Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Абсолютно правилно. Публикувано изображение

Тц тц ... не те е срам ... Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, днес реших да си поиграя малко със един зимен дизайн ........ и ето какво се получи Домашен кулинар , мнения, препоръки ....... критики, каквото и да е!

Абе явно съм нещо пак в творчески запек, дайте идея какво да сложа на главната страница на един сайт, който разработвам, освен шапката не знам какво да сложа... :cant believe:. Ето снимка:

http://195.149.248.189:8080/2008-12-17/494...441d9_920x0.jpg

Помагайте идеи взимам всякакви ( стига да са на тематиката на сайта - спортни танци. )

Ако нищо не измислим в краен случей ще сложа просто откъси и препратки. :)

Какво мислите за този дизайн на сайт за недвижими имоти

- http://viktorian.deviantart.com/art/design...ate-V-106665960

Благодаря педварително!

Редактирано от volume11 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Честно казано, голяма шарения. Имаш и разминаване по редове, което се дължи на това, че някои от картинките са по-малки от останалите. Придържай се към няколко цвята, а не към всички цветовете на дъгата, ако мога така да обобщя. Използването на много анимации на едно място дразни, поне мен. Надявам се не съм те обидила.

Честно казано, голяма шарения.

Имаш и разминаване по редове, което се дължи на това, че някои от картинките са по-малки от останалите.

Придържай се към няколко цвята, а не към всички цветовете на дъгата, ако мога така да обобщя.

Използването на много анимации на едно място дразни, поне мен.

Надявам се не съм те обидила.

Благодаря за съвета!!!

Ще се опитам да го пооправя малко

• 2 седмици по-късно...

Така както разбирате от снимката правя сайт на вирма за недвижими имоти :hush: и малко забих на част от дизаина искам да ми кажете дали седът добре тези две кутиики в дъното (шарените ) ако не ми препоръчаите някои вариант , че съвсем забих :)

Може и да драснете някое мнение и съвет и за останалата част от дизаина.

Мерси ! :)

Публикувано изображение

Дано да съм уцелил раздела

Искам да представя сайта си : http://aown.eu

Информация

Сайтът представлява social bookmarksсайт ,на 1 седмица е и се надявам да се развие добре.

Премахнат е nofollow

Чрез добавяне на линк получаваш backlink от сайта :lol6:

Линковете са seo-friendly..Дизайна е опростен и възможно най-хубав.

Реклама

Цените за реклама са в раздел Реклама - Посети

Предлагам и размяна на линкове.Линка ви ще стои в Секция Посетете.

За контакти

Skype- ivelinborisov1

Телефон : 0894776165

E-mail - [email protected]

Благодаря ви предварително за коментарите.Очаквам най-вече критики.

• 2 седмици по-късно...

и а3 съм на същото мнение за шаренията мисля че идва в повечко по възможност вмъкни малко текст и подреди картинките Използваи <style type = "TEXT/css"> body { background-image: url(1.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position: center center; background-attachment: fixed; margin:0; margin:0; } </STYLE> и задаи някакв подходящ фон :handshake:

Редактирано от Asen06102 (преглед на промените)

мега кич

аз бих сменил backgrounda че това ярко червено .. Публикувано изображение и преподреди всичко

• 1 месец по-късно...

Какво Ви е мниението за сайта www.sms-prognozi.com пуснах го съвсем на скоро , но му липсва нещо.Ще съм благодарен на всички който изразът мнението си какво ще бъде най-добре да сложа още в сайта?

Редактирано от deni3 (преглед на промените)

Какво Ви е мниението за сайта www.sms-prognozi.com пуснах го съвсем на скоро , но му липсва нещо.Ще съм благодарен на всички който изразът мнението си какво ще бъде най-добре да сложа още в сайта?

Като начало би било добре да направите малко реклама на сайтчето със услугата на google и да има поне интерфейс и на англииски за да може много хора да се възползват от него не само във Бълагария и паричките ще потекат така мисля поне.. :snowballfight::jeer:Публикувано изображениеПубликувано изображение

Като начало би било добре да направите малко реклама на сайтчето със услугата на google и да има поне интерфейс и на англииски за да може много хора да се възползват от него не само във Бълагария и паричките ще потекат така мисля поне.. :jeer::PПубликувано изображениеПубликувано изображение

Единственото лошо нещо е че услугите за смс важът само за Бг Публикувано изображение а в най-скоро време ще пуснем в гоогле-то реклама(няма как) :snowballfight:
  • 4 седмици по-късно...

BurgasTalk.com - Форумът на бургазлии. Интресни теми за всичко случващо се в Бургас и около него. Системата, която задвижва форума е Invision Power Board - IPB,. Форумът има приятен дизайн, лесна навигация и прекрасни потребители. Регистрирайте се сега - отнема 30 секунди!

Има и опция за сваляне на клипчета от youtube.com директно в .mp4 формат, без да инсталирате каквито и да е било програми. Повече за тази опция можете да научите тук: http://vbox7.com/play:9af5c726

Заповядайте www.burgastalk.com

• 2 седмици по-късно...

http://theprodigy.free.bg/

Mалко проектче за училище, оценявам всякаква критика. Трябваше да е готов до утре и затова цялата информация е копирана от чужди места (главно wikipedia). Не успях да си изпълня всички цели, мисля след време да го преправя на php както ми беше началната идея - с авторски текст, хубава галерия, вградени клипчета, всички текстове, други инструменти и по-свестен бекграунд.

Редактирано от papabear (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.