Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Споделям мнението ти а Translator-а. Интересно ми е някой китаец ако реши да пише на автора (тъй като сайта нали уж има такава версия), докъде ще стигне разговора ;)

В раздела 'любими' е една страхотна каша - всичко е на 1 ред.

От дейностите, с които се занимаваш - изграждаш уеб сайтове, браво ама ни един проект нямаш посочен, няма удобен линк за връзка към теб. Освен това и се занимаваш с топлотехника, похвално, ама работата става малко като с Ганчо берберина, дето като се прибере у тях прави ракети за НАСА.

Google от скоро научи да превежда от Българки и аз реших малко като закачка да го пусна това, особено китайския.

Пък за съдържанието няма какво да говоря. То се вижда че не е на ниво.

То за единия ред ми харесва че заема малко място и трябва човек с желание за да го прочете :P

Това за НАСА не го разбрах точно, но може да махна това че правя сайтове тъй като не е достатъчно престижно..

Благодаря за коментара. На мен ми харесва ама ми беше много интересно да разбера някой друг както го вижда.

http://www.sunoco-bg.com

Критиката е най- добрия учител Публикувано изображение

Мисля е си длъжен да потърсиш комерсиалното . Щом искаш да продаваш трябва да изглеждаш стабилен. Или махни сайта или го направи с някой изпитан вид. Само мнение. И цените са важни.. :)

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Относно sunoco-bg.com -> ако си решен сайта ти да запази сегашния си вид, един съвет - оптимизирай снимките. Много са тежки в момента. И ако това е сайт за моторни масла... намали бройката на снимките на автомобили. Помисли и над цвета на връзките, малко трудно четими са с този фон под тях. :P

Абе стига съм критикувал. Я ме покритикувайте и Вие малко: http://webtrail-bg.com

П.С. В най-скоро време смятам да сменя драсканиците, които съм сложил за фон, да кача безплатни материали за сваляне и да довърша раздела за линкове. Като блога смятам да го направя с дизайн, подобен на сайта.

Целта на сайта е да представи мен и моята работа, като и да има по някоя полезна екстра за посетителите.

Приемам всякакви идеи и препоръки.

Редактирано от angelovarna (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Повече прилича на реклама,но това е друг въпрос.За дизайна наистина е направен оригинално,но музиката не е за предпочитане.Ще повторя донякаде пост на един колега от kaldata,но си пристави че съм си усилил музиката на тонколоните и същевременно ми зазвучи друга музика(найстина приятна но....).

Повече прилича на реклама,но това е друг въпрос.За дизайна наистина е направен оригинално,но музиката не е за предпочитане.Ще повторя донякаде пост на един колега от kaldata,но си пристави че съм си усилил музиката на тонколоните и същевременно ми зазвучи друга музика(найстина приятна но....).

Не правя реклама, просто ми хареса сайта как е направен..

Кажете си мнението на бързо и кажете какво не ви 'аресва Публикувано изображение

новини

Кой го е правил това ? Надявам се хората, правили сайта да не са се засегнали по някакъв начин от XSS атаката, осъществена спрямо сайта. Целта беше откриване на пробив и съответно сигнализирането за съществуването му. :help:

Същото важи за http://bgsites.net . Моля хора използвайте htmlspecialchars или htmlentities за да се спасите от други подобни атаки и защите сесиите си не само чрез сесийни идентификатори ами чрез $_SERVER['REMOTE_ADDR'] или $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . За да научите повече за PHP сигурността прочетете книжката на O`Reilly - http://www.books.bg/book.php?ISBN=97895493...bi1qpgguhf5v9d7

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Кой го е правил това ? Надявам се хората, правили сайта да не са се засегнали по някакъв начин от XSS атаката, осъществена спрямо сайта. Целта беше откриване на пробив и съответно сигнализирането за съществуването му. :)

Същото важи за http://bgsites.net . Моля хора използвайте htmlspecialchars или htmlentities за да се спасите от други подобни атаки и защите сесиите си не само чрез сесийни идентификатори ами чрез $_SERVER['REMOTE_ADDR'] или $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . За да научите повече за PHP сигурността прочетете книжката на O`Reilly - http://www.books.bg/book.php?ISBN=97895493...bi1qpgguhf5v9d7

Аз и още 2-ма колеги сме го правили и проблема е фиксиран .

Вече колегите от отдела незнам какво ще предприемат спрямо този опит. :)

Кажете си мнението на бързо и кажете какво не ви 'аресва Публикувано изображение

новини

Чудя се, за какво стои големият червен правоъгълник над лентата за търсене?

Какво мислите за това сайтче. Цък ;)

Изглежда класически блог в спартанско изпълнение, с автори Сульо и Пульо, и по реда си. Идеята да пишеш в подобен стил е лична популярност. При duggme излиза, че е едноличен автор с подпис под всяка статията и правата съоветно са на duggme. Освен анонимност на автора, duggme развива плагиатщината. Да прелееш от друг сайт инфо с картинките е кражба.

Името http://www.novina.bg/duggme го прави наистина "сайтче". Има нещо куцо в заглавията. Водят до "Unable to connect" или в статии на трети страни. Пробвах го. Статията "Проба" е моя и заглавието води в "Добави статия". Моменталното публикуване дава възможност страницата да се изпъстри с цинизмии и прочие пошлости.

Няма ги традиционните болшевизми "Design by Sulyo & Pulyo", или copyright алабала.

Какъв е смисъла в http://www.novina.bg/duggme/images/corner2.jpg да се чете </html> ? Помислих го за бутон.

Липсва търсачка. Ако един ден сайта набъбне, ще се наложи листене като изоглавен, през което време ще ми поникнат нокти и косми от ушите.

Упсех

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Абе ако пак се пробвам да Ви хакна ще има ли проблем ;)

Абе ако пак се пробвам да Ви хакна ще има ли проблем :speak:

Ами незнам. Пробвай се :)

Дам сорка за флууда ама ... така мога да ти направя 2 милиона новини за 30 сек.

Дам сорка за флууда ама ... така мога да ти направя 2 милиона новини за 30 сек.

В момента със скрипт може и да успееш да направиш 100 -200 ама скоро само ще си мечтаеш Публикувано изображение

дам captch-ата ще свърши работа, но това трябваше да е първото, за което да помислиш. Като я сложиш може пак да пробваме :lol6: ПС: НЕ 200-300 ами както ти казах колкото искам в рамките на 30 сек от един скрипт ще ти направи толкова а при неколко кратно пускане... доста повече

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

На мен ми харесва..То на мен всичко изчистено ми харесва..Може би визията е малко 'ръбеста' за някой хора свикнали с шаренииите по сайтовете...

1) За дизайн не ми харесва 2) Бъгове - има и то пробиви в сигурността като XSS атаки и може би други минават без проблем

"Виж категорийте" ми прави впечатление... А дизайна също не ми харесва много...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.