Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 727,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Нова ракетка от украинците ... до 500 км обсег.

:yanim:

Киев за три дня или за 18 часа пак се отлага.... :giggle1:

Нова ракетка от украинците ... до 500 км обсег.
:yanim:
Киев за три дня или за 18 часа пак се отлага.... :giggle1:
Перемога а? Свръх производство трябва. А няма кой да позволи това.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

За какво им е на хохлите  Майдан - ако заради същия заличат Украйна и върнат Малорусия и Новорусия в състава на Руската Федерация?   Или Западът ще извади нови  още 400 милиарда за да удължи агонията на режима в Киев?   По някое време обаче ще свършат войниците във ВСУ.     С южнокорейци ли ще ги заместят!?

преди 20 часа, attj написа:

За какво им е на хохлите  Майдан - ако заради същия заличат Украйна и върнат Малорусия и Новорусия в състава на Руската Федерация?   Или Западът ще извади нови  още 400 милиарда за да удължи агонията на режима в Киев?   По някое време обаче ще свършат войниците във ВСУ.     С южнокорейци ли ще ги заместят!?

Поради същатап ричина, поради която и у нас и в други демократични страни има протести и предсрочно сваляне на властта.

И това забележи, не е подтикнало никоя съседна държава да нахлува и да ни превзема  . Нас или други страни където е имало и ще има в бъдеще протести / защото това е част от демокрацията, която в рашистан и др мракобесни фашизоидни режими, НЯМА/

преди 21 часа, maxthon написа:

Перемога а? Свръх производство трябва. А няма кой да позволи това.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Много пъти съм казвал какво им трябва на украинците. Просто да усвоят челен рашисткиопит.

вземаш китайски автомобил, слагаш му лепенка Лада, Москвич и го пишеш сосбтвено производство.

Както и иранските дроновете Шахеди- Герань. :)

Така че... да лепнат на американските, германските, и т.н. далекобойни ракети лепенка "Паляница ХХ" и пуцай колкото си искаш :)

преди 32 минути, miro20 написа:

Много пъти съм казвал какво им трябва на украинците.

Трябваше да спазят споразуменията, които са подписали....

преди 6 часа, maxthon написа:

Трябваше да спазят споразуменията, които са подписали....

а рашистите не ?

преди 7 минути, miro20 написа:

а рашистите не ?

Ако ще продължим да прехвърляме топката от един на друг пак ще стигнем до извода, че първи нарушение не правят те, а огледално си защитават интересите. Ше те питам кога са нарушили руснаците договорка и ще отговориш Будапеща. Аз ще отвърна, че не са първи тези, които са нарушили това споразумение и в крайна сметка ще си отново възпален и няма да имаш аргументация. Сигурен ли си, че искаш да го направиш? Няма две мнения по въпроса какво не са изпълнили от страна на Украйна и дали това е довело до ситуацията в момента.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ако ще продължим да прехвърляме топката от един на друг пак ще стигнем до извода, че първи нарушение не правят те, а огледално си защитават интересите. Ше те питам кога са нарушили руснаците договорка и ще отговориш Будапеща. Аз ще отвърна, че не са първи тези, които са нарушили това споразумение и в крайна сметка ще си отново възпален и няма да имаш аргументация. Сигурен ли си, че искаш да го направиш? Няма две мнения по въпроса какво не са изпълнили от страна на Украйна и дали това е довело до ситуацията в момента.

Да зациклящ с алабалистики е тъвой тролски специалитет :)

Аз отнво мога да повторя това което съм казвал от 2014 г

- Рашистите  загубиха войната от момента в който я започнаха - февруари 2014 г.  / има раздадени медали от путлю както знаеш /

И че войната те я планираха и подготвяха много по отдавна, просто изчакваха момента , който видяха в протестите на Майдана.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Нито лъжите с които оправдаваха нахлуването и анексиите / разпънати мальчики по гащички/ се оказаха верни, нито за бадеровски хунти и подобни глупости.

Ако се сещаш тогава нямаше наратив " Украйна прокси на НАТО и злия Запад" .

Може да прегледаш старите теми от 2014 г тук.

Тази опорка я измислкихте когато лъжите от 2014 г вече не вървят, и се завъртя новата плоча с лъжи  "НАТО иска да ни превземе чрез до последния украинец ". и т.н. и т.н.

:)

преди 8 минути, miro20 написа:

Да зациклящ с алабалистики

Е това са факти. Според мурмурадома от Будапеща не само Русия е задължена с условия. Други държави също имат поети ангажименти, които реално първи нарушиха.

преди 9 минути, miro20 написа:

Много по-отдавна от посоченото тук е планирана при това на съвсем други географски координати.

преди 10 минути, miro20 написа:

И че войната те я планираха и подготвяха много по отдавна, просто изчакваха момента , който видяха в протестите на Майдана.

