Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си я върна?

Featured Replies

За да не пиша абсолютно същото нещо ще го копирам от сайта spodeli.net

Цитат

Аз съм мъж, на 23г., имам сериозна приятелка от 2 години, през които бяхме много щастливи, много хубави моменти и спомени сме изживяли заедно. Говорили сме и за бъдещето и се кълнехме един на друг, че сме открили своите половинки. Като всяка двойка сме имали и проблеми и скандали, но много рядко. Последният беше около Нова година, когато бяхме пред раздяла, но всичко се оправи и от тогава всичко вървеше "по мед и масло". Пътувахме насам-натам, дискотеки, излизания, романтика, накратко казано "беше супер". Всичко беше много хубаво до момента, в който преди 2 седмици тя 2 дни не ми вдигаше телефона, като на 3тия ми изпрати СМС - не се сърдя, просто искам да съм си сама. След 5 дни се чухме и се разбрахме да се видим. На въпросната среща тя разби всички мои мечти, като каза че от 2-3 месеца, започнала да не изпитва същите чувства и едва ли не стои с мен на сила.. Нямало я тръпката и такива неща (като през това време имахме много хубави моменти, рождени дни, подаръци и т.н.). Не съм допускал никога да навлезем в някакво еднообразие и скука. Постоянни малки подаръчета и т.н. Разбрахме се да помисли още малко известно време. Мина седмица и се чухме и разговора протече по същия начин. Опитах да и припомня голяма част от хубавите ни мигове заедно, с надеждата да и върна чувствата, но тя прояви пълна безчувственост и дори не проля и сълза (а принципно е много чувствителна). В края на разговора се разбрахме засега да поддържаме връзка, като приятели... Но аз го правя единствено с надеждата, че нещо ще стане и пак ще пламне любов. Най-логичното обяснение е да е срещнала друг, но съм сигурен, че не е така, защото ние на практика почти живеехме заедно и бяхме свикнали да сме в постоянна връзка, когато не сме заедно и си имахме доверие. 

При мен ситуацията не беше със SMS, а просто ми каза, че иска да е сама това беше само. Какво да правя кажете ми.. направо съм отчаян.

• Отговори 64
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 9 минути, Alex&Vanko^ написа:

Тя ли командваше? Вижда,че си слаб и страдаш! Като я няма тръпката значи си станал различен и предвидим! Изненади с подаръци е нещо банално не че не ги обичат!

Не. Коя тръпка? Подаръци не приема така ми каза....... Не знам какво да правя.....

• Автор
преди 10 минути, Alex&Vanko^ написа:

Редактирах се! Безразличен скучен еднообразен за нея! Щот си мисли че така искаш да я спечелиш с подаръци да си я върнеш.

Аз и казах, че ще се променя. Тя продължава да твърди, че иска да е сама не разбирам. Какво ще ме посъветваш? 

преди 11 минути, Alex&Vanko^ написа:

Омръзнал си й.Няма какво да си кажете повече.

Тъкмо това щях да напиша.

Няма смисъл да се мъчиш, щом не те иска, каквото и да направиш няма да й се промени решението.

• Автор
преди 10 минути, potrebitell написа:

Тъкмо това щях да напиша.

Няма смисъл да се мъчиш, щом не те иска, каквото и да направиш няма да й се промени решението.

Не може да няма начин. Все още се надявам поне малко, че мога да си я върна. Не ми убивайте надеждата. Трябва да има начин нали?

Автора даже си няма на идея какъв е късметлия. Трябва да минат години обаче за да ме разбере.

• Автор

За да ти каже,че насила е с тебе иска да подчертае едва ли не от състрадание.

Трябва да ми разкажеш повече за нея за да измисля нещо! Нещо глупаво и смешно може да подейства!

Ми най-вече обича да рисува. Не знам какво по-точно искаш да ти разкажа.

