Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за дизайн на сайтове

Featured Replies

:yanim:

Редактирано от Geo (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 182,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

А моят сайт е www.seo.webg.org ще се радвам ако споделите мнението си за него, както и да направите някои препоръки!

За сайта на muslim : Рекламите от гугъл не им е мястото при логото. Позиционирай елементите,тъй като има голямо разместване при смяна на IE и Opera а може и да не е само при тях... Като цяло ми харесва,но все пак и направен от готова система. За сайта на mf2hd : И тук трябва позициониране,поради размествания. Шрифта на колонките не ми допада. Другото ми харесва. Лично мнение.

За сайта на muslim :

Рекламите от гугъл не им е мястото при логото.

Позиционирай елементите,тъй като има голямо разместване при смяна на IE и Opera а може и да не е само при тях...

Като цяло ми харесва,но все пак и направен от готова система.

За сайта на mf2hd :

И тук трябва позициониране,поради размествания.

Шрифта на колонките не ми допада.

Другото ми харесва.

Лично мнение.

На същото мнение...

http://zoro.linkbg.com

Това е моя първи сайт.Не знам дали се вижда понеже е на фрее сървъра на интернет довставчика ми.Колкото до снимките на колите и марките - може да има грешки понеже качих снимки само пробно така че може да и стокови автомобили. Отворен съм за критика Публикувано изображение

Това е сайта:

Чуждоезикови курсове

Описание:

Учебен център „YES” е специализиран център за чуждоезиково обучение. При нас ще намерите: курсове по английским италиански, испански, немски и френски, подготовка а кандидат-студенти и за FCE, CAE, CPE, Български и математика за 7 клас, занималня

Много тежък и семпъл.

Дизайна е готин, само фона го напрсави някакъв цвят или изображени, че да не седи изрясан така флаша.

За сайта на muslim :

Рекламите от гугъл не им е мястото при логото.

Позиционирай елементите,тъй като има голямо разместване при смяна на IE и Opera а може и да не е само при тях...

Като цяло ми харесва,но все пак и направен от готова система.

Немога да схвана за какво голямо разместване става въпрос, понеже сайта преди да го пусна го прегледах през трите основни браузъра IE, Firefox и Opera, сайта е и с валиден xhtml код, така че браузърите които се придържат към стандартите не би трябвало да дават голяма разлика при разглеждането на сайта, но може и да им направя абсолютно позициониране не е пробелм.

За банера няма да е там за винаги, там ще е търсачката, но за момента понеже това 1.5 рц версията на джумла и самата търсачка не функционира, затва съм я сложил на не чак толкова видно място.

А ако някой си мисли, че да направиш сайт с джумла е детска играчка, ми много се лъже! Шаблона ми е авторски, към джумлата имам около 10-15 файла на javascript и php, които съм добавил ръчно към системата. Използването на джумла само може да ти помогне при разработването на функционални сайтове, понеже системата е много гъвкава и предлага много възможности.

Вярно че всеки може да си инсталира една джумла и да каже, че има сайт, но на такива хора и сайта им толкова струва. За да се направи нещо хубаво и функционално винаги се иска познание, та ако ще да го правиш и със супер готова система ;)!

Благодаря за съветите, очаквам още отзиви за seo.webg.org!

Наблъскан с adsense реклами ... менютата защо са оставени с имена "Меню 1, 2, 3...."?!? Повече би ми харесал един word документ да си отворя и прочета :rolleyes:

Абе за какъв дизайн говориш?! то има само 4-5 картинки и нищо друго... поне сложи една рамка на същинския сайт...

Та то наистина няма дизайн. Само текст и реклами.

Да уникално грозен "сайт".

Не е "уникално". Из мрежата съм виждал и по-грозни.

Еми хубаво е че е подреден ама нема хеадър и е семпъл, но в случая бива.

Не е лош. Приятен е за окото и не дразни. Пробвай да го направиш да се отличава малко повече от фона ;)

Какво Ви е мнението за този сайт. Харесва ли Ви или не? Какви забележки имате ?www.frok.hit.bg

Става, забавен е, но това отровно зелено направо ми бърка в роговицата на окото...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.