Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Става,сигурно още не са толкова много потребителите,защото моментално ми отчете сваления трафик.В натоварените тракери става дори на следващия ден.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е здравейте форумци Публикувано изображение

Такаам преди 1 месец 1 приятел ми даде 1 системка на тракер,не беше нищо особенно доста работи за оправяне и какво ли още не :) Поработих малко със едни познати се получи това което виждате в момента.Все още има някой малки бъгчета и проблеми , но ще оправим всичко :)

И така сайта може да го видите тук http://trafic-zone.com/

Чакам вашите мнения и препоръки :)

Благодаря!

Не е всичко ОК.

Търсачката ти е най - долу, не и е там мястото. Тя трябва да бъде някъде по на горе!

Имаш повтарящи се категории (клипове). Може да не съдържат еднакви работи, но не смяташ ли че неопитните потребители може да се бъркат.

Иначе като цяло не е лош!!!

Порталът бе за няколко дена изключен, но отново е на линия :) www.l337z0n3.com

Никъде не видях името на човека който го е направил. Като визия не е лош, но има още много работа по него. Като имам напредвид че създателя му е на 15 год, Абе доста добра работа за такъв млад човек. Надявам се да уссмисли критиките и да продължева да учи.

Сега немога да го видя ако се махне ПРОКСИ защитата ще е супер защото от някой интернет доставчик осбено този на Министерството на образованието, нестава :speak:

Created by Ивайло Петров

All Rights Reserved 2008-2009 ® (намира се над footer-a)

Ставаше въпрос за първият пост, при представянето

В самият портал го видях че е написано!

Редактирано от scullBox (преглед на промените)

Не е всичко ОК.

Търсачката ти е най - долу, не и е там мястото. Тя трябва да бъде някъде по на горе!

Имаш повтарящи се категории (клипове). Може да не съдържат еднакви работи, но не смяташ ли че неопитните потребители може да се бъркат.

Иначе като цяло не е лош!!!

За търсачката ще видя каде да я сложа , но това за клиповете....едната категория е за музикални клипове,а другата си е за други клипчета :hush:

Ехо :P

Привет!

Харесва ми като дизайн! Но все пак, имам малка забележка. Става дума за жена (красива жена :)), която вероятно трябва да бъде лъчезарна. Та, логиката ми е, че черното изглежда малко подтискащо. :) Евентуално, ако е възможно background-а да стане бял, а логото - червено. Outer glow 15-25% на кръглото лого би придало сияещ ефект - невинност и символизиращо Слънце. :)

Това е личното ми мнение!

Поздрави!

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! :)

Ето сайт , който съм правил аз, очаквам мнението ви и идеите ви. ;)

По сайта ще ви посрещнат. Подобни сайтове Google категоризира като "сандък с пясък". Фреймовете са демоде и днес умишлено се отбягват. Набутал си гугъл търсачка в втори фрейм. Каква е идеята да я има? Стои като парцал.

Фотогалерията е примитивна с ужасни водни знаци. Никаква навигация.

Логото можеш да конвертираш в гифове (това важи за всички графики) за да улекотиш страницата и това листо на марихуана хвърля в смут. Зад медия очаквах клип от тубата, а то някакво силиконово девойче тип аватар.

Дискографията я няма, за какво е сложена тогава?

Входът ме посреща с пеперуда изпълнима само под IE, kоято никой сериозен сайт няма да използва. Никакъв намек за входен бутон. Забрани IE image toolbar-появата му дразни.

С думи прости. Дизайна е куц. Един сайт е преди всичко съдържание. Такова няма. Аз не разбрах коя е Тина от мижавото лексиконче-там яла бонбонки, очи зелени, бели рози и чанта Gucci". Не познавам девойката. Прилича ми на преживяла силиконова интервенция, овладяла тайните на изрусяването и готвеща се да бутне цените за сенас по черноморието с начална цена 50лв/час.

Приеми критиката ми за градивна

Здравейте,

дали бихме понахалствали малко и да Ви попитаме за мнението на ето този сайт

Клиентът ни е много несигурен и не ни дава почти никаква информация за това как иска да изглежда страницата му. Единственото, което намекна е, че не желае да прилича на другите подобни страници. Та очакваме Вашите мнения и критики. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Извинявам се на модераторите, моля преместете темата в удобно за Вас място. Не съобразих, че имаше отворена такава.

Сайтът е ужасен и той е своеобразен бенчмарк за PIII машини

Кой е иноватора да се тъпкат картинки по 407КВ и нагоре?

http://gdcoltd.byethost32.com/arras/images/img0040.png

http://gdcoltd.byethost32.com/arras/images/img0033.png (тази има воден знак и смърди на кражба)

http://gdcoltd.byethost32.com/arras/images/img0049.png

Това кара IE 6.0 да гърми. Входът или индексът http://gdcoltd.byethost32.com/arras/ е игра на нерви. За какво ми е да го гледам, след като http://gdcoltd.byethost32.com/arras/bg.html е същината. Десният бутон е за чайници и Opera го прави смешен, а страницата излишно утежнена с джава код.

