Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое цпу да взема.(2500k или 4460)

Featured Replies

преди 3 часа, lindroos1 написа:

Айде де,дай отзиви как е при тебе. :tongue2:

Ей сега качвам клип. Играх половин час началото на SP и всичко е идеално. Настройки на макс, Filmic SMAA T2x, 1920x1080. Няма никакво забавяне от страна нито на процесора, нито на видеокартата. Не знам за какви фиксове ми говорите. Макар да изтеглих фикса, не съм го инсталирал, за да видя как ще е без него. Между другото GTX970  си удря тавана от 4 GB,  а RAM  паметта дори минава на места 10 GB. Това не влияе изобщо на картината. Идеална е, както и при Bаtman AK преди всякакви фиксове и преправяния на играта.  

Тая игра определено си иска повечко RAM,  а за видеопаметта явно не и пука. 

преди 15 часа, Tommygun написа:

Редактирах си поста. Играта е бъгава. вижте в линка който съм дал има картинка как е подпряла процесора на 100% на всички ядра. и това било с 32 Гб рам защото си мислили че от паметта има проблем.

Опа сега допрочетох. Оправили са донякъде това с процесора като са спрели HT-то, обаче според статията натоварването на процесора е брутално и затова и Нвидиите умират и не могат да си покажат скоростта. Другия аспект - принудили са се да тестват не на ултра а на high защото 4Гб рам се оказа почти веднага пълни и само картите с 6-8-12 гб дават някакви кадри.

Хм. Явно за България NVIDIA-ите са друга изработка - за третия свят, та и проблеми по-малко.  Що ли ми се струва, че пак баба Меркел се е проявила ;)

Между другото, CoD GHOST  си ползваше и PhisX. Тая не съм я проверявал и не съм чел нищо по въпроса. Но сега ще проверя.

Не, не ползва. Все тая, не знам къде намериха проблеми. Все на някой нещо не му допада.   Между другото, с Win 10  съм, ако това може да има някакво значение.  

ПП: Ей затова някои хора не ги вземам насериозно:

2015-11-07_124744.jpg

2015-11-07_125255.jpg.203a93d34b8a05efa6

Снимката не се появява, но все тая. 

О, сега видях, че германците тестват с текстури на high,  а не на Extra  като при мен. Да им се неначудиш на тестовете. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Както и очаквах.Моята 290х си остава добра карта.Проблема не е в нея.Паметта ми е бавна (1333) ,но основният проблем е процесора.Вторник ще е при мен 2500 k, остава дъно дя поръчам.Ще клокна и ще видим 

Да, картата ти е добра, но мен ме дразнят разни коментари като тоя в немския сайт. Сериозни хора, а гледай какъв надпис сложили за GTX970 - 3.5+0.5GB . В нито една нова игра с последните драйвери на NVIDIA  и Win 10, паметта не ми е правила проблем. Вярно, в самото начало, старите драйвери и Win 7, Far Cry 4  понякога запецваше при 4K. Но последните месеци това не се е случвало, колкото и да  вдигам детайлите. Единствено кадрите падат, но това си е нормално.  Както и да е, който иска да си вярва каквото иска.  А тия немци не мога да ги разбера. Откъде пък им се появиха тия проблеми, че и други след това, дори с R9 290X. Нещо не им е наред и явно баба Меркел им е вдигнала мерника. Та може ли такива насилствени игри в Демократична Република Германия?  

Ей сега поиграх още малко и там заетата РАМ скочи над 11GB!!!!  и то след рестарт на системата с веднага стартирана игра. Виртуалната стигна 15 GB  и по време на играта се покачваше от 11 до 15 GB, като след това спадаше. Направих и клип де, както винаги. Та който казва, че 8 GB  стигали...добре. Нека си играе с 8 и с HDD. 

И още нещо за CoD BO 3. Чудя се, какви са тия в STEAM, които не препоръчват играта. Защо, само те ли да играят? Другите не могат ли да си я пуснат? 56% одобрение. Толкова одобрение и за WRC 5, но на практика това е една от най-добрите игри в тоя жанр. Затова вече почвам да играя игри без одобрение. Това означава, че вървят добре с i7 6700K  и GTX970 И че има повече симулация отколкото аркада. Идеално!

• Автор

Мдамм,12 е вече изискването за рам,зя нормален гейминг :) .Аз се чудя,дали ще има ефект ако взема по-бърза памет

преди 9 минути, lindroos1 написа:

Мдамм,12 е вече изискването за рам,зя нормален гейминг :) .Аз се чудя,дали ще има ефект ако взема по-бърза памет

Повечето винаги е добре дошло, дори да не ти върши работа на 100%. Преди година правих тестове и с паметта - 1066, 1333, 1600, 1700 MHz  с Xeon E3-1230V2. Голяма разлика има между 1066 и 1333. До 1600 разликата е много малка, а от там нагоре да не говоря. И това при доказано зависимите игри на Codemasters  от РАМ паметта. 

преди 6 часа, lindroos1 написа:

Както и очаквах.Моята 290х си остава добра карта.Проблема не е в нея.Паметта ми е бавна (1333) ,но основният проблем е процесора.Вторник ще е при мен 2500 k, остава дъно дя поръчам.Ще клокна и ще видим 

Стига лъга хората,а ходи си пиши домашните.Какъв историк и програмист си,като си ученик! Каква 290Х,кат взе на старо 280Х ,подпис-Gigabyte m5a78 / Fx 6300 BE / Sapphire r9 280x dual-x / Wd black 1tb / Evo 212 / 1Х8 GB Adata 1333 Mhz / Phantom 410 / Acer 21.5" H226hql LED /.

преди 12 минути, Qnko222222 написа:

Стига лъга хората,а ходи си пиши домашните.Какъв историк и програмист си,като си ученик! Каква 290Х,кат взе на старо 280Х ,подпис-Gigabyte m5a78 / Fx 6300 BE / Sapphire r9 280x dual-x / Wd black 1tb / Evo 212 / 1Х8 GB Adata 1333 Mhz / Phantom 410 / Acer 21.5" H226hql LED /.

ътхът5хътхъттъхътхнътхебаси тъпия форум. Тоя цитат как се маха от поста?

• Автор
преди 17 часа, Qnko222222 написа:

Джони,ис дат ю?Ай мах са,нямам нерви за глупаци като тебе.280-ко го продадох отдавна.Ей,не си намери живот бе.

Какво удоволствие ти доставя да дойдеш,да оплюеш темата?Ти си такъв,онакъв си,ем какво ти влиза в работата?Има тема в която се пита нещо,ти идваш да се дъхаш тука.Палячо.Не зная от какви комплекси си гонен,но определено са жестоки.

Та,благодаря на всички отзовали се.В крайна сметка е поръчан 2500к,поръчах още 4 рам,и z77 на асус.Предложението за бира още важи :P

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

А честито. Сега остана и да подкараш игрите :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.