Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

извинявам се ако има и друга такава тема но сам нов в саита .. та кам вапроса ми .. от скоро се занимавам с компютарни езици и програмиране научих до някаде хтмл искам някои по-напреднал да ми каже добре ли сам се справил .. ето и саита които направих: http://eminemfensyte.hit.bg/entry.html

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бравос, но имам един съвет - направи същия сайт обаче с www.ovo.bg много е добър, дава ти 400 мегабайта, ако влизат хора се овеличава :eek:

Бравос, но имам един съвет - направи същия сайт обаче с www.ovo.bg много е добър, дава ти 400 мегабайта, ако влизат хора се овеличава :eek:

благодаря ше го направя

ее аиде ако мое всеки да си оставя мнението ..

извинявам се ако има и друга такава тема но сам нов в саита ..

та кам вапроса ми .. от скоро се занимавам с компютарни езици и програмиране научих до някаде хтмл

искам някои по-напреднал да ми каже добре ли сам се справил ..

ето и саита които направих:

http://eminemfensyte.hit.bg/entry.html

Бравос, но имам един съвет - направи същия сайт обаче с www.ovo.bg много е добър, дава ти 400 мегабайта, ако влизат хора се овеличава :cool:

ее аиде ако мое всеки да си оставя мнението ..

Българският е официален език в Калдейта.

Езикът, който използвате тук, затруднява общуването с вас...

Българският е официален език в Калдейта.

Езикът, който използвате тук, затруднява общуването с вас...

Извинявам се.Нов съм :wors:
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте. Много хора ми казаха, че сайтът, който разработвам в тази черна гама не е добър - много хора като видят черно и бЕгат. Затова го преработих - в бяло и HTML5 compatible - мисля, че така е по-добре, но все пак искам да чуя и други мнения :) original - http://gravirane.pulslight.net new version - http://gravirane.pulslight.net/beta Като тепърва ще добавя още някои дребни елементи - да стане по-интересен за посетителите. Въпросът ми сега е само за гамата ;)

Редактирано от mapko (преглед на промените)

Публикувано изображение

Ако всички тези ЕГНета са на реални хора................

си плачеш за наказание и глоба.

Сайта не е лош забелязах и няколко правописни грешки успех.Черното ми харесва повече.

Ако всички тези ЕГНета са на реални хора................

си плачеш за наказание и глоба.

Сайта не е лош забелязах и няколко правописни грешки успех.Черното ми харесва повече.

1. Не са на реални хора - това се подразбира :) Но съм сигурен, че все пак бяха замазани цифрите - явно при последния ъпдейт нещо се е объркало и са се качили по погрешка - ще го оправим :wors:

2. Текста не съм го писал аз - занимавам се само с дизайна на сайта - но сега ще разгледам по-подробно и ще го оправя.

Мерси за мнението :wors:

И аз тъкмо завърших едни сайт и искам малко мнение и препоръки. Самоука сам и предполагам , че за начинаещ съм се справила горе долу добре. Много ще бъда благодарна www.bgcargo.com На по горния потребител ще кажа, че и на мен ми харесва повече в черно - само пък там не ми харесва че бутоните са много близо един до друг.

И аз тъкмо завърших едни сайт и искам малко мнение и препоръки. Самоука сам и предполагам , че за начинаещ съм се справила горе долу добре.

Много ще бъда благодарна www.bgcargo.com

Дизайна ме кефи - с това кафяво ми харесва.

Всъщност единствената ми забележка е на началната страница - гадно е, че долу вляво където пише Бизнес пътуване до... можеш да цъкнеш само на едно малко квадратно бутонче - в първия момент се обърках...

Дизайна ме кефи - с това кафяво ми харесва.

Всъщност единствената ми забележка е на началната страница - гадно е, че долу вляво където пише Бизнес пътуване до... можеш да цъкнеш само на едно малко квадратно бутонче - в първия момент се обърках...

Благодаря, прав си - ще направя цялото да е бутон - не само малкото квадратче ;)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Бих искал да ми дадете мнение за дизайна на този сайт =]

Благодаря предварително.

Публикувано изображение

След като видях това, първата ми работа беше да натисна Публикувано изображение.

Редактирано от v3n710l1n (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Отдавна не бях влизал тук, но виждам, че хората питат, а няма кой да им отговори...

Ще се опитам да заделя малко време, за да коментирам около последните няколко въпроса, и без това мачът е скучен... :D

Здравейте хора, имам едно семпло дизайнче на тема сноуборд, та искам да знам какво мислите! ;)

http://picbg.net/img.php?file=b9a7307c86fb4162.jpg

Здравей!

Като цяло ми харесва как си съчетал цветовете и стила на самия интерфейс. Също на места много добра типография.

Това което мога да ти дам като съвет е пропорционално да променяш размера на снимките (виждам, че повечето от тях са сплескани).

Също така - ако всичко това което си дал като пример е под една страница ми се струва, че съдържанието е смъкнато прекалено надолу... Изведи го наяве.

Здравейте.

Много хора ми казаха, че сайтът, който разработвам в тази черна гама не е добър - много хора като видят черно и бЕгат.

Затова го преработих - в бяло и HTML5 compatible - мисля, че така е по-добре, но все пак искам да чуя и други мнения :wow:

original - http://gravirane.pulslight.net

new version - http://gravirane.pulslight.net/beta

Като тепърва ще добавя още някои дребни елементи - да стане по-интересен за посетителите. Въпросът ми сега е само за гамата :P

Здравей!

