Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да се намери свестен нов телефон за до 240 лв.?

Featured Replies

• Автор

Гледам мнения в gsmarena и за няколко модела(Core, Core2 и др.) има оплаквания от батерията(загряване, бързо изтощаване и бавно зареждане) и от камерата. Засега съм се спрял на S3 Mini. И за него пише, че батерията е средна работа, но ме притеснява и това - "It lacks features (USB support) that will come to life on KitKat." Вярно ли е това и как точно да го разбирам - че телефона не може да се свърже с компютъра в режим на външна памет/устройство ли?

Държа да е нов и от сравнително известна пловдивска фирма/магазин. Като го подаря и след 3-4 месеца ако започне да прави някакъв проблем(предвид цената) - какво ще правим?

Ми, аз не съм забелязал проблеми. Приятел си го ползва от 2 месеца, никакви проблеми. Между другото, дисплея на S3 Neo-то разбива останалите 2 модела. Но само дисплея.

И при мен стана така.Чудих се тогава между Лумия 535 и Експерия Е4.Аверчето вика взимай го спокойно,нямам никакви проблеми с лумията,от два месеца го имам.Той от януари го беше взел,аз март.И така се наших аз.Сега и двамата имат тоя проблем.Уточнявам че само този е проблема-тъчскрийна.1 гб рам за уиндоус телефон.Просто няма какво да го накара да забива,лагва или каквото и да е.

• Автор

Galaxy Ace 4 заслужава ли си 50-тината лева над установеният от мен бюджет(295 лв. в PIC)?

OFFTOPIC: Само на мен ли ми се струва, че мненията се разбъркаха ?

Като отвориш темата най-отгоре ти стои заглавния пост, а под него в дясно имаш две опции да избереш - да ти подреди мненията по рейтинг или по дата.
Избери си едното и всичко е наред.

• Автор

Категорично не. 512MB RAM - те майтап ли си правят?...

По-добре, след като си решил да е Самсунек - Galaxy Core Prime . 

Това за паметта мисля, че е грешка. На различни места, както и в сайта на Самсунг пише 1 гигабайт RAM.

• Автор

Като отвориш темата най-отгоре ти стои заглавния пост, а под него в дясно имаш две опции да избереш - да ти подреди мненията по рейтинг или по дата.Избери си едното и всичко е наред.

Това го забелязах преди малко, но като изляза от темата и после вляза пак и мненията пак са подредени по рейтинг. Само при мен ли е така?

Това го забелязах преди малко, но като изляза от темата и после вляза пак и мненията пак са подредени по рейтинг. Само при мен ли е така?

При всички ни е така.

То ако е така, аз съм си много доволен от моя Galaxy Core Duos. За вече 2 години нито е забивал, нито е блокирал, батерията му държи по една седмица, ако не го тормозя, върши ми идеална работа. Значи - момичето да взима по-новия Galaxy Core 2 , тъкмо е на промоция  на хубава цена.

Това за смартфон ли говориш или за обикновен Самсунг. Щото на стария ми (С200) изкарваше по 7-8 дни. А смарфон изкарва толкова ако не го ползваш.

Само си пусни мобилния интернет, навигацията и проследи някакъв маршрут 2-3 часа и си дотам. Ако ще не 3,000, а 10,000 mAh vда ти е батерията.

Дори и да е с 1GB, пак Galaxy Core Prime е по-добър, и на по-ниска цена.

Не не не.... Този телефон толкова забива че... Една приятелка си го взе, пред него по-добре M2-то, колкото и да не го харесвам.

Като отвориш темата най-отгоре ти стои заглавния пост, а под него в дясно имаш две опции да избереш - да ти подреди мненията по рейтинг или по дата.Избери си едното и всичко е наред.

Като пуснах моя пост, тези опций ги нямаше.

За тези пари е подходяща Lumia. За предпочитане от по-новите модели. Например това. Не гледай ревютата, единият е пикльо който е свикнал с IPhone, а другият го е строшил.

