Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

искам права на това което пиша

Featured Replies

невероятно тъпо е да като пиша в поста си да не мога да копирам написаното и да трябва да го трия и да го пиша наново ако искам да го променя... защо е тая параноя?

примерно написал съм:

c:\windows\system32\drivers\

обаче искам да напиша и

c:\windows\syswow64\cmd.exe обаче не мога да копирам c:\windows\ и да допиша syswow64\ трябва да напиша всичко наново?

Редактирано от the professor
пропуснато "да допиша syswow64\" (преглед на промените)

Къде това? Ако става въпрос за форума, имаш право да редактираш точно определена част от мнението си.

Редактирано от ✯Blue Ray✯ (преглед на промените)

Мда, тъпо е. С прикачването на снимка е същото - ако сгрешиш една цифра в линка, не можеш да поправиш, триеш снимката, и постваш наново ... :(

• Автор

ако искаш да си копираш код който е написал някой за да ти е от полза също е невъзможно... тогава каква е ползата от тоя форум? да си чешем езиците? не че не мога да препиша кода ръчно, ама мога да объркам и резултата от командата да е съвсем друг...

Проблемът е при теб. Да не би да имаш предвид, времевото ограничение за невъзможност за извършване на корекции? Иначе няма място, където да не може да се копира. Поне аз не съм срещал.

• Автор
преди 7 минути, ExaFlop написа:

Проблемът е при теб. Да не би да имаш предвид, времевото ограничение за невъзможност за извършване на корекции? Иначе няма място, където да не може да се копира. Поне аз не съм срещал.

проблемът не е че не мога да редактирам, проблемът е че не може да се копира селектиран текст. не знам какво толкова има да им се пази на постовете. щом някой напише пост, значи е съгласен написаното да бъде прочетено и копирано. ако някой реши да краде и копира написаното никой няма да го спре... но е изнервящо... та има ли друга  причина освен параноята да не  може да се копира текст от коментарите?

• Автор

не работи, тоест работи когато му кефне, но не и в редактора... тест като селектирам текст от форума и го копирам не мога да го пейстна в редактора, на всякъде другаде работи, но когато му кефне... пробвай на някой твой пост докато го пишеш да селектираш последното изречение и да му дадеш cut, после като дадеш paste, ще лепне нещо което е било в буфера преди това cut...

поне във ff и опера работи като му кефне (в опера работи само когато я направя да се идентифицира като ff или ie)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Това го има от началото на upgrade-a сигурно. Заобикалянето е да се даде рефреш на страницата. Написания пост не се изтрива, но след това редактора работи. Досадно е, да, но това е положението.

преди 8 минути, the professor написа:

не работи, тоест работи когато му кефне, но не и в редактора... тест като селектирам текст от форума и го копирам не мога да го пейстна в редактора, на всякъде другаде работи, но когато му кефне... пробвай на някой твой пост докато го пишеш да селектираш последното изречение и да му дадеш cut, после като дадеш paste, ще лепне нещо което е било в буфера преди това cut...

С копи/пейст от контекста на IE

• Автор
преди 1 минута, ExaFlop написа:

С копи/пейст от контекста на IE

така е като направя опера да репортва че е ie работи... трябва да направя и FF да репортва че е опера... за да заобиколя некадърно написания скипт...

• Администратор
на 1/9/2016 at 20:55, the professor написа:

така е като направя опера да репортва че е ie работи... трябва да направя и FF да репортва че е опера... за да заобиколя некадърно написания скипт...

Опитайте сега да изтриете кеша на браузъра си или да рефрешнете и дали пак се наблюдава проблемът. Аз тествах с potrable версия на FF при мен вече няма подобен проблем.

Поздрави.

При мен се оправи и постването на линкове. Вече не се налага да натискам Enter след поставянето на линк за да се визуализира темата. Мерси! :)

• Автор

При мен се оправи и

на 1/13/2016 at 14:28, Калин Карабойчев написа:

Опитайте сега да изтриете кеша на браузъра си или да рефрешнете и дали пак се наблюдава проблемът. Аз тествах с potrable версия на FF при мен вече няма подобен проблем.

Поздрави.

при мен кеш се помни само в рамта, кукитата само до затварне на браузъра...

просто тоя нов редактор работи само някой път... по едно време ми добавяше BDS и към клавишните комбинации за смяна на клавиатурата ... та ако прави така, по добре направете бутонче от което да се сменя клавиатурата.

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.