Гамата е супер, добре е съчетано всичко. По-горе си споменал, че си преработил дизайна в бяло, не знам какво си имал в предвид, но това очевидно не е бяло ;д както и да е...

Не знам защо търсиш мнение само за гамата, но според мен сайтът има други недостатъци и може би единствено гамата и подредбата му могат да си останат така.

И аз тъкмо завърших едни сайт и искам малко мнение и препоръки. Самоука сам и предполагам , че за начинаещ съм се справила горе долу добре.

Много ще бъда благодарна www.bgcargo.com

На по горния потребител ще кажа, че и на мен ми харесва повече в черно - само пък там не ми харесва че бутоните са много близо един до друг.

Като за начинаещ си се справила, но разбира се за професионален сайт на фирма има какво още да се желае.

Цветовата гама е супер.

Съдържанието е представено под много "сух" вид. Четливо е, но му липсват т. нар. "разграничения". Опитай да вмъкнеш headlines (h2) за заглавията и подзаглавията. По този начин ще подобриш разпознаването на уеб страницата от търсачките (SEO), а и в същото време ще разграничиш заглавията от останалото съдържание.

Страницата "Контакти" също ми се вижда леко постна. Всъщност на нея има много информация, но на пръв поглед всичко е просто текст - опитай се и тук да вмъкнеш разграничения. Например можеш да вмъкнеш форма за контакти, Google Maps, иконки връзващи се със стила и др... Можеш да разгледаш няколко фирмени сайта, за да видиш там как са поднесени нещата.

Здравейте! Бих искал да ми дадете мнение за дизайна на този сайт =]

Благодаря предварително.

Адски претрупан.

Снимките са супер, но някак си самият сайт не вдъхва професионално доверие на потребителя.

Здравейте.

Как ви се струва сайтът ми: http://www.lodiko.com/

Какво да добавя, какво да премахна, цветове, лого и т.н.?

Здравей!

Логото ти е хитро - шантаво. Подхожда си с темата на съдържанието.

Хедъра ми се вижда празен. Опитай да преместиш логото в ляво, така от дясно ще се отвори място за търсачката, която в момента ми се вижда "скатана" - сякаш не работи.

Предлагам ти да опиташ да качиш менюто с категориите малко по-нагоре (над тези слайдове).

Типографията е супер.

Това ми се наби на пръв поглед в очите. Другото си е супер :)

Здравейте, ще бъда благодарен за мнения и препоръки относно hardcoredesign.eu :)

За съжаление не мога да кажа нищо хубаво за този сайт.

Единственото което ми харесва е лого галерията :) .

• 1 месец по-късно...

Здравейте, много се чудих дали да поразпитам за мнения относно дизайна на сайта, който пуснах, но виждам, че фирмени/корпоративни сайтове не са проблем. Бих искал да разбера какво е мнението на посетителите като видят този сайт тъй като е първия сайт, който сам съм реализирал. Единственото нещо, което бих искал да кажа повече е, че сайта няма да работи на IE6, тъй като е проверяван според HTML5 и съм гледал да се придържам към CSS3, пък и IE6 е морално остарял вече браузър.

Редактирано от darkyto (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Добър ден,

На скоро пуснах този уеб сайт за уеб дизайн www.webcommunication.bg и ме интересува мнението Ви.

Може би по скоро ме вълнува дали одобрявате идеята в сайт за уеб дизайн да има на първоначална страница такъв голям банер.

Предварително Ви благодаря!

Добър ден,

На скоро пуснах този уеб сайт за уеб дизайн www.webcommunication.bg и ме интересува мнението Ви.

Може би по скоро ме вълнува дали одобрявате идеята в сайт за уеб дизайн да има на първоначална страница такъв голям банер.

Предварително Ви благодаря!

Голям банер? Няма проблем... поне за мен е приемливо и интересно. Въпросът май е какво ще ни донесе този банер. Ако ще трябва да гледам снимки на хора с бели ризи сред полянка, не мисля че ще ми е интересно.

Голям банер? Няма проблем... поне за мен е приемливо и интересно. Въпросът май е какво ще ни донесе този банер. Ако ще трябва да гледам снимки на хора с бели ризи сред полянка, не мисля че ще ми е интересно.

Благодаря Ви за коментара!

Сложих банера за да създам настроение в сайта.Ако сменя картинката смятате ли, че ще е по добре?

И също така ме вълнува дали портфолиото не е малко постно с тези четири картинки http://www.webcommunication.bg/портфолио

• 1 месец по-късно...

Здравейте, моля дайте мнение за този сайт. Приемам всякакъв вид критика и предложения. В момента съм на пето място в google, с амбицията да изляза пред уикипедия. Може да споделите опита си :rolleyes:http://xn--80adebfdatafo4ajriolexj9y.com

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, моля дайте мнение за този сайт. Приемам всякакъв вид критика и предложения. В момента съм на пето място в google, с амбицията да изляза пред уикипедия. Може да споделите опита си :)

http://xn--80adebfda...ajriolexj9y.com

Нищо не разбрах от сайта.

:lol6:

на бутоните вероятно трябва да оправите ъгълчетата.

Лично на мен не ми харесва отварянето на снимка в нов същия прозорец.

Има нови модерни методи, с които може да оправите галерията си без да имате знания по темата дори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.