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

Автора даже си няма на идея какъв е късметлия. Трябва да минат години обаче за да ме разбере.

Наистина не те разбирам, моля те обясни ми.

преди 10 минути, Spaider написа:

Наистина не те разбирам, моля те обясни ми.

На този етап колкото и да ти обяснявам няма да ме разбереш. Радвай се на свободата и знай че жената е създадена само да те ядосва.

Аз на твое място хич няма да губя време ама ще започна да се оглеждам в някоя и задължително по висока топка от нея.

• Автор
преди 10 минути, Alex&Vanko^ написа:

Дай на личен ако искаш ми пиши! Без да я познавам как да ти дам решение?Много работи трябва да знам! Черти от характера, поведение!

Ще ти пиша.

Надявам се да се включат още хора в темата, защото наистина съм отчаян, не съм ял, не ми се спи и това е само малка част.......

преди 10 минути, BMW Маниак написа:

На този етап колкото и да ти обяснявам няма да ме разбереш. Радвай се на свободата и знай че жената е създадена само да те ядосва.

Аз на твое място хич няма да губя време ама ще започна да се оглеждам в някоя и задължително по висока топка от нея.

Надявах се да ми обясниш, наистина искам да знам, затова те моля.

Тя ми каза, че не знае какво иска. Как трябва да го разбирам това.......?

преди 25 минути, Spaider написа:

Аз и казах, че ще се променя. Тя продължава да твърди, че иска да е сама не разбирам. Какво ще ме посъветваш? 

Вече не може да си я върнеш. Просто продължаваш напред. Друг вариант няма.

• Автор
преди 9 минути, Емил Костов написа:

Вече не може да си я върнеш. Просто продължаваш напред. Друг вариант няма.

Защо мислиш така? Трябва да има поне малък шанс?

Не казваш какви проблеми сте имали като двойка и за какво са били тези скандали. Освен това тя ти е казала, че стои с теб насила и че вече няма тръпка. Не виждам какво има да връщаш. Просто продължаваш напред. Това е начина. Ще има и други жени в живота ти. Това да ти е проблема.

преди 51 минути, Spaider написа:

За да не пиша абсолютно същото нещо ще го копирам от сайта spodeli.net

При мен ситуацията не беше със SMS, а просто ми каза, че иска да е сама това беше само. Какво да правя кажете ми.. направо съм отчаян.

Ами дай й време.   Може наистина да иска да остане сама известно време .

Нека се "наместят " решения , емоции , чувства .. 

Всичко като ":съвети" едва ли ще ти помогне , имайки предвид , че потребителите не познават 'хронологията на вашите събития".

преди 12 минути, Spaider написа:

Надявах се да ми обясниш, наистина искам да знам, затова те моля.

Човек без да те отчайвам но е изгубена кауза каквото и да опитваш. Правя това убедително заключение само по изписаното от теб по темата.

Но нищо кой знае какво не е станало, такива работи се случват постоянно. Просто твоя човек си е променил приоритетите и е взел окончателно решение.

Сега ти ако си мъж на място трябва да направиш така че в най скоро време да почне да съжалява за тоя си ход.

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Ами дай й време.   Може наистина да иска да остане сама известно време .

Айде не му давай кухи надежди. Трябвало да остане сама !!! Жените са като маймуните. Докато не се хване за друг клон не се пуска от първия.

• Автор
преди 12 минути, Alex&Vanko^ написа:

Да това го имам предвид да излезе с най-добрата й приятелка!

Това няма как да стане. Невъзможно е.

преди 15 минути, BMW Маниак написа:

Човек без да те отчайвам но е изгубена кауза каквото и да опитваш. Правя това убедително заключение само по изписаното от теб по темата.

Но нищо кой знае какво не е станало, такива работи се случват постоянно. Просто твоя човек си е променил приоритетите и е взел окончателно решение.

Сега ти ако си мъж на място трябва да направиш така че в най скоро време да почне да съжалява за тоя си ход.

