Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя според вас е най-добрата програма за записване на CD/DVD

Featured Replies

Nero 5 или 6 версия си остават за мен най-добрите,а 7 версия си е пълен комерсиален боклук angry.gif

• Отговори 54
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Power2go и burnatonce, която е много симпатична програма, но има някои проблеми и затова ползвам по-често първата.

Сега пробвах Ashampoo Burning Studio 5 и съм доста доволен от нея.Програмата си е доста добра,а относно Nero-то е доста ненужна и е много голяма(към 200MB след инсталиране),докато Ashampoo Burning Studio 5 е 17MB.

Редактирано от cjival (преглед на промените)

И аз викам да го сменям това неро, че пусна ли да записвам диск и се бъгва яко машината sad.gif

Nero 7 - Доста са се постарали, въпреки че използвам една десета от функциите й. Все пак съм свикнал с неро от самото начало. Иначе също много харесвам K3B. Даже се чудя от какъв зор правят Nero за Linux при положение, че си има добър аналог

DeepBurner Ползвам я от една година исъм много доволен, малка, безплатна и записва стабилно.

Намерих я сред препоръчвания софтуер в сайта на LITE ON.

Редактирано от macrobe (преглед на промените)

Prassi ONES е великолепна ;) . преди бях с Nero 7 -трудна ,грешки ,голяма по обем,много натруфена НЕ СТАА! :down:

Sonic RecordNow! отдавна вече е собственост на Roxio и се нарича Roxio RecordNow!. Наистина добра програма. И още един глас за Prassi Ones - за мен лично номер едно. Nero-то си седи инсталирано само по силата на навика (ненужно голяма и тежка, ONES записва и по-бързо от нея), най-често ползвам ONES.

ОТ КАДЕ МОГА ДА СИ ИЗТЕГЛА ТАЗИ ПРОГРАМА Prassi Ones

Виж сега общо взето най добрата програма е тази с която ти е най удобно да работиш. Повечето тук ще ти кажат ( в това число и АЗ biggrin.gif ) че по добра от неро няма но това е само защото дълги години тя нямаше достоен конкурент. Аз лично те съветвм да пробваш вверсия 6 на неро. Това е моя фаворит :)

• Автор

Пробвах Ashampoo Burning Studio 5 и ми хареса. Досега бях с Неро-то. И то е добро ама има много излишни работи, които даже не съм ги ползвал и едва ли ще ги ползвам

• 1 месец по-късно...

За вин-а 100% Nero 6, 7-цата много бавно върви при мен - иначе е отлична. Спомням си че като я слагах касперски пищеше и най-вече затова се върнах на 6-цата

За линукс - K3b

Аз винаги използвам Clone CD. Програмата е доста лека, свикнал съм със нея и ми е много лесно като я ползвам.

За бърнинг софтуер Nero 7 и Roxio Easy Media Creator 8 .

От това по-добро няма ,но са доста тромави и ако човек ни им използва функцийте по-добре да не ги качва !

Но ако става на въпрос да се бърнне само едно дискче , Alcohol 120 е за предпочитане .

На моя компютър съм с НЕРО 6 и досега ми е скапал само един диск, когато ми изгоря главния предпазител на ел.таблото и апартамента остана без напрежение. :yanim:

А децата записват на другия компютър с CDBurnerXP Pro 3. Директорията и в Program Files е 19,1МВ. Не е малка програмка, но пък е безплатна.

НЕРО 7 ми записваше добре, но пробвах да гледам телевизия и машинката ми се оказа слаба та го махнах и се върнах на 6.

Редактирано от kremon (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Според мен единственото с което NERO превъзхожда конкуренцията е това, че най-разспространената подобна програма в България....=> за тази програма можеш да намериш най-много информация при евентуален проблем.

Според мен единственото с което NERO превъзхожда конкуренцията е това, че най-разспространената подобна програма в България....=> за тази програма можеш да намериш най-много информация при евентуален проблем.

Защо според тебе е най-разпространена в България ???

Според мен най-добра си е Roxio Easy Media Creator с нея съм и досега никакви проблеми

а ако се поровиш би могъл да намериш инфо и за Roxio :ph34r:

Записвам с Graveman - доста добър и стабилен софт за записване, но също така K3B и Gnomebaker са добри алтернативи за записване на CD/DVD-та под Линукс. Не знам защо повечето като кажете "най-добър" и се почва с Неро и Роксио... да не би само Уин-а да се ползва в БГ.... :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.