Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си я върна?

Featured Replies

преди 9 минути, Spaider написа:

Пари кой ли има пари в България. Кола имам.

Просто от любопитство да те питам. Какъв е автопарка при новите и приятели с които се чувства много щастлива ? Везните в полза на кой са ?

• Отговори 64
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 11 минути, BMW Маниак написа:

Просто от любопитство да те питам. Какъв е автопарка при новите и приятели с които се чувства много щастлива ? Везните в полза на кой са ?

Няма автопарк.... 

преди 16 минути, Spaider написа:

Няма автопарк.... 

Много си я загазил тогава.

• Автор
преди 1 час, BMW Маниак написа:

Много си я загазил тогава.

:lol6:

на 7.11.2015 г.,, Spaider написа:

Не може да няма начин. Все още се надявам поне малко, че мога да си я върна. Не ми убивайте надеждата. Трябва да има начин нали?

Надявай си се, но тормозиш само себе си, докато тя най-вероятно се среща с друг. Дори да стане чудото и съберете отново (бих бил крайно изненадан, ако това се случи!), тая работа ще е все "кърпена" и едва ли ще издържи дълго. В случая има и положителен момент - не сте създали дете, за това помисли ли?

Още в момента, в който се почнали с клетвите за вечна вярност е трябвало да ти "светне крушката" (не, не те упреквам), че нещо не е наред във връзката. После е било вече късно за каквото и да било. Жената е тази, която избира с кого ще прекара живота си или поне част от него. После ловко манипулира връзката, уж прехвърляйки инициативата на партньора си, колкото да се изпълни ритуала с искането на ръката, колкото и последното днес да е по-скоро образно казано.

Момко, на 23 г. си, не си губи времето да гониш Михаля. Огледай се наоколо и ще намериш друго момиче, дано да случиш с него. Ако пък не - има милиони...

Много е грозно да казваш, че хубавицата е само една.... единствена. В психотестовете за шофьор новата програма е вмъкнала и такъв въпрос с допълване на изречението в многоточието. "Повечето жени са ...............". Резултатът показва, че всички мъже отговарят с "красиви". :)  Повел си една и смяташ, че е само тя...? Само защото ти е обърнала внимание ли?

• Автор
преди 1 час, Mlechko написа:

Много е грозно да казваш, че хубавицата е само една.... единствена. В психотестовете за шофьор новата програма е вмъкнала и такъв въпрос с допълване на изречението в многоточието. "Повечето жени са ...............". Резултатът показва, че всички мъже отговарят с "красиви". :)  Повел си една и смяташ, че е само тя...? Само защото ти е обърнала внимание ли?

Може би не зная...... Обръщаше ми адски много внимание и беше много мила.

За да се махне от теб има причина. Може би ще я видиш или разбереш след време. Живота не е гаден. Правим си го гаден и труден само ние самите. На 23 години си. Прекрасна възраст да направиш каквото трябва и каквото искаш.

преди 18 часа, Spaider написа:

... Обръщаше ми адски много внимание и беше много мила.

Омръзнало ѝ е или се е преориентирала към друг. Ако жена реши да си тръгне, не можеш я спря по никой начин, а и не е препоръчително да опитваш, защото ще намери начин да ти стъжни живота. Защо ти е нужно това?

Всички сме минали по тоя път, нито си пръв, нито последен. Колкото по-бързо я забравиш, толкова по-добре за теб, но това не означава да се самобичуваш и да си ближеш раните. Тъкмо напротив - слагай чертата и се огледай наоколо, единственият начин е сам да си помогнеш.

преди 20 часа, Spaider написа:

Тя каза, че вече няма чувства към мен. Мога ли по някакъв начин да ги върна?

Чудя се защо ли изобщо изписахме 3 страници по темата...

преди 47 минути, hlevoust написа:

Чудя се защо ли изобщо изписахме 3 страници по темата...

Да! Аз още повече се чудя!

Да му дам моята баба та да миряса това момче-мераклийче! Хем на него ще му омекне, хем на мен - ще ми олекне!

преди 9 минути, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

...Хем на него ще му омекне, хем на мен - ще ми олекне!

Ама не казваш какво мисли бабата по въпроса ;)

преди 12 минути, hlevoust написа:

Ама не казваш какво мисли бабата по въпроса ;)

Какво мисли бабата по въпроса? Оооо! Тъй ще се зарадба на младичко, тъй ще го омачка, че ще му мине мерака за ЖЕНА!

Да, ама в един момент ще си погледне ЕГН-то, после ще дръпне килимчето на момъка и ще се върне да тормози пак тебе! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.