Ей така изведнъж, от нищото...... До преди 1 седмица нямаше абсолютно нищо....... :crying10:

Да това го имам предвид да излезе с най-добрата й приятелка!

Не е задължително. А си представи че е някоя грозотия.  И моята ученическа любоф така беше направила. Новия и приятел какъв кавалер бил, къде я водил с жигулата, къде и плащал тоалетните по баровете ама след има няма две години като ме видя във vw корадо де в окръжен град от 500 хил. бяха само 4 и разбра че е направила много сериозна грешка.

преди 11 минути, BMW Маниак написа:

Айде не му давай кухи надежди. Трябвало да остане сама !!! Жените са като маймуните. Докато не се хване за друг клон не се пуска от първия.

Ами на мен примерно ми се е случвало .. Да искам да остана сама ... и не защото се е прекъснала тръпката или се е появил друг - Не !

Просто бях наранена.

Спестих му 'причината" .. простичко казах , че искам да остана сама .

Исках сама да си "ближа" раните ..

Но каквото и да гадаем .. не знаем как стоят "отношенията" при автора .

• Автор
преди 9 минути, _sirena_ написа:

Ами на мен примерно ми се е случвало .. Да искам да остана сама ... и не защото се е прекъснала тръпката или се е появил друг - Не !

Просто бях наранена.

Спестих му 'причината" .. простичко казах , че искам да остана сама .

Исках сама да си "ближа" раните ..

Но каквото и да гадаем .. не знаем как стоят "отношенията" при автора .

Кажи какво искаш да знаеш...... 

Тя ми каза, че има нужда от приятел до себе си отколкото да има връзка.

Чакай това ще е театър, не сериозно! Защо да не е възможно? Обаждаш се и излизате! Ако я заболи ще клекне!

И кога смяташ, че ще ни види?

• Автор
преди 9 минути, Alex&Vanko^ написа:

Като й се натрапите пред очите двамата.Тя трябва да види,че имаш друг вариант,че си силен и непукист. С молби и на колене не става работата!

Лошото е, че най-добрата и приятелка не живее тук, а и това и е най-добра приятелка. Много ясно, че няма да се навие.

преди 11 минути, Spaider написа:

Кажи какво искаш да знаеш...... 

Тя ми каза, че има нужда от приятел до себе си отколкото да има връзка.

Ако те иска само като "приятел" ..твърде вероятно е тръпката да е избледняла .. Обичайно жените го споделят по "този начин " , за да звучи "меко" и да не се 

драматизира . Спестяват сълзи и конфликти на "финала" .  Възможно е да изпитва и някакъв страх , да разкрие обективния "повод" , ако зад него стои зараждаща се нова връзка .

Каквото и да ми споделиш тук  ще бъде недостатъчно за да оформя "реална картина' .. очи в очи и последователно изграждане на образ за връзката ви ми е 

нужна .  В момента просто "подавам' традиционни " общи "посоки" на размисъл ..   А ти от тях , можеш да откриеш "парченцето " за личния си "пъзел ".

• Автор
преди 18 минути, _sirena_ написа:

Ако те иска само като "приятел" ..твърде вероятно е тръпката да е избледняла .. Обичайно жените го споделят по "този начин " , за да звучи "меко" и да не се 

драматизира . Спестяват сълзи и конфликти на "финала" .  Възможно е да изпитва и някакъв страх , да разкрие обективния "повод" , ако зад него стои зараждаща се нова връзка .

Каквото и да ми споделиш тук  ще бъде недостатъчно за да оформя "реална картина' .. очи в очи и последователно изграждане на образ за връзката ви ми е 

нужна .  В момента просто "подавам' традиционни " общи "посоки" на размисъл ..   А ти от тях , можеш да откриеш "парченцето " за личния си "пъзел ".

Не знам какво да кажа, вече. 