Огледални действия в защита на интересите си.

преди 12 минути, miro20 написа:

Да зациклящ с алабалистики е тъвой тролски специалитет :)

Аз отнво мога да повторя това което съм казвал от 2014 г

- Рашистите  загубиха войната от момента в който я започнаха - февруари 2014 г.  / има раздадени медали от путлю както знаеш /

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Нито лъжите с които оправдаваха нахлуването и анексиите / разпънати мальчики по гащички/ се оказаха верни, нито за бадеровски хунти и подобни глупости.

Ако се сещаш тогава нямаше наратив " Украйна прокси на НАТО и злия Запад" .

Може да прегледаш старите теми от 2014 г тук.

Тази опорка я измислкихте когато лъжите от 2014 г вече не вървят, и се завъртя новата плоча с лъжи  "НАТО иска да ни превземе чрез до последния украинец ". и т.н. и т.н.

:)

Група @maxthon е на заплата тук. Целта е да опонира за всичко, което разобличава русия. Но са доста некадърни и правят много гафове.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Целта е да опонира за всичко, което разобличава русия.

Не си ли още на тема как българските села в Украйна се обстрелват? Как беше от 11 преди полунощ та цяла вечер до сутринта. Тъй ли не го уцелиха туй лъжливото депутатче един път......

преди 2 часа, maxthon написа:

туй лъжливото депутатче

Щом вие от групата твърдите...

Ама едно е да отричаш, а друго е да го докажеш с факти.

Нали помните: по същото време и същата локация....:popcorn2:

преди 18 минути, БаалБек написа:

Щом вие от групата твърдите...

Депутатчето го прави. Съответно и негово е задължението да си докаже нещата.  Та доказано ли руснаците обстрелват българските селища в Украйна?

преди 9 часа, miro20 написа:

Така че... да лепнат на американските, германските, и т.н. далекобойни ракети лепенка "Паляница ХХ" и пуцай колкото си искаш :)

Тъп си като сто антични брадви, Мирчолинке. Това да не ти е война с прашки?

За да пуцат с тези ракети, ще им трябват и сателити, кодове, и съответното ноу-хау. Дори и веднъж да пуцнат, веднага ще си проличи пряката намеса на НАТО, независимо от лепенката, която сложат на самата ракета.

преди 3 часа, miro20 написа:

Покажи да видим де. Нали знаеш че снимка на медал не се брои, щото всеки може да си изработи колкото и каквито си иска медали?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 3 часа, miro20 написа:

А бре, продажна антибългарска невестулке, ти срам нямаш ли? Докога ще разпространяваш линкове от соросоидният сайт, в който пише че трябва да премахнем "Аз съм българче", за да не дразним децата на мигрантите?

пп: Като ти е толкоз важен този линк - намери го от друго място. Да, ама тая опашата лъжа другаде я няма, нали? :laughing5:

преди 42 минути, ivottoshev написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Покажи да видим де. Нали знаеш че снимка на медал не се брои, щото всеки може да си изработи колкото и каквито си иска медали?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Баннали са те от уикипедията ли ? 

колко пъти ще се осираш галошеффф, колко пъти ???

Медалите от путлю са си факт, цитирал съм ти 1001 пъти,  защо просто не се върнеш назад и не прочетеш всичките пъти когатo съм те навирал дето кучето се облизва ?

Според твоята малоумна логика, всеки може да си раздава медали Стара планина ???

преди 9 часа, miro20 написа:

Баннали са те от уикипедията ли ? 

Медалите от путлю са си факт, цитирал съм ти 1001 пъти,  защо просто не се върнеш назад и не прочетеш всичките пъти когатo съм те навирал дето кучето се облизва ?

Според твоята малоумна логика, всеки може да си раздава медали Стара планина ???

От кога Уикипедия стана еталон за достоверност? Искаш ли да направя статия там със заглавие "Мирчолина е тъпо копеле с татуировки по зъбите" и да дам тук линк към нея :lol6: 

Това че си го цитирал много пъти, не означава че не съм те навирал в под на кучето опашката всеки път, когато те видя че разпространяваш тези алабализми.

Именно раздаването покажи, Насраний!!!

Иначе точно за "Стара планина" не знам дали е законно да направя копие, но както съм ти казвал неведнъж, когато аз организирах турнири по дартс, срещу 20-30 лева поръчвах комплект медали, на които можеше да пише всичко което си избера (включително ако реша и "За Крим 2014-та година")

Та? Това ли ти е доказателството, Насраний? Снимка от нет-а на някакъв си медал?

