Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

Става, забавен е, но това отровно зелено направо ми бърка в роговицата на окото...

И на мен не ми харесва особено зеленото, но ми трябваше второ мнение;):):wors: мерси:wors:
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

махнах го тва "Гадно" залено, и сложих по-бледо:) дано сега Ви харесва повече:)Чакам още мнение моля:):):)

махнах го тва "Гадно" залено, и сложих по-бледо:) дано сега Ви харесва повече:)Чакам още мнение моля:):):)

А това зелено в дясно за какво е?

Редактирано от algrab (преглед на промените)

Здравейте,

А ето го и сайта: www.cc-vending.net. Не се изненадвайте, че индекс страницата е съставена само от една картинка, защото клиента така искаше. Опитах се да обясня, че нито изглежда добре, нито е добре за СЕО-то, но кой ме слуша... Всички изображения са мое дело icon_smile.gif

Чакам коментари и предложения. Айде много поздрави от мене icon_wink.gif

Ами не е зле. Лично на мен цветовете страшно ми допаднаха.

Здравейте,

А ето го и сайта: www.cc-vending.net. Не се изненадвайте, че индекс страницата е съставена само от една картинка, защото клиента така искаше. Опитах се да обясня, че нито изглежда добре, нито е добре за СЕО-то, но кой ме слуша... Всички изображения са мое дело icon_smile.gif

На мен ми харесва.Да те питам това Цена: 0 лв. да не значи че се подаряват,ако е така давай бързо една.Иначе браво за сайта. ;)

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Здравейте,

Дизайна не ми допада кой знае колко :speak:

Я си кажете мнението за функционалността на този сайт: http://www.pmg-blg.com

Правя го вече 3 месеца и е почти готов. Само електронен бележник трябва да се направи и английската версия да се направят файловете, което е лесната работа. Акцентът е върху онлайн училището и всички свързано с него в този раздел на сайта. Регистрирайте се свободно като ученици (само надейте правете излишни профили на учители и администратори, т.к. няма да са активни без да има дам потвърждение).

Редактирано от m_sharky (преглед на промените)

Мерси за отзива, макар да не питах за дизайна, а за функциите на сайта. :yanim:

Само да попитам, защо пише IP адресите на гостите? Не е ли по-правилно да не се виждат?

Мерси за информацията за бъга. Opera-та не е зачела параграфа правилно, но вече е ок. А за ИП-тата не виждам какъв е проблема ? ;)

ОК ама то е само галерия с 2 надписа от долу.... направи го малко по-пълно... иначе добре... нямам препоръки

Ето вижте тозисайт. Вчера го направих и ми отне около 1 ден.

"закони" и "контакти" не ги отваря.

Да знам в момента ги правя за това. До довечера ще са готови.

http://lightrush.googlepages.com/index.htm

Айде и от мен един - това е училищен проект за ревю на софтуер. Трябва да се ползват само прости HTML tags, и поне 1 стр. да е правена на редактор. Няма никакви супер технологии, но за целта може би стига. Идеи приема, но имате 1 ден да кажете мнение. :sobbing: След това ги събират.

Щом трябва да е нещо просто... така е добре... нямам забележки освен фона... по-добре го направи нещо не чак толкова отровно =Ь

Моята забележка е в това, че изображенията са по-големи и изкуствено смалени което спестява правенето на допълнителни thumbnails но пък товари зареждането на тази проста страничка. Сигурно изображенията не са инали оптимизация за WEB през Photoshop.

Гледам много се е развила тази тема а аз още не съм пуснал и моята малка страничка.. не е нещо голямо но пак искам да чуя и вашето мнение както за това как изглежда така и за идеята : ) ето я и нея - цък . Идеята е да можете да слушате радио директно от там без да трябва да сваляте нищо.. приятен ден : )

Гледам много се е развила тази тема а аз още не съм пуснал и моята малка страничка.. не е нещо голямо но пак искам да чуя и вашето мнение както за това как изглежда така и за идеята : ) ето я и нея - цък . Идеята е да можете да слушате радио директно от там без да трябва да сваляте нищо.. приятен ден : )

Хубав е сайта и идеята! Поздрави!

Може ли един въпрос? Флаш плейъра за радио от къде го взе че и на мен ми трябва такова.

честно казано не помня някъде из Google го намерих но не помня точно какво бях писал.. ако ти трябва пиши ми на лс ще ти го дам няма проблеми : )

Харесва ми дизайна, яко си съчетал цветовете. Направи си headara да ти е линк към index-а :) малко, но пък професионално ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.