Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Програма за правене на скрийншотове

Featured Replies

Не съм сигурен, че има такава програма. Например FastStone Capture може да запазва с бързи клавиши, комбинации Shift, Alt или Ctrl + PrintScreen съответно активен прозорец, прозорец или избрано поле.

За по-специални цели аз използвам безплатната CamStudio.

Снимка на CamStudio в действие - запис на част от екрана във видеофайл:

1tprn6.jpg

A има ли програма, която директно при натискане на print screen да запазва изображенията, в посочена от мен папка под jpg формат.

FastStone Capture, с натискане на PrtScr, като предварително си я настроил на Auto Save To File.

• 4 седмици по-късно...
Зарежи Clipper. Започни да ползваш SnagIt. Тя няма да ти прави този проблем !

SnagIt 9.0.0

SnagIt e професионална Screencapture-програма, която може да записва и видео,както и да направи Screenshot в различни перспективи. По желание SnagIt може да се интегрира в менютата на отделни апликации на Microsoft (MS Office, Internet Explorer).

SnagIt блести със своята възможност за конфигуриране и своя капацитет на действие. Тя е способна да запаметява съдържанието на екрана не само под Windows, но и под DOS.

Естествено, както е обичайно за тази категория програми, и тази предлага Capture на съдържанието на различни прозорци, на цялото съдържание на екрана или само на отделна негова част. С този софтуер можете да запаметявате видео (включително и звука към него), текстове, картини и др. като .avi-файлове.

За добрата функционалност се грижи интегрираният Wizard, с който удобно можете да правите всички необходими настройки. Лиценз: Shareware.

950028520-1.gif

Официална страница

DOWNLOAD :

MIRROR 1

MIRROR 2 (BG)

Супер е програмката.Направо съм възхитена.И да попитам езиците на програмата къде са?Или само английски има?

Благодаря за хубавото предложение"TiriT"!

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

A има ли програма, която директно при натискане на print screen да запазва изображенията, в посочена от мен папка под jpg формат.

Това може с Gadwin PrintScreen

Ето линк: http://www.kaldata.com/comments.php?id=246...win+PrintScreen

Независимо, че първият въпрос по темата е за Windows XP, отбелязвам, че за Windows Vista вече има вграден Snipping Tool за правене на снимки от екрана. Това е нов инструмент, нямаше го във Windows XP. Snipping Tool има доста опростен интерфейс и работи забележително добре:

2h2owef.jpg

P.S. Пиша за Snipping Tool в тази тема заради потребителите на Vista. Да не инсталират излишни програми.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Аз използвам - това

Освен че прави screenshot автоматично го ъплоудва и дава код за въвеждане във форум.

Ето демо:

d94a91db91324526ad7979f4ad10733d6200476.jpg

fe6006851053a82f4dd24f152a0051bfd6.jpg

Може да използвате hotkey "Ctrl + Print Screen" за по-лесно :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.