Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

какво ще кажете за това http://celuvki.my32.net

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей, как ви се струва новия ми проект: http://izteglimi.com на прав път ли съм тръгнал? :)

Хубав е сайта,само не ми харесва това "изтегли ми".Кой ще ми тегли? Публикувано изображение

Сайта е много хубав, но имам само една забележка към името: не е подходящо според мен .. :/ иначе е супер :)

Срещу "Изтегли ми..." има тапети ;) - става на въпрос за wallpaper-и. Ще има и поддомейни(един вид... раздели) за мелодии за телефони, както и други неща. Дизайна ще е подобен, като ще има минимални промени. Но с допълнителните неща не бързам. Искам първо да добавя едно доволно количество тапети, като обновяването няма да се прекъсва. И след това вече да се пристъпи към нещо друго. Домейна мога и да го сменя, не е проблем, но ми се стори интересен и удобен за ползване, когато сайта няма точно определена тема. Приемам предложения за име на сайта. Ако изникне нещо добро, може да се направи някоя промяна :)

Може би ако е izteglime.com ще звучи по-добре. :) Ако не е зает този домейн разбира се. Иначе изглежда много готино сайта и тапетчетата са красиви, изтеглих си ги! :) Слагай още и успех в начинанието! ;)

Смятам на ден по няколко тапета да слагам. Надявам се резолюциите са достатъчно на брой. Ако има по-специални нужди ще обърна внимание и на тях. :speak: Тапетите ги подбирам... да не са някакви... ей така колкото да има.

Здравейте,

може ли съвсем скромно да попитам за Вашето мнение за един дизайн. Ето и адреса. За сега линковете не работят, искам само да видя дизайна как е.

Здравейте,

може ли съвсем скромно да попитам за Вашето мнение за един дизайн. Ето и адреса. За сега линковете не работят, искам само да видя дизайна как е.

Не ми харесва.Много е шарено и цветовете който си подбрал не си подхождат.

Явно си ползвал някакъв готов шаблон, но карай... Разкарай всичките фонове, сложи го на мнооого блед фон отзад - нещо като фона на калдатата, само че жълто, лилаво или нещо от сорта. А да , и си оправи правописните грешки :)

ОК. 10х за забележките. Всъщност очаквах да са повечко. Разбира се още не е късно. Пооправих го малко сега. Я вижте как изгрежда цък

PS: И да добавя, не съм ползвал никакви шаблони и т.н. Единстветото, което е изплагиатствано е снимката в дясно.

Редактирано от nikolay86 (преглед на промените)

ОК. 10х за забележките. Всъщност очаквах да са повечко. Разбира се още не е късно. Пооправих го малко сега. Я вижте как изгрежда цък

PS: И да добавя, не съм ползвал никакви шаблони и т.н. Единстветото, което е изплагиатствано е снимката в дясно.

Сега фона е добре,но пак другите цветовете не ми харесват.Едно сиво,едно червено...

Също така има и правописни грешки,но тях без проблем ще ги оправиш.

ОК. Дай някакви цветови схеми. Идеята ми е там където са важните места да бъде с червено или някакъв друг привличащ вниманието цвят. Всичко останало като текст или графика да се откроява от "важното".

ОК. Дай някакви цветови схеми. Идеята ми е там където са важните места да бъде с червено или някакъв друг привличащ вниманието цвят. Всичко останало като текст или графика да се откроява от "важното".

Значи ще се опитам да обясня така че да ме разбереш.

"Добре дошли в нашия хотел" и "Изберете оферта за сезон 2008" искаш да привличат вниманието.Направи ги един цвят и двете,напримерно червен.Грозно е когато са различни.

Сиво с розово,зелено,жълто и кафяво хич не подхожда.Избери примерно два,три цвята който да си пасват.

Там където пише "свържете се с нас" го направи с фон както при "бързата резервация".Ще изглежда по-добре.

Публикувано изображение

Няма смисъл да се пише едно и също едно под друго.Избери едно от двете.

