Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Защо изобщо не е затворена темата Публикувано изображение

Aко всеки започне да пита за сайта му какво ще стане Публикувано изображениеПубликувано изображение:P

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

не ми харесва логото в шапката. другото явно е темплейт, но логото просто не пасва нито на широчина, нито като стил и е постно. тоя inner-grow не мисля че трябва да го има и то в такава степен. според мен това лого може директно да го махнеш при положение че горе-ляво имаш нещо като лого. или потърси некакви снимки на местото на това голямото да се въртят и ги направи с по-малък height (височина)

лол личи си че е правен на DW или друг WYSIWYG редактор -

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

.style13 {font-size: 18}

<a href="index.html">Начало</a></strong></em>

сигурно му е първи сайт. оставете го да диша. :P пич вземи некой темплейт от некъде ако не можеш по-свестен дизайн да направиш и го модни според нуждите ти. само да не го осакатиш :P

PS: там на начало трябва да седят HTML единици а не букви ама се тая. вижте си кода - http://www.etlaguna.hit.bg/

ама и друго не разбирам що тоя домейн дето е сайта съдържа фрейм дето го взима от hit.bg Публикувано изображение яко странно

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

http://miroslav-1994.hit.bg/ МОЯ НОВ САЙТ, Кажете добре ли се справям с HTML, дайте и съвети разбира се ;) НОВ СЪМ :baby:

С изключение на егоизма на автора, който е придобил външен вид, във всяко негово действие...Нищо друго не виждам като постижение!

Май, май нищо ново под слънцето. Прекалено искрящо и цветно. Много дразни погледа като се отваря и тези светкащи текстове са направо ... ами де да знам - меко казано побъркващи.

http://subtitrite.com/

http://subtitrite.com/ е сайт в който винаги можете да обсъдите някоя тема във форума, да научите някой нов и интересен филм, да търсите субтитри в каталога или търсачката,да намерите нови приятели или софтуер с който може да гледате,редактирате филми и субтитри :)

Сайта не е готова система, а е писан лично от мен в продължение на 3-4 месеца.Наистина се надявам да се развие защото положих доста усилия в създаването му.

Очаквам критики и мнения относно сайта като цяло :)

http://subtitrite.com/

http://subtitrite.com/ е сайт в който винаги можете да обсъдите някоя тема във форума, да научите някой нов и интересен филм, да търсите субтитри в каталога или търсачката,да намерите нови приятели или софтуер с който може да гледате,редактирате филми и субтитри :)

Сайта не е готова система, а е писан лично от мен в продължение на 3-4 месеца.Наистина се надявам да се развие защото положих доста усилия в създаването му.

Очаквам критики и мнения относно сайта като цяло :)

Амиии.....

лично на мен ми допада. Е разбира се има някои забележки, но иначе основната концепция е ОК. Малко ми е прекалено искрящо това зелено. Ако можеш да го умекотиш?! Можеби пак в зелената гама или да го смесиш с друг цвят. Хедъра много ми напомня на страницата на форум за The Sims 2. Ако може - промени го малко. Недей да слагаш толкова много листенца, цветченца, завъртулки и т.н.

Така и така си си "поиграл" с кода (както казваш) защо не вземеш да поразчупиш малко и основното меню. Нека се движи при преминаване на мишката или да променя цвета си или нещо от тоя сорт. На последно място, но не по важност - правописните (печатни) грешки. Прегледай целия сайт за такива и ги поправи. Не може да пише например "някоЙ права запазени". Няма такова нещо. Да не говорим, че думата Някои се пише с И, а не с Й.

Ами това е! За сега оправи тези малки аботи. Успех!!!

Редактирано от nikolay86 (преглед на промените)

@nikolay86 - Благодаря за съветите :)

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте,

вчера завършик последното си проектче. Всичко по сайта е авторско. Очаквам всякакви коментари.

www.4Pics.Info - Your Wallpaper Store...

Може да имам някоя грешка при mod_rewrite, но все още го уча и не ми е много лесно ;)

Редактирано от GainWard (преглед на промените)

Здравейте,

вчера завършик последното си проектче. Всичко по сайта е авторско. Очаквам всякакви коментари.

Може да имам някоя грешка при mod_rewrite, но все още го уча и не ми е много лесно ;)

Външен вид и функционалност на първи преглед, оценка: Отличен!

Здрасти,

Моето проектче: www.ins1de.com

Тематиката е онлайн игрички, а при регистрация получавате доста функций.

Това е от мен. Забавявайте се ;)

Chukni.net е един доста свеж сайт, чрез който можете да намерите приятни хора за запознанства, общуване, а защо не и нещо повече ? Направете си акаунт и си прекарайте незабравими мигове в сайта! Също така имаме и хороскоп, който се обновява често и дава информация за всяка една зодия поотделно. Надяваме се да ви бъдем полезни и да намерите това за което сте дошли! Приятно сърфиране в сайта!

http://chukni.net

мнения и препоръки Smile

Здравейте,

Тапетите, които си публикувал авторски ли са? Ти ли си ги правил, след като "Всичко по сайта е авторско.". Един съвет - понамали рекламите, много са, на пръв поглед изглежда, че сайта е колкото за тапети - толкова и за реклами ;)

Здрасти,

Моето проектче: www.ins1de.com

Тематиката е онлайн игрички, а при регистрация получавате доста функций.

Това е от мен. Забавявайте се :)

Много свеж вид има, не товари и е лесен за използване. Само малко е странен домейна. Иначе браво ;)

• 2 седмици по-късно...

................................

angelovarna,

а какво ще кажеш за моя Сайт, като разбирач? Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Здравейте сайта е следният www.gmania.info

Знам че е форум, но има някой модове които са писани а не теглени на готово !

Също така наградите които са обявени в сайта се печелят наистина !

Наградите са предоставени от истински спонсори !

А те са:

ROHAS TECHNOLOGY

eVarna

Онлайн магазин Натали

imag-bg.com

Има месечни награди които се печелят на всяко 15-то число

Сезонни награди за които още не е обявено как се печелят

Има и реферални награди

И награди от гласуването за спонсора

точки се печелят като се пишат мнения най вече

1 мнение = 5 точки

Искам да разбера вашите отзиви за сайта било то положителни или отрицателни

По скоро си направил реклама,отколкото търсиш мнение за дизайна.

По скоро си направил реклама,отколкото търсиш мнение за дизайна.

И аз така мисля! Постът по-скоро е с цел реклама. :P

Ето го и моят сайт.Кажете си мнението,хубаво или лошо.Критики и препоръки всякакви приемам.Темплейта е свален от интернет и съм го променял по мой вкус.Остава да напишете и своето мнение.Сайта си го правя в свободното време като хоби,затова няма точна насоченост.

Ето го и него:betoveni.100webspace.net

Причина за редакцията-смяна адреса на хост-а.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Ето го и моят сайт.Кажете си мнението,хубаво или лошо.Критики и препоръки всякакви приемам.Темплейта е свален от интернет и съм го променял по мой вкус.Остава да напишете и своето мнение.Сайта си го правя в свободното време като хоби,затова няма точна насоченост.

Ето го и него:http://betoveni.bg2.info/

Всичко е точно,но не се ли пише истории,а не историй и мистерии - мистерий?

След като всичко е на български по добре да пише "навигация",а не да е на английски!И защо го пише два пъти,не е необходимо.

Иначе сайта е супер,има доста интересни неща!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.