Не съм ял, не съм спал, само тя ми е в главата. Не мога да изляза навън, защото няма с кой, заебах си всичките приятели и няма до кого да упра сега. Тя ми каза, че иска всичко да е по старому т.е. иска да е със старите си приятели, защото и липсвали както и да прекарва повече време с техните. Т.е. иска всичко да е както преди да тръгнем. Така го разбрах аз.

преди 28 минути, Spaider написа:

Не знам какво да кажа, вече. 

Не съм ял, не съм спал, само тя ми е в главата. Не мога да изляза навън, защото няма с кой, заебах си всичките приятели и няма до кого да упра сега. Тя ми каза, че иска всичко да е по старому т.е. иска да е със старите си приятели, защото и липсвали както и да прекарва повече време с техните. Т.е. иска всичко да е както преди да тръгнем. Така го разбрах аз.

От споделянето Ви разбирам , че изпитвате Силна страст и привързаност към това момиче и че тя се е превърнала в "целия Ви свят" .

За да 'желае да върне нещо от стария си начин на живот "  , Усещам , че е имало и някакво ограничение , с което се е съобразявала .

Това вече Вие си го знаете , Вие можете да си го прецените.

Ами бих Ви оставила като съвет следното :

Ако Ви е трудно да свикнете с внезапна "раздяла" , приемете нейните условия и дайте "простор" и свобода , дори да Ви е трудничко.

Не я "притискайте" за обяснения и "положения" .. има "опасност" да я загубите по-бързо , отколкото очаквате.

Изчакайте ..  Намерете си подходяща компания , излизайте , забавлявайте , Събирайте сили да "преживеете" една такава раздяла .

Животът е срещи и раздели ! 

Просто 'подгответе " Себе си , за какъвто и да е 'Развой' .. 

Не се Вкопчвайте като "удавник за сламка " .. Може това момиче да не  е Вашето Момиче . 

Може просто да е било нужно да имате връзка с нея , за да се Подготвите за Следващата Романтична Среща .. която може да Точно за Вас !

Насила Хубост не става . Клише е .. но е Истина ... 

Успех !

• Автор
преди 11 минути, _sirena_ написа:

От споделянето Ви разбирам , че изпитвате Силна страст и привързаност към това момиче и че тя се е превърнала в "целия Ви свят" .

За да 'желае да върне нещо от стария си начин на живот "  , Усещам , че е имало и някакво ограничение , с което се е съобразявала .

Това вече Вие си го знаете , Вие можете да си го прецените.

Ами бих Ви оставила като съвет следното :

Ако Ви е трудно да свикнете с внезапна "раздяла" , приемете нейните условия и дайте "простор" и свобода , дори да Ви е трудничко.

Не я "притискайте" за обяснения и "положения" .. има "опасност" да я загубите по-бързо , отколкото очаквате.

Изчакайте ..  Намерете си подходяща компания , излизайте , забавлявайте , Събирайте сили да "преживеете" една такава раздяла .

Животът е срещи и раздели ! 

Просто 'подгответе " Себе си , за какъвто и да е 'Развой' .. 

Не се Вкопчвайте като "удавник за сламка " .. Може това момиче да не  е Вашето Момиче . 

Може просто да е било нужно да имате връзка с нея , за да се Подготвите за Следващата Романтична Среща .. която може да Точно за Вас !

Насила Хубост не става . Клише е .. но е Истина ... 

Успех !

Благодаря адски много ми помогна. Утре мисля, да и предложа да излезем и да поговорим. Ще пиша какво е станало. :)

преди 1 час, Spaider написа:

Това няма как да стане. Невъзможно е.

Ей така изведнъж, от нищото...... До преди 1 седмица нямаше абсолютно нищо....... :crying10:

Не е било отведнъж и от нищото . Проблема или проблемите са се трупали доста дълго време и в един момент резултата е налице. Просто ти не ги виждаш или не си ги видял, или пък просто не искаш да ги приемеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.