Друго,което сега забелязвам при думичката "български" буквата Л е по-надолу.Както и при думичката "начало"

Може да промениш и цвета на текста.Също знаците под цифрите би било хубаво да са като знаците там където пише езиците.

И още една забележка има прекалено много звездички.

Това е само пример,ти избери подходящите цветове.Всеки харесва различно.Само гледай да не е шарено.

Надявам се да си ме разбрал.

Значи ще се опитам да обясня така че да ме разбереш.

"Добре дошли в нашия хотел" и "Изберете оферта за сезон 2008" искаш да привличат вниманието.Направи ги един цвят и двете,напримерно червен.Грозно е когато са различни.

Сиво с розово,зелено,жълто и кафяво хич не подхожда.Избери примерно два,три цвята който да си пасват.

Там където пише "свържете се с нас" го направи с фон както при "бързата резервация".Ще изглежда по-добре.

Публикувано изображение

Няма смисъл да се пише едно и също едно под друго.Избери едно от двете.

Друго,което сега забелязвам при думичката "български" буквата Л е по-надолу.Както и при думичката "начало"

Може да промениш и цвета на текста.Също знаците под цифрите би било хубаво да са като знаците там където пише езиците.

И още една забележка има прекалено много звездички.

Това е само пример,ти избери подходящите цветове.Всеки харесва различно.Само гледай да не е шарено.

Надявам се да си ме разбрал.

Благодар ти за откровеното мнение. Ще се постарая да следвам "предписанието" ти.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Наскоро завърших един сайт но още ме притеснява малко как изглежда....

Ще съм ви много благодарен ако може да коментирате дизайна....

Линк към www.3dalarmsystem.com

Ето и от мен един дизайн за коментари:

http://img05.imgshare.eu/i/coveka/weblayout1_a07eb.png

Малко са ти прекалено големи банерите във горната част. Новините ако може да ги сместиш от лявата страна ще изглежда по добре. Горното меню за навигация ако може да го смалиш че е прекалено дълго....

Здравейте.

Наскоро завърших един сайт но още ме притеснява малко как изглежда....

Ще съм ви много благодарен ако може да коментирате дизайна....

Линк към www.3dalarmsystem.com

Това не ми прилича на сайт...има много неща,който могат да се направят по него.

Това не ми прилича на сайт...има много неща,който могат да се направят по него.

Здравей Iveta......

Мерси за коментара.... Ти потвърди мойте опасения че имам още работа преди да мога да го нарека завършен сайт....

Здравей Iveta......

Мерси за коментара.... Ти потвърди мойте опасения че имам още работа преди да мога да го нарека завършен сайт....

Еми извинявай ама с една таблица не се прави сайт, па камо ли да питаш за дизайн.
  • 2 седмици по-късно...
http://niki-03.com/ Какво ще кажете за сайта,надявам се да ви хареса. Ще съм ви много благодарен също ако ми дадете някой друг съвет за SEO-оптимизацията целта ми е да се индексира добре в google,да съм на първа страница: гнайс, гнайсови продукти. Благодаря предварително

http://niki-03.com/ Какво ще кажете за сайта,надявам се да ви хареса. Ще съм ви много благодарен също ако ми дадете някой друг съвет за SEO-оптимизацията целта ми е да се индексира добре в google,да съм на първа страница: гнайс, гнайсови продукти. Благодаря предварително

Значи, ще се отклоня малко от дизайна...

1.За Господин Симеон Саръев, дамите нямат значение: "Уважаеми Господа,"

2."Ние сме производители на природни камъни", не мислите ли че има противоречие - камъните хем са природни, хем ги произвеждате?

3.Разбира се има и поправка малко по-навътре в сайта: "Обекти осъществени с добит и обработен от нас Гнайс !"

Така... Освен дизайн на външният вид, сайтът трябва и да е със смислени текстови елементи!

А, иначе има неработещи или неправилно работещи бутони! Външният вид е добър!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Дизайнът определено не изглежда професионално добре.Препоръчвам ти една много подходяща книжка:Web design "Не ме карай да мисля" на Стийв Круг.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.