Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за волан Logitech Formula Ex

Featured Replies

Здравейте понеже се колебая дали да взема един волан а той е Logitech Formula Ex и да ви питам за всеки случай! Та какво ви е мнението за този волан знам, че е доста стар но е и на ниска цена а пък е Logitech доколкото разбрах има Force Feedback, което е добре, но никога не съм имал такъв волан или волан дори и от марката Logitech, Имам един волан той е на Canyon но вчера му счупих педалите, защото остави, че как си карам направо и завива и някой път не дава газ до долу и ме ядоса и ги направих на нищо, та сега за това си търся волан с педали, ако знаете по-добър от този до 50 лева втора ръка кажете. Весели празници!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Spoiler

А така трябва да се действа с педалите!

Относно волана, информираха ме че става, без да съм ползвал никога волан. Но щом ми препоръчват подобен, заедно с тия, притежаващи два педала на пружина и FFB:

Logitech MOMO/FormulaEX/ForceEX, Trust GM 3500R (FF380 Predator), Genius FF2/3/Tween Wheel FF/Speed Wheel GV FF

Понеже преди време се бях зарибил да търся нещо за 20-30 лева на старо, ми попаднаха тия модели с добри препоръки :) Виж, ако са ме заблудили мен, значи и теб заблуждавам. Но моята идея бе просто да пробвам какво е това волан с FFB и след това да събирам парички за G27  и нагоре. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

• Автор

Здравейте хора та взех си волан Logitech fomrula ex хубав е, НО като включа адаптера за хидравликата аз така му викам и има една вибрация почти постоянна като ги чукна леко и почва да вибрира, а в игра да не говорим не може да се управлява в 2 игри го пробвах и в двете прави така като тръгнеш и постоянно свива наляво надясно и трепере много. Това настройва ли се по някакъв начин или волана има повреда като изключа адаптера от тока или от буксата си върви нормално волана само, че няма force feedback и то е безсмислено да играеш така (волана е втора употреба).

• Автор
преди 52 минути, sasho_lom написа:

Здравейте хора та взех си волан Logitech fomrula ex хубав е, НО като включа адаптера за хидравликата аз така му викам и има една вибрация почти постоянна като ги чукна леко и почва да вибрира, а в игра да не говорим не може да се управлява в 2 игри го пробвах и в двете прави така като тръгнеш и постоянно свива наляво надясно и трепере много. Това настройва ли се по някакъв начин или волана има повреда като изключа адаптера от тока или от буксата си върви нормално волана само, че няма force feedback и то е безсмислено да играеш така (волана е втора употреба).

Има и още сега видях като свия надясно не завива до край а до средата в играта а волана е до край свит и като го натисна малко по рязко и свива за момент и после пак се връща г/д на средата.

Пробвай дали софтуера на Logitech ще го засече и там можеш да си настроиш тези неща ако се поддържа.

Zwischenablage01.thumb.jpg.bf5c38bc24895

Иначе зависи и от играта. Аз си купих преди 2 седмици NFS MW 2012 и там и моя повече вибрира отколкото да има FFB.Mинеш през бордюр,удариш се ,обърнеш се, само вибрира.

• Автор

Ама при теб има за какво да вибрира а при мен карам си на съвсем гладък път и вибрира и тресе тоя волан наляво надясно не и се побърква направо. Не можеш да го управляваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.