Имам само една дума за фона-лайнян. Същото касае шрифта на текста и цвета му. Това далтонист няма как да прочете. Отказах се да напрягам очи измежду плетениците с ориенталски орнаменти. Все едно разчитам антиспам картинка. Бутони "Още" не работят.

Не вярвай на брояча от манафите на Тиксо.

Да се прави бизнес без свой домен е глупаво. В очите на клиента сте поредните мошеници. И защо от всяко кътче се набива на очи "Arras Design"?

Сайтът е ужасен и той е своеобразен бенчмарк за PIII машини

Кой е иноватора да се тъпкат картинки по 407КВ и нагоре?

http://gdcoltd.byethost32.com/arras/images/img0040.png

http://gdcoltd.byethost32.com/arras/images/img0033.png (тази има воден знак и смърди на кражба)

http://gdcoltd.byethost32.com/arras/images/img0049.png

Това кара IE 6.0 да гърми. Входът или индексът http://gdcoltd.byethost32.com/arras/ е игра на нерви. За какво ми е да го гледам, след като http://gdcoltd.byethost32.com/arras/bg.html е същината. Десният бутон е за чайници и Opera го прави смешен, а страницата излишно утежнена с джава код.

Имам само една дума за фона-лайнян. Същото касае шрифта на текста и цвета му. Това далтонист няма как да прочете. Отказах се да напрягам очи измежду плетениците с ориенталски орнаменти. Все едно разчитам антиспам картинка. Бутони "Още" не работят.

Не вярвай на брояча от манафите на Тиксо.

Да се прави бизнес без свой домен е глупаво. В очите на клиента сте поредните мошеници. И защо от всяко кътче се набива на очи "Arras Design"?

Благодарим за отговора. Доста ползвотворен. Същото, е или нещо подобно, казахме на разработчика, който се опитва да ни го пробута за нещо "красиво". Целта ни беше да видим дали обикновения потребител мисли по същия начин, както и ние. :):)

Такааам. С един мой приятел почнахме да правим един сайт, като трябваше той да направи дизайна, а аз кода. Ето го и линка ЦЪК Искам да озная мнението ви както и за това как се е справил моя приятел, така и как аз съм се справил.

PS. Сайтът не е е довършен все още. И искам да подчертая, че не бях съгласен с този фон, но се огънах :nono:

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

И искам да подчертая, че не бях съгласен с този фон, но се огънах :nono:

Дизайнът ми допада! :) Листенцата и бродериите се вписват доста добре. Относно фона - май по-добре ще е да не е с blur. Може би планинска снимка. Но ще зарежда дълго. Помислете и за някакви декори от "бродерия"...

Поздрави!

Дайте някое мнение за това ЦЪК :nono: Сайта е малко необичаен за BG пространството и като цяло за БГ публиката та може и по незапозатите да не схванат идеята му :)

Логото защо така бяга вдясно?!? Дизайна не блести с нищо, но поне не дразни и човек може лесно да се ориентира за основните неща.

Целта на самия сайт не е да впечатлява с дизайна а по скоро да придаде малко по свеж вид и вече останалото е ясно още от homepage :nono: Това за логото го чувам за първи път...При мен няма проблем,пробвах на различни резолюции като почнеш от 1024 та до 1680 ???

Целта на самия сайт не е да впечатлява с дизайна а по скоро да придаде малко по свеж вид и вече останалото е ясно още от homepage :) Това за логото го чувам за първи път...При мен няма проблем,пробвах на различни резолюции като почнеш от 1024 та до 1680 ???

На мен ми идва малко в повече това зеленото. Можеби ако се добави още някакъв цвят ще стане по-свежо. Другото е ОК. И на мен лого НЕ ми бяга никъде.

С опера бяга в дясно, заочва от средата, с ИЕ няма проблем. На пръв поглед наистина е в повече зеленото...но като мине малко време се свиква

Дизайнът ми допада! :huh: Листенцата и бродериите се вписват доста добре. Относно фона - май по-добре ще е да не е с blur. Може би планинска снимка. Но ще зарежда дълго. Помислете и за някакви декори от "бродерия"...

Поздрави!

Проблемът с фона наистина още съществува. Ще се радвам ако някой даде съвет как да се направи!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Точно и затова ти казах, че човек лесно се ориентира в сайта ти, т.е. лесно достига до информацията, която го интересува. А считам, че това е едно от най-важните неща в един сайт, независимо на каква тема е той. Иначе, да, вярно е, че гледам сайта през Opera и резолюцията ми е 1680х1050. ----- алекс - сложи за фон приятен, топъл цвят, който да не бие на очи или преливка от два цвята (градиент) и работата ще е ок. Няма нужда от никакви допълнителни шарении, и без това менютата са претруфени от листа, бродерии и цапаници. Приеми го като градивна критика, но не ми се връзват много тези листа в сайт за народна музика. Поне да бяха ноти и сенки от картата на България....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.