Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Благодаря за съвета и поправката.Не го бях забелязал,вече е оправено.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде и аз да попитам за мнения. Ето го сайта за мебели и обзавеждане. Разглеждан доста сайтове за мебели, портали от подобен вид, и ми се струва, че този е ОК? По скоро бих искал да чуя за т.н. usability - лесно ли се навигира, лесно ли се намират менютата, лесно ли се четат текстовете. и такива подобни.

Много добре е направен.Навигирането е лесно.Намираш бързо това което търсиш,което е едно голямо предимство.Добре са разделени отделните категории продукти.

• 2 седмици по-късно...

Ето и дизаина и сайта : www.pro-housemusic.hit.bg Ето и другия дизаин на друг мой сайт : www.sspaceclub.hit.bg

Хубави са ,но зависи от съдържанието на сайта ...

Ето и дизаина и сайта : www.pro-housemusic.hit.bg

Ето и другия дизаин на друг мой сайт : www.sspaceclub.hit.bg

1. хора със слабо зрение има малко, намали го тоя шрифт

2. Горния банер, а и всички изображения, се прави една картинка по точен размер, не мащабиране в html!

Ами по една снимка какво можеш да кажеш....

Моля ви кажете какво мислите за тези дизайни

http://www.pic-bg.net/files/ok86cparks0zwquzi621.jpg

http://www.pic-bg.net/files/b5wvupc8cdlhcvzisg5e.jpg

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :ph34r:

Дизайни? Колко тъпо звучи на български. Проекти или какво мислите за двата дизайна. Куци са и двата. Първият го асоциирам с забърсан декомпресиран флаш сайт. Имено те имат подобна визия - всичко сбито, много текст и бонбонени цветове. Панорамата в шапката е обвита в зелена рамка, която в десния край е убита. В ляво квадрата с градиента би следвало да е лого, но къде по-лесно да мине номера с един пик на момини сълзи. Приветсвието защо е циганизирано? Welcome - един шрифт и цвят, а продължението в друг размер шрифт и цвят. Към луди ли се обръщаш? За да има разчупване долу си сложил снимка на лайкучка, обаче рамката й кучета я яли и стой като залепена. Предполагам си забравил да изключиш заключването в графичния редакор, защото долу зелените правоъгълници с заоблени краища стоят несиметрично в общия бял фон, бият в ляво. На всичко отогре малкият в дясно е приповдигнат от финалната линия и е едва с пиксел бяла рамка спрямо съседа си.

Browse topic би следвало да е меню. Форум ли ще бъде? Първият бутон с име галерия, третия раздели, за да догониш симетрия.След като има бутон контакти искам да знам кой сте вие. Разтегли менюто и добави този бутон. Така ще избегнеш асиметричното раззоложение по център.

Относно втория ще се хабя по-малко. Веднага си помислих, че е сканирана реклама от журнал за автомобили или опит на студент за такава. Почти 1/2 от площта е снимката с камиона! Приповдигнато лого с отровна сянка, прилича на стълбище. То и логото си е жив рендер с набит текст. Най-зле е шрифта на текста. Компютърните игри на 90-те бяха с такъв шрифт идва ли не тирът замязва на флаш игра. С този шрифт ме напрягаш и сори, обичам очите си повече пред напъните. Отново асиметрии в средата по размер, а сивo-лилавия квадрат ме плаши. Все едно ми е избил цвят на монитора,

И в двата сайта не виждам бутон за езиков интерфейс. Знам ли, може за австралийския пазар да ги готвиш.

успех

Сега правя много готин дизаин ,който според мен е 100 пъти по хубав от сегашния дано ви хареса скоро време ще го обновя целия сайт . За сега търся някой който желае да се присъедини към екипа да отговаря за графа Новини както в сайта така и във форума . Желаещите да пишат тук в темата

Много тежък фон (за последното). Имаш правописни грешки в хедърите на първите два проекта.

Защо пускате такива теми при положение,че има такава тук.

Какво мислите за дизайна

http://www.pic-bg.net/files/9fo1ml92uportw1eeo0f.jpg

Аз съм фенка на "Забранена любов"

Харесва ми,поздравления

Тук имаме и тема за сериала-питай и другите

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=97362

Публикувано изображение

Какво мислите за дизайна

http://www.pic-bg.net/files/9fo1ml92uportw1eeo0f.jpg

Скучен и прекалено детски, което е нормално за хоби - сайт с намек на блог. Всъщност розовото в средата е "изпран" цвят. Фонът можеше да бъде градиент. Неудачно заобляне на ръбовете и създаване на проблем - този ръкописен шрифт не е системен и на чужда машина ще гърми.

Супер си е :speak: две малки грешки

Смених шрифта и ето какво стана -

http://www.pic-bg.net/files/8b55cp4r41hrpodu7qcm.jpg

Какво ще кажете сега?

Сега се чете. Преди ръкописният шрифт натоварваше очите и аз изобщо не си направих труда да прочета съдържанието, но има още да се желае. Шрифтът стои като набит, прекомерно едър, хаотичен, без отстъп в синия овал с снимките. Може да се поработи за подобряване на визията.

Старият шрифт може да приложиш, ако го преобразуваш в графика (картинка).

В крайна сметка това все още е далеч от шаблон и остава засега снимка с размери 760х655 пиксела. Лично за мен, циганите в Пазарджик с такъв цвят боядисват фасадите на домовете си. Направи го градиент и без това животът ни се движи по градиента.

поздрави

Фона се слива с кутията за съдържание и притъпява ефекта на фокусиране върху нея. Лош подбор на шрифтове и лоша подредба като цяло. Липсва острота на дизайна - на места има ненужен блър ефект(недоизкусорено). Ако погледна като потребител, няма нищо което да ме задържи!

Много тежък фон (за последното).

Имаш правописни грешки в хедърите на първите два проекта.

Абсолютно правилно. :lol:

Hyperion, съгласен съм с тебе. От темплейтите поне ще се понаучат на това-онова.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.