Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

del

Редактирано от vesence (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами добре ще си резервирам повечето критики, ама бива ли да слагаш толкова големи картинки за background , също и JS часовник отдолу- махни го, хората си имат часовници на компютрите :).... обещах да си запазя повечето критики, затова стига толкова :)

Аз лично се стресирам като влеза там :speak: каква е тая музика бе, ако са ми силно пуснати колоните ще подскоча от стола Публикувано изображение да не говорим че това не е дизайн ами как да се изразя - гавра... много злеее....

Благодаря все пак за мнението.с времето ще търпи промени.Важното е,че аз съм доволна от себе си-както казах това е първи опит,нормално е да искам да опитам някои неща.

Редактирано от vesence (преглед на промените)

Ето го и моят сайт - www.l337z0n3.com В него ще намерите много полезни неща, като огромна търсачка, игри, безплатни sms и други.Но ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА Е: 1 ГИГАБАЙТ СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО ЗА КАЧВАНЕ НА ФАЙЛОВЕ, ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ РЕГИСТРИРА ! Посетете го, не се бавете ;)

Ето го и моят сайт - www.l337z0n3.com

В него ще намерите много полезни неща, като огромна търсачка, игри, безплатни sms и други.Но ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА Е: 1 ГИГАБАЙТ СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО ЗА КАЧВАНЕ НА ФАЙЛОВЕ, ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ РЕГИСТРИРА !

Посетете го, не се бавете ;)

Дизайнът е добър.

Ето го и моят сайт - www.l337z0n3.com

В него ще намерите много полезни неща, като огромна търсачка, игри, безплатни sms и други.Но ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА Е: 1 ГИГАБАЙТ СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО ЗА КАЧВАНЕ НА ФАЙЛОВЕ, ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ РЕГИСТРИРА !

Посетете го, не се бавете :)

Привет!

Откъм дизайн ми харесва, но домейн-името е крайно неподходящо и сложно за запомняне! Не е добра комбинация буквите да са написани като цифри...

Поздрави и успех!

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

Привет!

Откъм дизайн ми харесва, но домейн-името е крайно неподходящо и сложно за запомняне! Не е добра комбинация буквите да са написани като цифри...

Поздрави и успех!

Или по-точно казано името е разбираемо и лесно поменщо се от определена група хора, които чатят всеки ден и използват таквиа термини, но не и за всички. Никак не е представително, ако има за цел това, разбира се...

На мен пък дизайнът не ми харесва и не считам че има особен смисъл в такъв сайт. Не съм се регвал за да кажа, но считам, че и с 10ГБ нема да привлечеш потребители. И се чуда що бе аджеба админ инструментите ги има като връзки и за нерегистрирани потребители. Да не би да каниш някой да ги хакне?! ПС: Тази търсачка що бе аджеба на кирилицата казва: "Моля, не използвайте непозволени символи !" ?!

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Здравейте. Вчера пуснах в мрежата новия си сайт . Може ли да дадете мнения за дизайна и някакви препоръки ? А ето и самия сайт futbolisti.com

Здравейте. Вчера пуснах в мрежата новия си сайт . Може ли да дадете мнения за дизайна и някакви препоръки ? А ето и самия сайт futbolisti.com

Добре позициониран и оформен, но малко ми прилича на типстърския сайт winner.bg :P

Да сега като го гледам winner.bg наистина си приличат , но не ми е било това целта :P

Ами всичко е прекалено просто и еднакво. Помисли има ли логика менюто и последните новини да изглеждат по еднакъф начин? Както и последните теми от форума.

Също така, можеш да помислиш и за по-тъмна или прозрачна основа под основните таблици и букви. Също така, няма да са излишни и по-триизмерни бутони и менюта :clap:

Можеш ли да ми препоръчаш нещо за основата на таблиците ?

На мен пък дизайнът не ми харесва и не считам че има особен смисъл в такъв сайт. Не съм се регвал за да кажа, но считам, че и с 10ГБ нема да привлечеш потребители.

И се чуда що бе аджеба админ инструментите ги има като връзки и за нерегистрирани потребители. Да не би да каниш някой да ги хакне?!

ПС: Тази търсачка що бе аджеба на кирилицата казва: "Моля, не използвайте непозволени символи !" ?!

Защото е сложена защита против Cross Site Scripting и зачита символите, различни от латиница като опит за атака ;)

Можеш ли да ми препоръчаш нещо за основата на таблиците ?

Би могло да е нещо подобно, ако ще е с такъв стъклен ефект:

Публикувано изображение

как да си сложа панел за регистрация в сайта ( плс по подробно 4е с тва ми е тоя код ти трябва не стаа .. все пак мое да кажете каде се слага кода .. ако се слага в някав файл после каде да ка4а файла .. малко така като за индианец го кажете) хелп ПЛС

Защото е сложена защита против Cross Site Scripting и зачита символите, различни от латиница като опит за атака :P

Егати и защитата. Символите, които може да му направят проблем са: ' " \ и да кажем може още < > но иначе кирилицата и другите символи извинявай много, но не може да са проблем.

хубави работи представяте дайте някакво мнение и за моята страничка smile.gif http://oli16.hit.bg

Изображенията ти са много големи,и при различна резолюция на екрана се появява скрол лента долу.Текста го направи да е един шрифт(за предпочитане).За дизайн няма да приказвам,защото то е само изображения.А съдържанието ти е само препрадки.

хубави работи представяте дайте някакво мнение и за моята страничка ;)http://oli16.hit.bg

Съжалявам, но е адски кичозен и шарен.

Кажете си мнението http://www.dota-bg.org какво да добавя , какво да премахна и така . Както се вижда основата е PHP Fusion :hush:

Хубав сайт, но е малко по-широчък от колкото трябва.

Кажете си мнението http://www.dota-bg.org какво да добавя , какво да премахна и така . Както се вижда основата е PHP Fusion ;)

Ами като за начало измисли начин, че трите колони да не са баш така. Може да ги подредиш по друг начин, защото дизайни от рода на хедър тясна колона, ширка колона, тясна колона веднага издават за какво иде реч

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.