Медведев казва,  че предстои Новорусия и Малорусия да се завърнат в състава на РФ.   Западът вече ще си търси като от умрял писмо -  инвестираните досега 400 милиарда в режима в Киев.   Миро да обясни за каква война говори - като въобще няма обявена такава!?    Заради Майдана е съвсем реално цялата Украйна да бъде отново и за пореден път под руско владичество. 

преди 2 часа, attj написа:

Медведев казва,  че

Пак ли е в тридневен запой ? :giggle1:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

От кога Уикипедия стана еталон за достоверност? Искаш ли да направя статия там със заглавие "Мирчолина е тъпо копеле с татуировки по зъбите" и да дам тук линк към нея :lol6: 

Това че си го цитирал много пъти, не означава че не съм те навирал в под на кучето опашката всеки път, когато те видя че разпространяваш тези алабализми.

Именно раздаването покажи, Насраний!!!

Иначе точно за "Стара планина" не знам дали е законно да направя копие, но както съм ти казвал неведнъж, когато аз организирах турнири по дартс, срещу 20-30 лева поръчвах комплект медали, на които можеше да пише всичко което си избера (включително ако реша и "За Крим 2014-та година")

Та? Това ли ти е доказателството, Насраний? Снимка от нет-а на някакъв си медал?

преди 19 часа, miro20 написа:

:hush:

на 8.05.2023 г. в 9:53, miro20 написа:

И отново малко по подробно за медалите за Крим :

https://www.kaldata.com/forums/topic/245290-украйна-киев-майдан-и-тн/page/451/#comment-5561606

.

Spoiler

И пак ти напомням че рашистката война бе подготвяна много по отрано.

Освен любимия ти линк https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

бих добавил и интересната история на медалите за "връщането на Крим " .

Която поръчка е още от 13 декември 2013 г.

Очевидно рашистките планове са били дори не точно 23 февруари 2014 г за начало на операцията по анексията на Крим, а 20 февруари.

На медала пише 20 февруари.

На 20 февруари бе разстрела на Майдана от януковишките беркутовци . Случаеност ?

Очевидно е имало лека промяна в датите, в зависимост как ще се развият събитията на Майдана след умишления беркутовски разстрел , но  това само потвърждава  ФАКТА че рашистите са подготвяли и пряко участвали задкулисно чрез службите си  в процесите  и са подготвяли още от предната година АКТИВНАТА фаза по анексията и началото на войната !

Чети и реви :

https://newizv.ru/news/2020-12-09/gotovilis-zaranee-medal-za-vozvraschenie-kryma-sdelana-zadolgo-do-etogo-sobytiya-317541

«Официальная историография выглядит так. В пятницу 21 марта 2014 года Министерство обороны Российской Федерации издает приказ № 160 «Об учреждении медали Министерства обороны Российской Федерации "За возвращение Крыма"». В понедельник 24 марта начинаются первые награждения. Получается, что за выходные кто-то изготовил наградную продукцию. А теперь смотрим реальную историю.

Первая информация на сайте госзакупок о тендере на "Поставку медалей в подарочной упаковке с бланками удостоверений" была опубликована 17 декабря 2013 года (рис.1). Начальная цена 2 967 750 ₽. Конечный срок подачи заявок 25 декабря. Никаких иных медалей МО в этот период не заказывало. В предновогодний день 30 декабря был проведен аукцион на производство медали, который выиграло ООО завод Мосштамп.

%D0%BC%D0%B5.jpg%D0%BC%D0%B5.jpg

Смотрим продукцию на сайте Мосштампа (рис.2). Медаль "За возвращение Крыма" действительно есть в перечне. Никаких иных медалей по заказу МО завод в этот период не выпускал. Переходим к перечню контрактов за 2014 год (рис.3). С МО заключено только два контракта, и оба в январе. Один на производство значков, а другой, № 12/ЭА/2014/ДРГЗ от 13.01.2014 г., на поставку медалей в подарочной упаковке.

3.jpg3.jpg

2.jpg2.jpg

Срок изготовления 21 день. С начала февраля медали уже ждали своих героев. Это привело к небольшому конфузу. На медали выбито начало операции - "20 февраля 2014 года" (рис.4). В этот день Янукович был еще легитимным президентом. 21 февраля он подпишет соглашение с оппозицией и 23 февраля поедет в Крым. Затем будет вывезен на российском военном корабле. Зато 20 февраля произошел расстрел на Майдане.

%D0%BC%D0%B50.jpg%D0%BC%D0%B50.jpg

В официальной историографии события на Майдане назовут "фашистским переворотом", а расстрел протестующих повесят на "неизвестных снайперов" из среды "украинских неонацистов"...»

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Някои хора в католическия Запад вярват,  че Малорусия може да бъде Хохлия.     Би трябвало тогава  да не доубиват всички бандеровци - за да е възможно това.   Западът е много объркан по тези въпроси.      

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.