за по малко пари ще си вземе prestigio (не го бъркайте с боклуците privileg - съвсем различна марка и качество са) с windows и тъча ще е много по добър и дисплея и батерията... моето psp 8400 го взех преди 7 месеца и се радвам, че не си взех нокиа... на сравними цени нокията не може да се мери... за windows 512 рам са достатъчно, но ако играеш игри някои 3D искат 1гб... при андроид колкото и рам да има - все е малко... същото е и с батерията - колкото и да е голяма андроида я цоца за 0 време, особено с повече инсталирани приложения... при лаптопите е същото - като се инсталира win батерията държи повече от колкото на линукс, поне докато не лепне вирус...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Това за смартфон ли говориш или за обикновен Самсунг. Щото на стария ми (С200) изкарваше по 7-8 дни. А смарфон изкарва толкова ако не го ползваш.

Само си пусни мобилния интернет, навигацията и проследи някакъв маршрут 2-3 часа и си дотам. Ако ще не 3,000, а 10,000 mAh vда ти е батерията.

Моят е Xcover от първата серия - с батерия 1500 mAh и доста скромен екран. Изкарва по около 6 дни с ежедневна аларма, кратки включвания за да видя часа, няколко кратки обаждания и няколко снимки или светкания с фенерчето. Явно какъвто и модел да вземеш, ако пуснеш навигация и/или интернет и ще свърши за по-малко от ден...

Нещо се обърка цитата - честит ни нов форум. :)

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

Моят е Xcover от първата серия - с батерия 1500 mAh и доста скромен екран. Изкарва по около 6 дни с ежедневна аларма, кратки включвания за да видя часа, няколко кратки обаждания и няколко снимки или светкания с фенерчето. Явно какъвто и модел да вземеш, ако пуснеш навигация и/или интернет и ще свърши за по-малко от ден...

Хмм... И за какво си взел този смартфон, да го използваш като слушалка ?

Има някой много готини телефони на тази цена.

Моя е ... някакъв, брандиран на Водафон. Батерията му е 1880 mAh. Ако го къткам - до два дни изкарва, ама ако ще е аларма+часовник+малко фото+фенерче - ви то повечето неща ги има отделно. За да съм ОК - пауър банк 25,000 mAh в джоба и тогава тръгвам надалеч.

За цитата - ако ти се цитират няколко поста, не трий само съдържанието на излишния. Копирай полезното, изтрий всичко и постави от клипборда. Иначе името на автора на първия цитат ще остане.

• Автор

Моя е ... някакъв, брандиран на Водафон. Батерията му е 1880 mAh. Ако го къткам - до два дни изкарва, ама ако ще е аларма+часовник+малко фото+фенерче - ви то повечето неща ги има отделно. За да съм ОК - пауър банк 25,000 mAh в джоба и тогава тръгвам надалеч.

За цитата - ако ти се цитират няколко поста, не трий само съдържанието на излишния. Копирай полезното, изтрий всичко и постави от клипборда. Иначе името на автора на първия цитат ще остане.

Малко се отклоняваме от темата, но нали аз я пуснах - не съм против. :) Значи и аз преди си мислех, че телефона трябва да е само за обаждане, но всички тези дреболии не бих могъл да ги събера в джоба - колкото и да е голям. Затова се търси някакъв компромис. За външната батерия - писах в друга тема и за мен лично ще е по-подходящо да си взема още една нормална.

за по малко пари ще си вземе prestigio (не го бъркайте с боклуците privileg - съвсем различна марка и качество са) 

:lol6: 

Prestigio са същите боклуци. Бившите ми колеги от отдел "Рекламации" се скъсваха да се разправят само с тях.

Специално за теб - това ни е върнато от сервиза само за едно идване на куриера:

817534.jpg

И това си беше нещо съвсем обичайно.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

И аз не съм забелязал проблем, брат ми има такъв и е много доволен, може би просто си попаднал на някой по-прецакан.

За телефони под 250 лв, препоръчвам ниско класните модели на huawei и alcatel заслужават си за тези пари, повечето са с 4 ядрени процесори.

За телефони под 250 лв, препоръчвам ниско класните модели на huawei и alcatel заслужават си за тези пари, повечето са с 4 ядрени процесори.

Не. Всичко под 250 лева с Android не струва. (стига да не е например S3 намален) В този диапазон само Lumia.

Моят фаворит е LG L90. Избрах го за половинката, не съжалявам :)

• Автор

Реших се да вдигна бюджета до 300 лв. и поръчах Galaxy Ace 4. Дано няма големи проблеми...

А бе колега, извинявай, ама автора е написал в поста над твоя, че е поръчал апарат, а ти го пращаш в Технополис...
Иначе инфото за промоциите е полезно за други търсещи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.