цветната революция в Киев :)

Кое от казаното не разбра ? Независимо кой каква власт е взел или дал в Киев, никой никога по време и на самия Майдан не е имал никакви планове спрямо Крим или Донбас !

Нямаш нито един пример за такива намерения срещу рускоезични ! Нито да е имало  дори една жертва в Крим или Донбас от "бандеровската хунта" , което  по някакъв начин да оправдае рашисткото военно нахлуване там с фалшивия предтекст " да защитават рускоезичните"

Отново :

Цитат

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

Наистина превъртя плочата... Лекувай се...  :) :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.