Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за измама със менте на маратонки нике

Featured Replies

преди 5 часа, _Uzunov_ написа:

да се постват всякакви неща и данни на тези лъжци

Погледни тук колко има. И какво от това? И аз съм изгарял с части - не всичко може да се тества в Еконт.

Аз за щастие не съм, но са се опитвали 2 поредни пъти. Досега от OLX съм вземал втора ръка видеокарта, видеокамера и още 1-2 неща, които са се оказали читави. Както казаха по-горе човека е изгорял само със 100лв....

Ма на етикета пишело, той си ги лепил . . . .  То ако и всичко, на което пише "гроздова" беше направено от грозде . . . . . Няма толкова лозя в България.

Погледни предния ми пост - за твоя 5 мин мързел изгуби повече време на отговарящите само в тази тема.

Едно време в зората на демокрацията хората се бяха опарили с евтини обувки от Израел. При първия дъжд се разкапвайа. Оказа се че са са еднократно обуване. На покойници.

Ха честито на печелившия в тази държава не знаеш ли че виновния осъжда невинния ? Та както и да е , един съвет от мен , друг път когато и АКО си поръчваш от набутвалника нещо то когато го вземаш или ти записвай видео когато правиш тест на покупката или доведи приятел , познат или роднина за да можеш във всеки случай да докажеш какво си взел и в какво състояние са ти го изпратили това разбира се няма как да стане за всеки артикул но поне за нещо като дреха , обувка или подобно може.А сега просто можеш да пиеш една студена вода защото ако нямаш връзки на високо никой няма да си мръдне пръста или друга част от тялото да ти помогне.Надявам се да се поучиш от тази случка и да ти е като обица.

• Автор

Добре а искам да попитам друго когато си поръчам нещо от Олх или Базар бг мога ли преди да отида в офиса на еконт за пратката преди това да се обадя по  телефона на еконт мисля че беше този общо националния 07017300 и да попитам за повече данни за получателя дали е коректен продавач или мошеник . В смисъл в еконт нямат ли нещо като рейтинг скала на потребителите срещу който има оплаквания за това че са некоректни. Не че това ще ме опази от мошениците , но все пак би било една превенция  да имам едно на ум  с кого имам работа преди да съм се набутал да купувам стоката .   

преди 7 часа, Georgios Konstantinou написа:

мога ли преди да отида в офиса на еконт за пратката преди това да се обадя по  телефона на еконт

Можеш да им се обаждаш, но няма да ти кажат нищо. Те имат интерес да има повече пратки, а ако некоректните намалеят и техните приходи ще намалеят.

Все пак ако ти се занимава може и да го съдиш - ето една добра новина за прословутият Даниел Цвятков. Ще го съдят за 25 лв., а той е завлякъл много хора с хиляди лв. Дали ще го осъдят е друг въпрос.

преди 9 часа, Georgios Konstantinou написа:

Добре а искам да попитам друго когато си поръчам нещо от Олх или Базар бг мога ли преди да отида в офиса на еконт за пратката преди това да се обадя по  телефона на еконт мисля че беше този общо националния 07017300 и да попитам за повече данни за получателя дали е коректен продавач или мошеник . В смисъл в еконт нямат ли нещо като рейтинг скала на потребителите срещу който има оплаквания за това че са некоректни. Не че това ще ме опази от мошениците , но все пак би било една превенция  да имам едно на ум  с кого имам работа преди да съм се набутал да купувам стоката .   

Колега, ставаш досаден вече.
20 души ти казват, че сам си виновен и като не четеш, оглеждаш внимателно и не пробваш преди да платиш, няма как сега да търсиш вината другаде, а ти пак продължаваш...

Еконт имат общи условия.
Отвори ги и прочети с какво се ангажират и как го изпълняват - само доставят дадена пратка от точка А до точка Б при условията и тарифа за заплащане, публикувана на сайта им.

Всички останали фантасмагории да водят списък с некоректни търговци и нечитави използвачи, са плод на развинтената ти фантазия.
По твоята логика трябва да водят и списък на коректните потребители и така според теб къде ще му излезе края?
А списък на още неопределените като коректни или некоректни да заведат ли?

Когато яде кифтетата не рива, а ся ривеш, а?
Реви си, като не питаш преди да поръчваш.
И престани да мрънкаш, ако имаш поне малко чест и достойнство.

• Автор

А кога ще ги  осъдят ей тия  http://olxforum.info/index.php?topic=24.0

и тоя Даниел Цвятков. как така  са му повдигнали обвинение за цели 25 лв , че защо не го съдят за  тия хиляди който е взел от другите му жертви 

Как ще го осъдиш, като това си е частна сделка ? Как ще докажеш, че те е измамил ? А ти си приел стоката НАПЪЛНО доброволно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.