Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся програма за запис на музика, но не е клип, а файл в статия

Featured Replies

• Автор

Все едно е за какво я сваляте. Ако беше за едното слушане, легалният начин е, да си я пускате през браузера от сайта на БНР.

:D Тотално ми се иска вече темата ми да беше формулирана така: Търся мп3 за телефон, тази песен ми е хит в живота и умирам да се будя с ларма в 6 точно с нея - със сигурност вече щях да съм се сдобила и да съм забравила. Потресена съм от хора, на които както им е дадено определението "хейтъри" в интернет пространството преди година /може би, тъй като аз даже не знаех значението и до тогава/. Но жалкото е, че тези хора освен в интернет са ми и в работата и май навсякъде. Не проумявам как ние човеците ей тъй без никаква причина, без да познаваме даже човека срещу себе си да се държим така все на нож? Но .... явно съм от старата генерация....... едно време в калдата ако не може да помогнеш, просто насочваш човека към друг, който вероятно знае нещо по въпроса.......... ала...... минаха години и нищо не е същото.......

Едно време не бяхме капитализъм, не бяхме членове на ЕС,  законите не бяха каквито са сега. Пак ще се повторя, също и за останалите, които явно са го пропуснали, покрай усърдието си помагат в кражбата. Можете (и всички останали могат) напълно законно да си слушате песента, която е записана във фонда на БНР в браузера, запусната на плеъра на сайта на БНР. Всякакво друго действие не е законно.

Ако си бяхте записали и звука на варианта изпълнен от бабите еди къде си, съответният запис нямаше кой, освен евентуално те, да го претендират.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Мерки за какво? Няма никакви нарушения, освен че радиото ни е споделило музиката си и ние също я споделяме с останалите. Пак повтарям - тази песен не е защитена и се споделя с обществото. Единственото нарушение може да представлява музикалния фон, за който питащата може да получи наказание и при трето нарушение й закриват акаунта.

Няма да ми закрият акунта, не е допустимо!

Та аз съм пускала жалби за истински нарушители и то къде къде за по недопустими неща, за които истински е подсъдимо да се постъпва така, както съм посочила и адвокатите ми казват - ми съдебната ни система е такава няма как да постигнеш резултат или има, но трябва да имаш еди каква си сума, та аз искам само секунди от песента да ползвам, кое е толкова осъдително? Ако имах диктофон или от телефоните, дето всеки вече има /тъч/, само моя е с бутончета от старите нокии щях да си я запиша, но тогава нямаше да пиша по форуми за да искам помощта ви. Благодаря на всички, ще се задоволя с песните, които имам: "Диляна мома хубава"

, "Никола, мамо, Никола" и още две негови.

Пак ще се повторя, също и за останалите, които явно са го пропуснали, покрай усърдието си помагат в кражбата. Можете (и всички останали могат) напълно законно да си слушате песента, която е записана във фонда на БНР в браузера, запусната на плеъра на сайта на БНР. Всякакво друго действие не е законно.

Искам да си я слушам в 6:00 да ми звъни на нокиата с копчетата, дали е законно не знам, освен да се пробваш да ми пратиш ченгетата да ме арестуват утре заранта като дрънне, става ли ;)  Направо поста ти ме накара да си сипя една бира :D ,бях забравила, че си купих още вчера :D

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Г-жо Трайкова, най-малкото трябваше да ми благодарите за помощта, защото вие питахте, а аз ви помогнах с отговор. Но явно вече не се вълнувате от въпроса на темата. Ще трябва да преминете на урок в YouTube, там след наказание ви обучават с въпроси като вашето твърдение за секундите, кадрите. :) Всички ние при качване на клипове разчитаме на компромиси от самите автори. Понякога няма как да се случи търг и клипа си остава непокътнат. Понякога условието е да бъде блокиран, а понякога направо ти зашливяват два шамара без предупреждение, което се прави чрез жалба. Не ви го пожелавам последното.

