Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя според вас е най-добрата програма за записване на CD/DVD

Featured Replies

Споделете мнение коя програма предпочитате при записването на дискове.

• Отговори 54
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Nero Burning Rom. Много ми допада и нямам проблеми с нея до сега. Даже не ползвам никакви други.

Поради проблеми в самия Win не мога да си инсталирам Nero, което ме накара да потърся алтернативи.

Първата, на която се спрях (след щателна проверка на темите в този раздел :Р) беше Zilla CD-DVD Rip N' Burn [официален сайт - тук], но след известно време я зарязах, защото бъгваше твърде често и общо взето не беше от най-удобните.

Втория продукт, който все още ми държи вниманието е Аshampoo Burning Studio 6. Простичко, ефективно, интересно като дизайн дори.

Препоръчвам горещо. :)

@ NG5

Изглежда добра, още по-хубаво е, че няма инсталация, ама е жалко, че не мога да разбера как да сменя езика на английски. С руския хич ме няма. :\

Редактирано от Elnahir (преглед на промените)

SCDWriter малка и добра! и няма нужда от инсталиране. Но е на руски. Може да пробваш и DeepBurner. Има и български език. И двете програми са безплатни.

Редактирано от TheMetal (преглед на промените)

Prassi ONES и Sateira CD&DVD Burner.

Nero и Roxio могат да духат супата. Те са си bloatware.

За мен най-добрата си е NERO и това го казвам от опит, а не си говоря ей така. Много подобен софт съм изпробвал в рамките на 3 години и половина, но просто NERO си е с поне едни гърди напред, пред всички останали cool.gif .

Еasy DVD Creator просто най-добрата , NERO също е чудесен и даже сега съм с него.

Не виждам смисъл да държа програма, която да ми заема 40-50MB (за Roxio няма да говорим - тя е цяла операционна система) като мога ползвам програма, която ми заема дори по-малко от 2MB и върши СЪЩАТА работа.

Аз така и не разбрах с какво Nero е по-добра от останалите? Само се чудят какво още да добавят в пакета на Nero.

Не виждам смисъл да държа програма, която да ми заема 40-50MB (за Roxio няма да говорим - тя е цяла операционна система) като мога ползвам програма, която ми заема дори по-малко от 2MB и върши СЪЩАТА работа.

Аз така и не разбрах с какво Nero е по-добра от останалите? Само се чудят какво още да добавят в пакета на Nero.

nero 6 според мен не е тежка,пък и ми върши достатъчно работа,но наистина 7-цата въобще не ми допадна,прекалено претруфена,напълнена със всевъзможни глупости :nono:

но може би трябва да пробвам тази CD&DVD Burner или Prassi ONES щом Night_Raven се изказва за тях с такива препоръки,но нерото има една доста добра черта-по новата 6-ца има ultra bufer която при записване не поврежда дискове :)

Ползвам неро от 3-4 години, но единствена причина, поради която още е търпя, е че съм с много добра машина и че съм си леко консервативен и не обичам промените. Иначе си е излишен разход на ресурси. Я предложете нещо леко?

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Неро 6 е програмката, с която съм вече 6 месеца и не изпитвам никакви затруднения в печенето на дискове! Доброто си е добро няма две мнения по въпроса, че има други добри програми също не подлежи на коментар, просто както си свикнеш и така докато не ти припадне нещо друго по добро! cool.gif

Аз съм с 2 ръце за Prassi ONES-без излишно натруфен интерфейс,без излишни опции ,опростена, отлично работеща програма.А най много ми харесва че е малка по-обем и като инсталация. :rolleyes:

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Nero 6, 7-ма серия не ми допадна, а и едва ли е нужно да си товаря компютъра с толкова много и излишни за мен опции.

Известно време пробвах Roxio, но едва ли има смисъл да изхвърлям приблизително всеки трети диск. С Nero нямам загуби.

За Windows определено е Nero най вече че поддържа и Label Flash. За Линукс определено K3B.

=======================================

bulgarian.gif

bgbox.png

fck-grg-bsh.jpg

illuminati.png

slackware2_userbar.gif

Nero 6, 7-ма серия не ми допадна, а и едва ли е нужно да си товаря компютъра с толкова много и излишни за мен опции.

Известно време пробвах Roxio, но едва ли има смисъл да изхвърлям приблизително всеки трети диск. С Nero нямам загуби.

Определено Nero 6. Това е програмата за запис, с която не съм имал никакви проблеми, дори и при забиване на компютъра. Ползвал съм и други програми, а и много мои приятели използват различни програми, но всички сме най-доволни от НЕРО 6!

Sonic!!!

Sonic RecordNow! отдавна вече е собственост на Roxio и се нарича Roxio RecordNow!. Наистина добра програма. И още един глас за Prassi Ones - за мен лично номер едно. Nero-то си седи инсталирано само по силата на навика (ненужно голяма и тежка, ONES записва и по-бързо от нея), най-често ползвам ONES.

Аз съм на същото мнение,вече има доста добри програмки,въпроса е коя е по-лека.

И аз съм на мнение,че не е нужно да имаш програма,която да заема повече място и да е пълна с "глупости".Затова се отказах от Нерото преди време.От тогава смених доста програмки,но накрая се спря на Ashampoo Burning Studio.Малка,удобна,лека,има и български.Също така и Prassi Ones е много добра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.