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

• Автор

Г-жо Трайкова, най-малкото трябваше да ми благодарите за помощта, защото вие питахте, а аз ви помогнах с отговор. Но явно вече не се вълнувате от въпроса на темата. Ще трябва да преминете на урок в YouTube, там след наказание ви обучават с въпроси като вашето твърдение за секундите, кадрите. :) Всички ние при качване на клипове разчитаме на компромиси от самите автори. Понякога няма как да се случи търг и клипа си остава непокътнат. Понякога условието е да бъде блокиран, а понякога направо ти зашливяват два шамара без предупреждение, което се прави чрез жалба. Не ви го пожелавам последното.

Благодаря, но инсталирах на мозила, сега на хром, задавам да ми се тегли, не иска да се случи нищо Mlechko, искам да я дръпна и щях да пиша, но видях поста и реших да отговоря, не мислете че съм неблагодарен човек, просто се опитвам да приложа всяка Ваша инструкция, но ми дава запаметяване само като цяла интернет страница. Ще пратя скрийн след секунда

Баси...

Ей това толкоз ли беше трудно да се направи без много приказки?

@ genatraikova: Повечето програми за аудиообработка имат опция да записват това, което минава през саундкартата; отделно останалите специализирани за целта - напиши в търсачката Recorder и гледай какво става... Ето тази, да речем: https://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49067- ще ти поиска да си свалиш Lame Encoder, също безплатно. Слагаш го в някоя папка, настройваш си го както искаш и работиш.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Автор

Баси...

Ей това толкоз ли беше трудно да се направи без много приказки?

@ genatraikova: Повечето програми за аудиообработка имат опция да записват това, което минава през саундкартата; отделно останалите специализирани за целта - напиши в търсачката Recorder и гледай какво става... Ето тази, да речем: https://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49067- ще ти поиска да си свалиш Lame Encoder, също безплатно. Слагаш го в някоя папка, настройваш си го както искаш и работиш.

За теб е лесно, за мен е непознато...

• Автор

Mlechko, БЛАГОДАРНОСТИ ОГРОМНИ! Някакъв бъг е станал, рестартирах компютъра, свалих я, програмата, която даде е наистина супер. Резултата е налице. Благодаря ти от сърце! Всичко добро ти пожелавам! Ако някога мога да върна жеста, с нещо което аз мога ще е радост за мен. Благодаря ти още веднъж!
Благодаря и на sopolin4o i на Agentpart!
п.с.
Просто програмата е искала ресване на компа сега ми се появява на всичко да тегля! Супер!

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

В заключение - повечето от народната музика няма произход или е загубила давност и всички, които я изпълняват са плагиати. ;)

Поздрави.

Mlechko, БЛАГОДАРНОСТИ ОГРОМНИ! Някакъв бъг е станал, рестартирах компютъра, свалих я, програмата, която даде е наистина супер. Резултата е налице. Благодаря ти от сърце! Всичко добро ти пожелавам! Ако някога мога да върна жеста, с нещо което аз мога ще е радост за мен. Благодаря ти още веднъж!

Благодаря и на sopolin4o i на Agentpart!

п.с.

Просто програмата е искала ресване на компа сега ми се появява на всичко да тегля! Супер!

Кви програми слагаш като това е стрийм, вади се от темп фолдъра при Експлорър, записва се в кеша при Опера или слагаш адон като FlashGot в Мозила.

И нарочно казвам FlashGot, защото е много по-добър от всеки друг подобен адон за Мозилата.

Че той и Downloadhelper е адон, не добавка. Лично пък мен FlashGot или DownThemAll не ме кефят., но всеки да ползва това, което си иска. ;)

ftp://82.119.84.123/HristoBotev/Narodna Muzika

Там вече си избираш, щракваш с десен бутон по линка, който ти трябва и избираш Save target as (за IE)

Или направо щракни с десен бутон на линка долу и избери Save target as (за IE)

ftp://82.119.84.123/HristoBotev/Narodna%20Muzika/140908_Ia_stavai_hubava_Stano.mp3

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.